Dit vind ik STOM (en LEUK)

Ik heb inmiddels mijn hele blog vol staan met vrolijke lijstjes, dingen waar ik dankbaar voor ben, dingen die ik leuk vind, allemaal fijne dingen. Maarja, ik vind ook weleens iets stom. Daarom vandaag een lijstje met allemaal stomme dingen!

stom

Tijdens het maken van een STOM lijstje bedenk ik natuurlijk ook allemaal dingen die juist wel leuk zijn. Dus, we doen vandaag ook een LEUK lijstje!

dit-vind-ik-gewoon-leuk

Wat staat er op jouw STOM lijstje, en wat staat er op jouw LEUK lijstje?

DELEN:

34 reacties

 1. Kelly Caresse 10 april 2014 / 06:18

  Wat een leuke lijstjes, soms is het fijn om dingen stom te kunnen noemen, zo vind ik de iphone waarvan de batterij zo snel leeg is stom, ik vind het leuk dat de lente begonnen is en er steeds meer zonnige dagen aankomen! 🙂

 2. Ilse 10 april 2014 / 06:54

  Leuk, he, zo’n lijstjes maken? 🙂
  Wat ik stom vind? Verkeersagressie en geen tijd/energie hebben om op te ruimen, af te wassen, poetsen,… 🙂
  Leuk: het zonnetje op mijn huid voelen.

 3. Elize 10 april 2014 / 07:52

  Leuk om zulke lijstjes te maken!
  Wat vind ik stom en leuk:
  Ik vind het stom dat m’n tentamen niet zo ging als gehoopt en ik vind ziek worden van eten, maar niet weten van welk bestanddeel stom. Artsen die je niet serieus nemen: ook errug stom!
  Wat ik leuk vind is dat ik weer kan sporten en dat strakjes ook ga doen, dat het steeds vaker lekker weer is en dat m’n vriend altijd mooie foto’s wil maken van wat ik bak voor op m’n blog!

  • Sanne 10 april 2014 / 18:51

   Dit komt me bekend voor, misschien eens op bezoek bij een allergoloog! Laat je niet van de wijs brengen door dat anderen je niet serieus nemen,houd vol!

 4. Geertje 10 april 2014 / 07:55

  Leuk lijstje! Hihi, moet wel lachen dat die vrolijke sokken toch wel altijd terugkomen in je vrolijke lijstjes 😉 Ik vind het stom als ik iets heel graag wil, maar er geen energie voor heb. En ik vind het leuk als ik ‘s ochtends de deur weer open kan zetten en ik de vogeltjes hoor fluiten!

 5. Frederique 10 april 2014 / 09:27

  Stom: dat mensen nog steeds denken dat autisten zelf niets kunnen

  Leuk: laten zien dat autisten wel degelijk een heleboel zelf kunnen
  Jouw lijstjes 😉

 6. Suzanne 10 april 2014 / 09:28

  Leuk! Mijn Stom lijstje stond ook al online! En wat ik leuk vind, mijn vriend die zo waanzinnig lief voor me is!

 7. Miranda 10 april 2014 / 09:32

  Haha! Grappig lijstje, soms lucht het lekker even op hè, om dingen stom te vinden.

  Ik vind het ook stom om te veel tijd in bed door te brengen:) heel stom. Maar het leuke daarvan vind ik dat ik altijd goed gezelschap heb (de hond ligt dan gezellig bij mij op het voeteneind te snurken:))

 8. Mariel 10 april 2014 / 09:36

  Wat een leuk idee zeg! Ik denk dat ik mij er binnenkort ook maar eens aan ga wagen.

 9. Simone 10 april 2014 / 09:41

  Wat een leuke lijstjes!

  Stom: De hoofdpijn waarmee ik ben opgestaan
  Leuk: Gisteravond bij Guido Weijers geweest!

 10. Marije 10 april 2014 / 09:47

  Haha leuk zo’n lijstje! En afsluiten met de leuke dingen nog beter. 🙂
  Stom: opruimen terwijl je geen zin hebt en dan toch er de hele tijd aan denken dat het moet. (Uitstelgedrag)
  Leuk: blogs lezen en thee drinken 🙂

 11. Todayslife 10 april 2014 / 09:48

  Ik heb ook eens een stom lijstje gemaakt, soms heerlijk km te doen 😉

 12. Cindy 10 april 2014 / 09:53

  Wat een leuke lijstjes. Ik vind het stom dat mijn batterij van mijn telefoon snel leeg gaat, ik vind het stom dat er files bestaan en dat slome mensen zo nodig op de linkerbaan moeten rijden. Ik vind het stom dat leuke dingen altijd zo snel voorbij gaan. Ik vind het leuk dat het langer licht is, dat er zoveel vrolijke kleurtjes kleding in de winkels hangen en dat ik weer lekker van mijn tuin kan genieten 🙂 En van jouw blog en nog veel meer blogs!

 13. Boukje 10 april 2014 / 10:36

  Haha, soms kan het heerlijk bevrijdend zijn om even ‘alles’ stom te vinden hè ;)? Wel knap dat je er uiteindelijk dan toch ook weer wat positiefs uit weet te halen!

  Wat ik vandaag stom vind: heel lang uitkijken naar het moment waarop de kleding die je online besteld hebt binnenkomt en die dan ik het echt heel anders en veel lelijker blijkt te zijn dan op de foto’s! Bonus: als je dan ook nog heel veel verzendkosten moet betalen om het terug te sturen omdat het heel ver weg moet :(.

