DIY – agenda’s versieren – Nieuwe Back2School serie!

Yay, de schoolspullen liggen weer in de winkels. Dat betekent dat ik kan beginnen met de Back to School serie van dit jaar! Ik heb nu al een heleboel leuke dingen gemaakt. We trappen af met de DIY agenda’s!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke van de agenda’s is jouw favoriet?

DELEN:

17 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 20 juni 2016 / 06:21

  Wat ben je enthousiast Lisanne, wat goed! Dus dat heb je met de spijkerbroek van de kringloop gedaan, leuk! Mijn favoriet is de eerste, met de sticker van sparkles. Leuk idee om je agenda op te leuken en je hebt ook nog eens een origineel exemplaar.

 2. Charelle 20 juni 2016 / 07:06

  Ah leuk Lisanne, weer een back2school serie! Nu hoef ik niet meer naar school maar ik vind dat wel altijd hele vrolijke video’s haha! ^^

 3. Marjon 20 juni 2016 / 07:15

  Gaat een leuke serie worden volgens mij. Diy altijd leuk! Eerste agenda heeft mijn voorkeur met de mooie kaart.

 4. Mirjam 20 juni 2016 / 07:49

  Leuke agenda’s, ook ben ik benieuwd naar de rest van de serie! Mijn favoriet is die met lintjes en tapejes, omdat ik die kleurtjes echt supertof vind!
  Groetjes,
  Mirjam

 5. Frauke 20 juni 2016 / 08:02

  Heel leuk gedaan! Ik houd het zelf meestal graag rustig, hoewel ik hier de agenda met lintjes juist superleuk vind. Al die kleurtjes en printjes, echt heel vrolijk. Toffe video :D. Mijn agenda gaat nog tot december, dus voorlopig heb ik er alleen geen nood aan! X

 6. Tiffany 20 juni 2016 / 08:13

  Leuk gedaan lisanne! Die met spijkerstof is echt ontzettend gaaf geworden. Ik zou er misschien nog wat glitters op plakken als vrouw 😉

 7. Ilse 20 juni 2016 / 08:22

  Ik vind je er weer heel leuk uitzien in deze video, Lisanne! 🙂
  Wel gek om een back to school filmpje te zien terwijl zelfs de vakantie nog niet eens begonnen is, haha. 😉

 8. Irina 20 juni 2016 / 09:34

  Super leuk! De laatste agenda is mijn favoriet ^^

 9. Linda 20 juni 2016 / 09:59

  Super leuke serie! Vind het ook erg leuk om te zien dat een agenda helemaal niet duur hoeft te zijn 🙂 En zo leuk om zelf aan de slag te gaan. Ik kocht altijd standaard agenda’s bij de boekenwinkel die je aan het einde van het jaar ook helemaal niet meer herkende door de versieringen 🙂

 10. Anneleen 20 juni 2016 / 12:26

  Wat een vrolijke, zelfgemaakte agenda’s! Die met jeansstof vind ik het leukst! 🙂

 11. Leonie 20 juni 2016 / 15:48

  Leuk!
  Ik heb al meerdere keren bij die agenda’s gekeken, maar sinds ik mijn bullet journal gebruik heb ik geen agenda meer nodig, maar het lijkt me zo leuk om er een te versieren!

 12. manon 21 juni 2016 / 09:12

  Leuk gedaan hoor! Die met spijkerstof vind ik leuk!

 13. Mariska 21 juni 2016 / 14:48

  Dat is weer super creatief! Leuk dat je steeds van die leuke dingen bedenkt zoals deze serie 🙂

 14. Maike 21 juni 2016 / 17:40

  Heel leuk! Ik vind nieuwe agenda´s sowieso geweldig. Was wel even schrikken toen ik net alle dagen voor mijn opleiding die start vanaf september in mijn nieuwe agenda had geschreven en ik opeens te horen kreeg dat het niet door kon gaan. Stond bijna op het punt weer een nieuwe agenda te kopen (want al die dagen doorstrepen is ook zo wat) toen ik gelukkig hoorde dat het toch door kon gaan!

 15. Mascha 22 juni 2016 / 21:19

  Oh, wat een leuke agenda’s zeg! Zelf heb echt een enorme agenda obsessie, dus ik vind dit soort filmpjes echt helemaal geweldig. Mijn agenda van dit jaar heb ik ook helemaal gecustomized, iedereen zit er de hele tijd aan en vraagt waarom ie zo dik is, haha!

 16. Suzan 27 juni 2016 / 12:08

  Je hebt ook deze keer de agenda’s weer heel mooi gemaakt.
  En totaal anders als bij je back 2 school van vorig jaar, leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.