DIY Cadeaudoosjes Action review

Vandaag laat ik je een setje zien van Action waarmee je zelf cadeaudoosjes kan maken. Ik was heel erg benieuwd hoe het werkt en of het ook een succes zal zijn! Ik heb het opgenomen, dus je kan het zien op video!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De prijs van het setje was €0,89.

Oja, in verband met mijn gezondheid heb ik de blogposts van vandaag en morgen even omgedraaid. Morgen komt er weer een blogpost met dingen waar je blij van wordt dus!

Persoonlijk zou ik hem geen tweede keer kopen, tenzij ik echt een specifiek persoon in gedachten heb die er blij van zou worden waarvoor ik het kan maken bijvoorbeeld. Ik ben wel heel benieuwd, wat vind jij van dit setje?

DELEN:

19 reacties

 1. Marije 25 november 2015 / 06:43

  Oh, die zijn wel echt heel leuk!!! Leuk om met m’n dochter in elkaar te knutselen

 2. Marion 25 november 2015 / 06:44

  Het koffertje vind ik wel heel erg schattig. Zou het zelf inderdaad niet zo heel snel kopen. Vooral die extra dingetjes die erbij zitten. Ik zou gek worden van het gepriegel. Denk dat er niets heel uit zou komen bij mij hahaha!

 3. Marlotte 25 november 2015 / 06:55

  Oh, ik vind ze wel heel leuk! Maar poeh, het is wel even wat werk met al die kleine dingetjes. Weet niet of ik daar het geduld voor heb haha.

 4. Frauke 25 november 2015 / 07:30

  Haha, ik vind ze juist heel leuk! Zo met al die kleine dingen erbij. Wel echt een priegelwerkje voor een namiddag, haha. Maar mij zou je er blij mee maken! X

 5. Ilse 25 november 2015 / 08:05

  Leuk! Als ik die dingen, zoals deze cadeaudoosjes en de kersthuisjes die je onlangs gemaakt hebt in de winkel zie liggen, kijk ik er amper naar om. Maar door jouw video’s lijkt het me dan wel ineens leuk om ermee aan de slag te gaan! 🙂

 6. Marloes ❤ Budgetproof.nl 25 november 2015 / 08:18

  Het is niet echt mijn stijl dus ik zou ze persoonlijk niet kopen, maar ik vind ze wel echt schattig. En mehhhh wegens gezondheidsredenen :(. Kom op bijtjes!

 7. Hilde 25 november 2015 / 09:22

  Ik vind ze echt leuk! 😀 Maar jammer dat het papier niet heel stevig is, maarja, voor die prijs kan je dat ook bijna niet verwachten!

 8. Anna 25 november 2015 / 10:54

  Ha, ik vind het leuk/schattig! Zeker voor zo’n klein prijsje vind ik het nog best een ‘luxe’ box – alleen jammer dat het papier niet zo stevig is. Leuk filmpje! 🙂

 9. Vandaagismooi.nl 25 november 2015 / 11:23

  Hahahaha “Normale mensen stoppen er dus een cadeautje in” hilarisch!!
  En ojee… een missende voet en missende handen. Zo vermakelijk!
  Maar super leuk zeg!! Echt tof voor de kleinere cadeaus!

 10. Anouk 25 november 2015 / 11:45

  Hmm… deze vind ik niet zo heel leuk. Spreekt me gewoon niet echt aan…

 11. Darina 25 november 2015 / 12:18

  Leuk om te zien maar teveel priegelwerk voor mij 🙂

 12. Marion 25 november 2015 / 13:37

  Heel erg leuk bedacht, toch vind ik zelf de kant en klare cadeau doosjes die da Action heeft er net iets leuker uit zien. Hierdoor zou ik hel zelf denk ik niet zo snel mee nemen.

 13. Tiffany 25 november 2015 / 17:22

  Schattig! Ik zou het zelf niet kopen maar ik vind het resultaat wel leuk. Die kleine dingen zou je misschien ook weg kunnen laten en die gebruiken voor het versieren van kaarten etc.

 14. Sarah 25 november 2015 / 18:50

  Oh, ik vind de doosjes er best wel schattig uitzien. Leuk om te maken samen met kindjes ofzo.

 15. Linda 25 november 2015 / 22:47

  Wat een leuk idee en het ziet er ook erg leuk uit. ik vind dit soort geprust heerlijk, zou de doosjes, als ik ze uitgedrukt had, op iets dikker papier plakken, dan uitknippen en dan pas in elkaar vouwen, iets meer werk, maar daar word het wel wat steviger van, al is dat waarschijnlijk niet de bedoeling 😉 Het 3d effect is ook leuk, maar met die vellen kun je vast ook wel andere leuke dingen doen, bijv door ze te gebruiken op simpel pakpapier of door kaartjes ermee te maken.
  Als ik bij de Action kom dan neem ik zeker een setje mee, leuk dat je dit zo liet zien.
  Ik hoop dat je je snel weer wat beter zult voelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.