  En verder vind ik het stom om altijd buikpijn te hebben, hoe hard je ook je best doet daar wat aan te doen :(.

  Wat ik vandaag leuk vind: dat we dit jaar zo’n heerlijke lente hebben en dat we daardoor al weeeekenlang mogen genieten van al die mooie bloesem! En eindelijk een tuintje hebben om dit jaar nog eens extra te kunnen genieten van de lente.

  En verder: overnight oats die ‘s ochtends voor je klaar staan in de koelkast, geluksmomentje :)!

  Ik heb daar trouwens een glutenvrij en lactosevrij recept voor, ik zal het je even mailen (anders lijkt t misschien alsof ik mn artikel zit te promoten maar ik wil je deze gewoon geven zodat je er hopelijk iets aan hebt!).

 14. Boukje 10 april 2014 / 10:43

  Uhm, ik kan je e-mailadres niet vinden onder “contact”? Er staat wel dat we je mogen mailen, maar er staat vervolgens geen e-mailadres bij? Ik bekijk dit nu op mn telefoon, zou dat ermee te maken kunnen hebben?

  • Boukje 10 april 2014 / 11:06

   Oh oeps, ik heb het al gevonden! Gewoon even iets verder lezen bij ‘zakelijk’ ;). Het recept komt eraan!

 15. Kimberly 10 april 2014 / 12:32

  Ik hou ervan om dit soort lijstje te maken! En vooral als je er een balans in maakt met stomme, maar ook leuke dingen! Ik hou ook niet van koude voeten, ik kan dan ook nooit slapen 🙁 Maar warme én leuke sokken zijn dan zo ideaal 😀 En als mensen je helpen zonder iets terug te verwachten, die mensen verdienen een hele grote pluim! <3

 16. Manon 10 april 2014 / 13:10

  Leuk om te zien! Ik vind het stom dat ik de hele dag al honger heb. En ik vind het leuk dat ik een dagje weinig te doen heb en dat ik dingen kan doen waar ik zin in heb!

 17. Mamoesjka 10 april 2014 / 14:26

  Heel herkenbaar!!! haha.. wat een leuk artikel! lach op mijn gezicht 🙂

 18. Tiffany 10 april 2014 / 15:11

  Wat leuk, zo’n twee lijstjes 🙂
  Mijn stomlijstje: Alleen zijn, in de steek gelaten worden en je toekomstplannen in elkaar zien duiken.
  Mijn leuklijstje: Het zonnetje, vrienden die er ondanks alles voor me zijn, collega’s die me moed inpraten en hoop, veel hoop.

  Mijn ingesteldheid is nog altijd niet op punt, ik haat het dat ik me zo voel. Maar het zal allemaal tijd nodig hebben…

 19. Alix 10 april 2014 / 16:15

  Oh dit is heeel leuk! Beetje hetzelfde als die rubriek in de LINDA. 🙂 Vooral een slome computer is inderdaad héél frustrerend!

 20. Marion 10 april 2014 / 17:14

  Herkenbaar! Ik bedoel, om ook eens de behoefte te hebben aan een wat minder leuk lijstje. Maar wel met een Happy Ending natuurlijk 🙂

 21. Susanne 10 april 2014 / 19:15

  Haha leuk zeg! Stom is dat ik vier dagen niet heb kunnen douchen (wel natuurlijk aan de wastafel) doordat iets in de badkamer kapot was. Leuk is dat ik vandaag weer kan douchen en ook lekker warm in bed stap.

 22. Esther 10 april 2014 / 20:41

  Leuk artikel! Fijn dat je weer positief afsIuit 🙂 I loooove vrolijke sokken!

 23. Angela 10 april 2014 / 21:23

  Ik vind het ook altijd zo stom dat ik iets heb gekocht en het een week later gewoon dik in de aanbieding is!

 24. Lenneke 10 april 2014 / 21:46

  Ik vind het stom dat een dag maar 24 uur heeft. En voor de rest vind ik bijna alles leuk.

 25. Hester 10 april 2014 / 22:04

  Ah, goedzo Lisanne! Vooral die turbro troep maken is herkenbaar, en vet irritant. Vooral ‘s morgens als ik naar school moet, soms ga ik weg terwijl mijn hele kamer bezaaid ligt met kleren, make-up, schoolboeken en andere spullen haha.
  Mijn leuk-lijstje: nog maar vier uur school tot het weekend en het weekend wordt ongetwijfeld leuk, ik heb net lekker gezwommen, we zitten beneden met de hele familie en ik ben voldaan moe, maar niet op een super-exhaustedmanier. Dan heb ik dus ook nog tijd om het blogje voor morgen af te maken. Ik ben best tevreden!

 26. Anne 12 april 2014 / 09:59

  Op mijn stom lijstje staat sowieso ook naar de wc moeten wanneer je net in bed ligt. En op mijn leuk lijstje staat de gekke sprongen van mijn konijntjes.

 27. Daniëlle 12 april 2014 / 10:15

  Haha, ik vind lang in bed liggen leuk. Bloggen in bed, series kijken in bed… Ik lig er nu ook nog in!

  Op mijn stom-lijstje staat de rommel in de keuken. Ik krijg het niet voor elkaar de keuken netjes te houden!

 28. Mariska 12 april 2014 / 17:07

  Sommige dingen zijn inderdaad wel stom zoals vies eten, maar helaas kan je er dan ook niet onderuit..

 29. Jessica 12 april 2014 / 20:35

  Wat leuk zulke lijstjes!!
  Naast de stomme dingen uiten ook nog even het goede, dat mogen we niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.