Dit is wie ik ben #2

Vorige week maakte ik al een dit is wie ik ben blogpost, vandaag is daar dan deel 2. Wat de bedoeling is? Ik heb plaatjes van Tumblr uitgekozen die ik bij mij vond passen. En daarbij vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Zo komen jullie weer een klein beetje meer van mij te weten…

 • Ik wilde vroeger zo graag kunnen zingen! Het leek me geweldig om zangeres te zijn. Eerst wilde ik altijd bij K3, toen wilde ik meedoen met Idols en ik heb zelfs een aantal jaar in het schoolkoor gezongen. Dat was best leuk, nadeel was dat ik helemaal niet goed kan zingen. En als je me vandaag een gouden strot zou aanbieden, dan zou ik die heel graag willen. Het lijkt me nog steeds super leuk om bezig te gaan met zingen!
 • Ik haat cliffhangers om twee redenen. De eerste is omdat je dan moet wachten tot je het uiteindelijke verhaal weet. En ten tweede omdat ik slecht tegen spanning kan, en cliffhangers zijn nu meestal spannend. Het afgelopen seizoen van Wie is de mol? zat ik als een gek voor de tv en ik ging dood van de spanning. Ik moest het weten! Nee, dat is niks voor mij. Ik zit liever gewoon relaxed een ontspannen serie te kijken, haha.
 • Ik ben zelfverzekerd. Natuurlijk ben ik een vrouw en kan ik uren twijfelen over wat ik aandoe, maar over mijn uiterlijk in het algemeen ben ik prima tevreden. En dan niet tevreden als in ‘ik ben perfect’, want dat ben ik niet, ik ben gewoon goed zoals ik ben. En daar ben ik heel blij mee! Haha.
 • Ik probeer altijd de positieve kanten te zien, ook als het even wat minder gaat. Maar dat wisten jullie denk ik al wel, hihi. Jullie kennen me!
 • Wat zou ik graag een inloopkast willen! het slaat helemaal nergens op, want als ik een extra kamer heb wordt dat mijn kantoor, niet mijn kast. Maar toch, het heeft iets magisch, zo’n inloopkast. Ooit…
 • Het leven waarin ik leef, het nestje en het plekje waar ik geboren ben vind ik prima. Ik moet er niet aan denken om ergens anders op de wereld geboren te zijn! Er kan nu goed voor me gezorgd worden, ik heb de aanpassingen die ik nodig heb en ik heb gewoon een fijn leven. En ja, daar mag ik dankbaar voor zijn!
 • In de eerste klas van de middelbare school speelde ik nog steeds met barbies. Ik vond het heerlijk om elke keer weer een nieuw verhaal te bedenken van wat ze deze keer weer gingen beleven. En ja, ik houd eigenlijk nog steeds van mijn barbies (volgens mij heb ik ze nog steeds niet weg gedaan).
 • Ik spendeer eigenlijk te veel tijd binnen. Dat komt onder andere doordat ik zo graag bezig ben met mijn blog, haha. Dat gaat toch moeilijk buiten!
 • Één echte beste vriend/vriendin heb ik eigenlijk nooit gehad. Misschien wat periodes op de middelbare school dat ik veel met een persoon in het bijzonder optrok, maar voor de rest niet echt. En ook nu niet echt! Vind het op zich niet heel erg, maar het lijkt soms net alsof iedereen dat wel heeft. Maar natuurlijk is Tim ook een soort van beste vriend, maar dan anders.
 • Ik ben disorganised. Ik weet niet wat het perfecte woord in het Nederlands hiervoor is, maar het komt erop neer dat het gewoon een grote rommel is in mijn hoofd. Ik heb ze niet helemaal op een rijtje, om het maar zo te zeggen.
 • En ik houd van woorden! Ik houd ook van getallen, en eigenlijk kan ik niet kiezen. Een topcombi toch, boekhouder en copywriter tegelijkertijd?
DELEN:

27 reacties

 1. Kelly Caresse 24 mei 2013 / 07:11

  Ah wat leuk om zo wat meer over je te weten te komen, barbies heb ik ook nog heel lang leuk gevonden, later gooide ik mijn verhaaltjes en fantasie los bij the sims hihi
  Mooi dat je aangeeft dat je vriend ook een soort beste vriend is naast dat hij je geliefde is, zo zie ik mijn vriend ook 🙂 echt bijzonder

 2. Monique 24 mei 2013 / 07:33

  Leuk om meer over je te weten te komen! :). En op zo’n leuke manier!

 3. Deborah 24 mei 2013 / 07:47

  Telkens opnieuw zitten er herkenbare plaatjes tussen 🙂 leuk !

 4. martina 24 mei 2013 / 07:58

  leuk om zo meer over je te lezen. ik heb hetzelfde ik kan uren over dingen twijfelen, waardoor ik me onzeker kan voelen, maar verder bij ik gewoon goed en tevreden! Soms ook goed om eens hardop te zeggen vind ik……

 5. Sylvia 24 mei 2013 / 08:09

  ‘disorganised’ -> chaotisch? Ik zou graag wat zelfverzekerder zijn, dat maakt het leven een stuk gemakkelijker 😉 Leuke post!

 6. Linda 24 mei 2013 / 08:29

  Opnieuw erg herkenbare plaatjes!
  Superleuke blog, leuke manier om wat meer over je te weten te komen! Misschien ga ik zelf ook eens zo’n blog maken… 🙂

 7. Paulien 24 mei 2013 / 09:43

  Dit blijft een geniale tag!! Wederom met veel plezier gelezen!!!

 8. Danielle 24 mei 2013 / 09:58

  Barbie’s blijven leuk. Niet om meer mee te spelen, maar die herinneringen van vroeger.

 9. Marlijn 24 mei 2013 / 11:43

  Wat mooi beschreven, en een leuke manier om meer over jou te weten te komen!

 10. Wendy 24 mei 2013 / 11:53

  Ik hou van deze tag. Ook die van jou is weer leuk om te zien.

 11. Carola 24 mei 2013 / 13:08

  Ik vind het leuk dat je het in meerdere delen doet!
  En sommige dingen zijn herkenbaar!

 12. Estrella 24 mei 2013 / 15:36

  Leuk om te zien 🙂 Grappig dat bijna iedereen weer heel verschillende plaatjes heeft gekozen!

 13. Hester 24 mei 2013 / 16:44

  “I still love Barbie” – yes I do! Verder herken ik me in “I’m confident”, “I spend too much time indoors”, “I always see the bright side in situations”,”I fall in love with words” en “I’m really grateful for the life I was born into”.

 14. Melanie 24 mei 2013 / 20:32

  Leuk artikel! Ik herken me in veel van bovengenoemde punten.

 15. Roxanne 25 mei 2013 / 11:06

  Ik vind het echt leuk om dit te lezen. Ik wil er op mijn blog ook wat mee gaan doen en ik heb wel plaatjes uitgezocht, maar de uitvoering ontbreekt nog…

 16. Lianne 25 mei 2013 / 13:35

  Haha, in de eerste klas had ik ook nog een barbie-fase. Maar die was gauw over toen m’n klasgenoten daar achter kwamen xD

 17. Anouk 25 mei 2013 / 16:51

  Leuk! Ik denk dat ik hem ook eens ga plaatsen op mijn blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.