Dit zijn jullie, dit zijn wij

Een ‘doelgroep’, heb ik die nu eindelijk eens? Jep, ik blog vandaag precies 2 jaar, jeej! Het is echt iets voor mij om dit te vergeten, ik zocht het eigenlijk ook speciaal op voor dit artikel, haha. Maar daarover vanmiddag meer! Na deze twee jaar bloggen heb ik eindelijk het gevoel dat er een verband bestaat tussen mijn groep bezoekers. Voor mijn gevoel hebben jullie allemaal wel een aantal overeenkomende eigenschappen!

Afbeelding via weheartit.com

Ik heb dus het gevoel dat wij, jullie en ik, allemaal compleet verschillende mensen zijn, maar dat we toch allemaal in kleine dingetjes op elkaar lijken. Ik ga je vertellen welke kleine dingen ik denk te herkennen.

–   We willen graag iets moois van ons leven maken, we willen het leven niet aan ons voorbij laten gaan.

–  We willen de uitdaging aangaan, onze angsten overwinnen. We willen een verschil maken, ook als het maar een klein verschil is.

–   We willen volop kunnen genieten van al het moois wat om ons heen gebeurt en wat je nog allemaal te wachten staat. We willen ons leven meemaken op de meest intense manier.

–   Hoewel we echt van elk moment willen genieten en aan onszelf willen werken, lukt het ons nog lang niet altijd. Maar dit is helemaal niet erg, want het hoeft niet altijd en het komt nog wel.

Daarnaast zijn we gemiddeld vrouwen, en zijn jullie gemiddeld een half jaartje ouder dan dat ik ben. Tenminste, dit was ongeveer een half jaar het geval, ik denk dat het wel een beetje hetzelfde is gebleven. En ehhh, ja… over het algemeen zijn jullie hoger opgeleid dan ik, haha. Jullie zijn slim, dat merk ik ook wel aan de reacties hier op Lisanneleeft!

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of mijn gevoel over jullie een beetje klopt. Kun je jezelf vinden in de meeste van deze punten? Of juist totaal niet? Ik hoor graag waarin je je wel herkent, en waarin juist niet. En heb je nog meer punten waarop je denkt dat wij overeen komen?

23 reacties

 1. Anouk 21 augustus 2012 / 08:47

  Tof! Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!

 2. Karin 21 augustus 2012 / 08:48

  Euh, ik ben net ietsjes meer dan een half jaartje ouder dan jij ;P…

 3. Annika Korving 21 augustus 2012 / 08:51

  De meeste punten kloppen bij mij helemaal. Alleen ik ben volgens mij jonger dan jou. Dat klopt bij mij dan totaal niet.

  Wat wij ook gemeen hebben denk ik, is een lichaam die niet aan het ‘normale beeld’ voldoet. Jij hebt je ziekte, ik mijn handicap met een paar ziektes en zelf vraag ik me af of ik niet dezelfde ziekte heb als jij.

  By The Way gefeliciteerd je 2 jarig jubileum.

 4. Sylvia 21 augustus 2012 / 09:49

  Ik ben van 1990, dus twee jaar ouder dan jij. Op zich herken ik me wel in de punten die je hierboven opnoemt, al heb ik het idee dat ik soms nog net iets meer uit het leven kan halen dan ik nu doe, dus dat is een mooi doel om naartoe te werken 😉

 5. Lily Catherine 21 augustus 2012 / 10:01

  Congrats! Ik ben inmiddels wel een vaste lezer, en je hebt helemaal gelijk wat de overeenkomsten betreft! Life’s beautiful! (:
  xx

 6. Petra 21 augustus 2012 / 10:59

  Ik denk dat het allemaal wel klopt, alleen ben jij volgens mij een week of 2 ouder dan ik, haha.

 7. Isabelle 21 augustus 2012 / 14:47

  Hihi ik ben pas 15 maar vooral gefeliciteerd!

 8. Roxanne 21 augustus 2012 / 17:13

  Ik kan me vinden in de punten die je noemt. Ik ben alleen wel een beetje ouder dan jij (28), maar ik voel me vaak een stuk jonger. Dat komt ook omdat ik nog bezig ben met mijn opleiding en veel medestudenten zijn een stuk jonger dan ik.

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 9. Ilse 21 augustus 2012 / 17:14

  Gefeliciteerd met je 2 jaartjes bloggen. Ik denk dat de meeste dingen wel kloppen alleen ben ik volgensmij wel jonger.

 10. anouk 21 augustus 2012 / 18:50

  gefeliciteerd! ik lijk wel op het profiel dat je schetst, alleen ben ik een oude tak van 25. ben natuurlijk wel errug slim 😉 blijf vooral doorbloggen!

 11. Leonella 21 augustus 2012 / 20:03

  Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum! En dat er nog vele jaren mogen volgen natuurlijk ^_~
  Ik lees ‘je’ nog niet zo heel lang, daarom weet ik nog dat ik deze blog net leerde kennen toen je de meest recente enquete deed, haha. Maar wel altijd met veel plezier.

 12. Debbie 22 augustus 2012 / 14:48

  Nou met leeftijd zit ik ver boven jouw want ik ben 31… Super slim ben ik niet hihi heb geen hoge opleiding gehad… Wat we wel gemeen hebben is dat we beide een beperking hebben en wat ook nog best veel op elkaar lijkt, ik heb namelijk ME.

  Oja en gefeliciteerd met je 2 jarige jubileum

 13. Anouk 22 augustus 2012 / 21:53

  Fijn dat je achter je doelgroep bent, altijd fijn om te weten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.