Dit zijn mijn 5 adventskalenders van 2023

Het is weer december, yes! Ik moet zeggen dat ik vroeger december altijd een moeilijke maand vond. Zo vond ik het koud, donker en eenzaam. Nu ben ik de kerstsfeer meer gaan waarderen én zorg ik dat ik mezelf blij maak met minimaal één adventskalender, zodat ik elke dag iets heb om naar uit te kijken. Nu heb ik veel meer kalenders, haha. Ook op social media maak ik er een feestje van en laat ik mijn volgers meegenieten! Welke kalenders ik heb? Dat lees je in deze blogpost.

Met één kalender was ik ook heel blij geweest, maar deze kalenders kwamen op mijn pad. Dus ik laat ze je graag zien.

De HappySoaps kalender zit vol kleine verzorgingsproducten, ik zag bij Bonnie een kortingscode (als je hem alsnog wilt). Ik verklap alvast: in vakje 1 zit een shampoo bar, zo benieuwd naar! Echt een perfect formaatje om te proberen. Deze is helemaal plasticvrij, dat is ook wel heel fijn als je daar graag rekening mee houdt.

Deze kalender van Alverde kocht ik samen met Bernard in Duitsland. Hij heeft deze uitgekozen! Dus deze is van ons samen en het is natuurlijk een leuke herinnering aan onze vakantie in Limburg.

Deze kalender van De Bijenkorf is echt mijn meest luxe kalender, wat is deze mooi! Ik heb geen unboxing video’s gezien op TikTok of YouTube, zodat het allemaal een verrassing blijft. Ik heb wél mensen horen zeggen dat de kalender dit jaar erg goed is. Dus hier kijk ik het meeste naar uit! Dit voelt echt als een superluxe cadeau voor mezelf.

Deze thee-adventskalender komt ook uit Duitsland. Eigenlijk kochten we hem omdat ik de thee vergeten was van huis mee te nemen, dan kon ik hier alvast van drinken op vakantie. Maar dat kon ik niet aan, een adventskalender aanbreken en gebruiken vóór 1 december. Dus ik heb vandaag heerlijk het eerste theetje kunnen drinken. Leuk om weer nieuwe smaakjes te proberen!

Deze kalender heb ik last minute nog besteld, hij kwam gisteren pas binnen! Dit was een beetje een impulsaankoop, ik had namelijk een nieuwe topcoat nodig (€10), die zit hierin. Dus technisch gezien was hij geen €45 maar €35 (we gooien er een beetje girlmath in). En er zitten zo veel mooie lakjes in!

En ook heel leuk: Bernard pakt elke dag een pakje uit van de kalender die ik voor hem maakte! Dit deel ik ook elke dag op Instagram en TikTok, samen met deze kalenders die ik op video uitpak.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.