DIY 8x Kerstkaart ideetjes met een cadeautje

Ik ben in de kerststemming! Aangezien de decembermaand nu wel héél dichtbij komt, en er elke week al kerstkaart ideetjes online komen op Cadeausmaken.nl (mijn andere blog), werd het tijd voor een kerstkaartvideo. Ik maakte een video en ik word er zelf helemaal blij van!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke van deze kerstkaarten is jouw favoriet?

DELEN:

20 reacties

 1. Sophie 23 november 2015 / 06:55

  Waaauw Lisanne, ik heb het al supervaak gezegd maar wat kan jij toch prachtige dingen maken. Ik kijk wederom mijn ogen uit.

 2. Marlotte 23 november 2015 / 06:59

  Aah, ik vind dit weer zo tof! Je bent zo creatief, heel leuk om te zien! Zoveel leuker om een zelfgemaakte kaart te krijgen dan zo’n standaard kaart uit de winkel.

 3. Darina 23 november 2015 / 07:20

  Top gedaan! Zo fijn als je zo creatief bezig kunt zijn!

 4. Marloes | Budgetproof.nl 23 november 2015 / 07:32

  Ik vind dit zó leuk. Vooral de ombre-ster vind ik superleuk. Wat een goed idee en hoe houd je het vol joh, 2 blogs ook nog eens. Creabea, ik zou superblij zijn als ik zo’n kaart zou ontvangen.

 5. Tiffany 23 november 2015 / 07:52

  Ik vind die met de rendieren erg schattig! Al is die laatste met de kerstboom en het extra papier ook heel leuk. Leuk om zo een kaart te sturen waar iemand ook echt iets aan heeft.

 6. Frauke 23 november 2015 / 08:01

  Aww! Wat een leuke en lieve kaarten. Supercute! Ik vind het altijd leuk om zo’n kleine dingen lekker zelf te maken, dus ik ben weer wat meer geïnspireerd nu ;-)! Die rendieren zijn echt tof! X

 7. Kelly 23 november 2015 / 09:03

  De kerstboom kaartjes zijn echt super leuk!

 8. Ilse 23 november 2015 / 09:10

  Wat een mooie kaartjes! Ik had al een kerstkaart gemaakt dit jaar, maar nu begint het toch weer te kriebelen!

 9. Sandra 23 november 2015 / 09:15

  Ahhhh Lisanne, wat een super gaaf idee toch weer! Ik ben stiekem zo jaloers op jouw creativiteit haha. Dit wil ik ook gaan maken als ik me wat beter voel! Zo leuk ook dat de versiering van de kaart gelijk een cadeautje is. Ik vind ze allemaal erg leuk geworden! Mijn favoriet is denk de ster op de grijze kaart. 🙂

 10. Linda 23 november 2015 / 09:58

  Ik moet ze dit jaar ook al vroeg gaan maken of kopen en schrijven en had nog geen idee wat ik nou wilde. Deze kaarten vind ik wel écht súper leuk! Leuk om te maken denk ik en nog leuker om te krijgen. Ik vind ze allemaal iets hebben (heel cliché haha) maar de aller laatste sprong er gelijk uit voor mij 🙂 wat een leukerd!

 11. Sophie 23 november 2015 / 10:10

  Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt. Ook leuk dat het niet alleen een kaartje is, maar ook meteen een cadeautje!

 12. Anna 23 november 2015 / 10:32

  Wow, wat een toffe en creative ideeën! Zo leuk! Ik ben ook echt blij dat december eraan komt :), klaar voor alle gezelligheid!

 13. Anneleen 23 november 2015 / 13:01

  Wat een mooie en vrolijke kaartjes! Die met dat ombré sterretje is mijn favoriet! 🙂

 14. Leonie 23 november 2015 / 14:39

  Leuk! Ik ben nu toevallig ook bezig met een artikel over zelf kerstkaarten maken. Mijn moeder begon er vroeger in de zomer altijd mee en dat vond ik veel te veel werk. Later bedacht ik dat je het ook veel simpeler kan houden dus dat ga ik nu doen

 15. Marion 23 november 2015 / 16:13

  wat een super leuke kaarten zijn dit geworden. Heel erg leuk gedaan, ben zelf ook al druk met het maken van kerstkaarten. Heb toevallig afgelopen week ook een artikel erover geschreven. Vind het zo leuk om te doen!

 16. Ashley 23 november 2015 / 17:54

  Ik word helemaal vrolijk van die kerstkaartjes! Vorig jaar was ik heerlijk aan het prutsen met glitters, washi tape en pailletjes: dit jaar weet ik nog niet wat ik ga doen… Toch fijn dat ik op deze manier in ieder geval al wat inspiratie heb gekregen!

 17. Linda 23 november 2015 / 22:08

  Wat zien ze er leuk uit en wat een leuk idee om de hangertjes als kleine cadeautjes mee te sturen.

 18. Juudith 26 november 2015 / 14:08

  Creatief! leuk bedankt!! de laatste vind ik ik echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.