DIY Cadeau Bullet Journal pakketjes

Gisteren verkocht ik vier Bullet Jounal pakketjes. Deze zijn alweer verkocht, maar mocht je toch ook zo’n setje willen, dan kun je er zelf eentje maken! Heel erg leuk ook om cadeau te geven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gebruik jij ook een Bullet Journal?

14 reacties

 1. Tiffany 21 maart 2016 / 08:05

  Leuk dat je een diy video van deze pakketjes hebt gemaakt! Ik vind het lastig om schriften te vinden met 31 lijntjes. Ik heb de techniek wel geprobeerd in kleinere boekjes maar dat werkt toch minder fijn.
  Tiffany blogde laatst over… Glutenvrij pasen: food inspiratie

 2. Suzan 21 maart 2016 / 15:25

  Hey leuk,

  Zelf hou ik een bullet journal bij in word op de computer.
  Maar zo’n schriftje met al die versier spulletjes is ook echt leuk.
  Groetjes.

 3. Els 21 maart 2016 / 17:10

  Hi Lisanne,wat een leuk cadeau idee!Ik heb een schrifje gepompt voor een vriendin op de Elisedingen- manier(met een uitgesneden letter) Ik wilde m deze week aan haar gaan geven maar denk dat Ik er stickers en pennen bij ga doen in het pakje Zodat het een bulletin jpurnal pakketje wordt!Dank voor je tip! Ps heb je het niet koud zo in je hemdje??

 4. Story addict 21 maart 2016 / 20:55

  Leuk! Het ‘probleem’ dat ik heb met dit soort journals is dat alles dan toch weer door elkaar gaat lopen, en ik toch weer dingen vergeet (of teveel tijd nodig heb om de planning toch maar weer om te gooien). Maar het ziet er natuurlijk wel vrolijk uit, met zo’n pakketje 🙂
  Story addict blogde laatst over… [Recensie] Lieveling – Kim van Kooten

 5. Irma 8 oktober 2016 / 11:02

  leukkkk,
  alleen waar koop je zulke schriftjes met kleine hokjes, ik kan ze nergens vinden.
  heeft iemand een idee???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.