Dit verjaardagscadeau kreeg ik van Bernard

13 juli was ik jarig, dat betekent: cadeautjes! Ik ben echt een persoon die altijd zegt: ik heb alles wat ik wil hebben al. Uiteindelijk kreeg ik nagellak van mijn broertje en een plant van mijn broer, dat waren geweldige cadeautjes! Maar van Bernard kreeg ik iets bijzonders, mijn handtas was namelijk versleten… Bij het merk Isabel Bernard bestelde Bernard een geweldige tas voor mij!

De tas is prachtig en luxe. De kleur vind ik perfect (weer eens iets anders dan zwart, waar ik normaal altijd voor ga), deze kleur past overal bij, is neutraal en tegelijkertijd is het net even een beetje bijzonder.

De tas kun je dragen aan het handvat (dit vind ik heel mooi). Of crossbody dragen aan een langer hengsel (Dit vind ik heel praktisch). Deze kun je ook zelf stellen. Het formaat vind ik ook heel fijn, er past precies een flesje water in of een wat dikkere boodschappentas bijvoorbeeld. Mijn vorige tas was kleiner, daarin paste alles nét niet, haha.

De tas heeft goudgekleurde hardware, wat ik erg mooi vind aangezien ik ook gouden sieraden draag.

Daarover gesproken: bijna alle sieraden die ik draag zijn van het merk Isabel Bernard. Ik vind het een prachtig merk met prachtige spullen. Zo’n 3 jaar geleden, vlak voordat ik Bernard leerde kennen, maakte ik kennis met de sieraden dit merk. Sindsdien geeft Bernard me graag cadeautjes van dit merk (ook mooie gouden oorbellen!). Het is wel heel leuk dat ze een beetje dezelfde naam hebben, haha.

De binnenkant is handig ingedeeld, twee wat grotere vakken met daar tussenin een vakje met rits. En aan de zijkant nog een extra vakje. Ik ben hier echt heel blij mee!

Zo staat hij als ik hem crossbody draag. Ik ben echt dol geworden op deze tas, hij is zo fijn.

Mocht je hem willen bekijken op de webshop, hij is hier te vinden op de website van Isabel Bernard. Ze hebben hem in meerdere kleuren! Op het moment dat ik dit schrijf is hij in de sale.

Deze tas gebruik ik inmiddels dagelijks! Wat voor handtas gebruik jij?

DELEN:

4 reacties

 1. Michelle Kaiser 27 juli 2023 / 16:39

  Hij is mooi zeg!
  Veel plezier ga je daarmee hebben. Zo’n lekkere basic.
  Lief van je vriend.

  En grappig vind ik dan weer dat hij een Isabel Bernard koopt en zelf Bernard heet 😅

  • Lisanne 27 juli 2023 / 17:27

   Dat vindt hij zelf ook erg lollig en vindt het daardoor extra leuk om te geven! En dat vind ik natuurlijk niet erg 😀

 2. Irene 27 juli 2023 / 21:01

  Ik vind dit echt een heel mooie tas! Super fijn dat hij zo ruim is! Ik vind dat altijd zo tof als er verschillende vakjes zijn en je dan je nieuwe tas in kan delen, haha. En wauw, die roze en croco variant vind ik super mooi! Ik zou zelf de croco kiezen denk ik.
  Ik neem ook altijd water, iets om te eten en mijn e-reader mee dus mijn eis is dat alles erin moet passen :p
  Ik heb momenteel een Lassie tas van Freitag en daarvoor gebruikte ik elke dag (wel 3 jaar lang) een kleiner model van hetzelfde merk.

  • Lisanne 28 juli 2023 / 13:10

   Hahaha, hoe vaker ik naar de andere kleurtjes kijk hoe enthousiaster ik word om er nog eentje op mijn verlanglijstje te zetten!

   Jouw tas ziet er ook uit als een fijne tas (even gegoogled haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.