Dit kocht ik bij Søstrene Grene

Een week geleden slenterde ik door de straten van Rotterdam, heerlijk in het zonnetje. En ik liep even de Søstrene Grene binnen! Søstrene Grene is een winkel waar ik altijd heel erg blij van word. Er draait fijne muziek, ze verkopen mooie interieurspulletjes, veel inpakspulletjes en veel creatiefs. Ik kan intens genieten van deze winkel!

Zo kocht ik dit draad voor het inpakken van cadeautjes, het is een soort jute draad, maar dan in het zwart. Ik pak vaak cadeaus in met craftpapier en dan past het simpele touw van jute er toch niet helemaal bij. Ik gebruik dan vaak een rood met wit touwtje, maar deze zwarte lijkt me ook wel erg stijlvol. Op deze rol zit 55 meter. (€1,09)

Ook kocht ik dit inpakpapier! En dit is wat ik zo fijn vind aan deze winkel: het ligt er bomvol cadeauzakjes, cadeautasjes, cadeaupapier, cadeaudoosjes, echt, als je een cadeautje mooi in wil pakken dan moet je bij de gezusters Grene zijn. Die vibe krijg je in de winkel daardoor ook: overal zit dat extra beetje aandacht in. Net als in een mooi ingepakt cadeautje!

Deze rol cadeaupapier is 4 meter lang en de prijs is €1,48.

Ook kocht ik een aantal kaartjes. Deze zijn altijd super betaalbaar en deze keer zag ik weer een paar mooie kaartjes voor iets dat ik binnenkort ga doen.

De kleuren vind ik prachtig! In elk seizoen zijn deze gewoon goed. Links een klein verjaardagkaartje (€0,64) en twee grotere kaarten (€0,72 per kaart) met envelop. Onder drie postkaarten die per stuk €0,49 kostten. Dat zijn nog eens fijne prijsjes.

Ik geef regelmatig cadeautjes die hetzelfde zijn of juist erg op elkaar lijken aan een meisje en een jongen tegelijk. Dan is een roze en en een blauwe van dit schattige cadeauzakje wel erg cliché, maar wel heel handig. Deze zakjes gebruik ik vaker, ze zijn mooi stevig. (€0,56)

Al deze cadeauzakjes zijn altijd handig om snel een cadeau in te pakken. Of voor de afwisseling in de decembermaand!

Onlangs liet ik een stickerboek van mijnbulletjournal zien op mijn Instagram. Uit dat stickerboek gebruikte ik tabjes in mijn Structuurjunkie planner. Daar kreeg ik tientallen vragen over, waardoor mijn interesse in dit stickersetje ook wel werd gewekt. Ik denk dat ik deze ga gebruiken voor de Instaswap als cadeautje. Of zelf, in mijn structuurjunkie planner voor het nieuwe jaar.

Hoe dan ook, wat het is: tabjes die je in een planner of bullet journal kan gebruiken om aan te duiden waar welke maand begint. Inclusief een overzichtje van welke data waar in de week vallen in het jaar 2020. Super handig dus! Ze hadden in de winkel meerdere kleurkeuzes, maar ik nam deze mee. (€0,79)

Dit noemen ze bij Søstrene Grene uitdeelzakjes, bedoeld om iets lekkers in te doen. Ik ben echter van mening dat er nog veel meer in kan dan dat! Ik gebruik ze gewoon als cadeauzakjes en je zou ze zelfs als envelopjes kunnen gebruiken. (€1,82 per setje)

En als laatste nam ik mooie vellen stickers mee waarmee ik kan plannen (€0,97) en een set minikaartjes met envelopjes die super leuk zijn voor bij een cadeautje (€0,59).

Op de website van Søstrene Grene is helaas nog steeds geen webshop. Wij hebben hier in de buurt geen winkel zitten. Wel kun je het assortiment en een aantal leuke DIY’s bekijken op de website. Ben jij weleens bij deze winkel geweest?

DELEN:

6 reacties

 1. Naomi 27 september 2019 / 10:45

  O, dat cadeaupapier is wel heel erg gaaf! Ik kwam er vorige week achter dat mijn cadeaupapier op was, dus…

 2. Darina 27 september 2019 / 16:21

  Wat een mooie items! Ik kom heel graag in deze winkel.

 3. Lieke 27 september 2019 / 17:29

  Wat een leuke dingen heb je geshopt!
  Bij ons in de buurt zit jammer genoeg ook geen Sostrene Grene winkel.
  Ze hebben er altijd zo’n leuke spullen.

 4. Romy 27 september 2019 / 18:59

  Wat een leuke aankopen! Sostrene Grene heeft altijd zulke leuke spullen voor het inpakken van cadeautjes. Ik krijg nu ook echt zin om er weer eens naartoe te gaan.

 5. Ilona Wielinga 29 september 2019 / 09:00

  Ik kan ook geen genoeg krijgen van de Sostrene Grene. Ze hebben altijd zulke leuke spulletjes. Ik kan het vaak niet laten om toch een notitieboekje of stickers mee te nemen. Ik ga binnenkort ook zeker even kijken voor die tabs, die zijn wel onwijs handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.