Dit kochten we bij Sissy-Boy

Onlangs waren we in de Westfield Mall of The Netherlands, dat was onwijs leuk. We kochten kleding, maar we gingen ook even naar de Sissy-Boy om naar interieurspulletjes te kijken. Uiteindelijk kochten we drie supermooie items die ik graag aan je laat zien.

Dit zijn de items. Een cadeautje voor mijn moeder en twee voor onszelf.

Dit theeglas had ik al gezien bij de Sissy-Boy in Alkmaar, maar ik kocht hem niet. Ik dacht dat Bernard het niet zou willen. Toen we in de Mall waren en Bernard wees hem zelf aan was ik natuurlijk heel blij. Hij vond het juist leuk om hem te kopen. Yes!

Op de webshop kun je ze alleen per 4 kopen, in de winkel kochten wij er gewoon eentje.

En we kochten twee sets met handdoeken en theedoeken, voor in de keuken. Deze sets zijn echt prachtig! De set links kochten we voor mijn moeder, rechts voor onszelf. Vooral de dikke kwaliteit en de mooie prints spreken ons erg aan.

Helaas zijn deze niet op de webshop te vinden. Ik heb ze in Alkmaar in de Sissy-Boy winkel ook niet zien liggen, maar in de Westfield Mall dus wel! Deze variant op de website vind ik ook prachtig, heel anders, maar ook heel stijlvol.

Zo ziet onze set eruit. Heel blij mee!

Ik had nog nooit eerder iets gekocht bij Sissy-Boy, maar dit is een erg goede eerste aankoop, als je het mij vraagt.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.