DIY Kerstfiguurtjes van Zeeman – Mijn mening!

Ik ging aan de slag met creatieve pakketjes die ik bij Zeeman vond. Wat mijn mening erover is? En hoe leuk ik het vond om ze te maken? Dat zie je in de video!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat vind jij, zijn ze leuk, of zijn ze leuk? (of stom?)

DELEN:

15 reacties

 1. Marion 24 december 2015 / 06:36

  Ik vind ze leuk! Vooral die laatste inderdaad. Ik zou ze ook gerust in mijn boom hangen. Weer eens wat anders dan de standaard ballen en slingers.
  Marion blogde laatst over… Plogvijfdaagse: Dag 2

 2. Bianca Schrijft 24 december 2015 / 06:54

  Misschien ben ik dan te traditioneel. Ik ben echt een type van de ballen, eventueel wel met vormen en bedrukkingen, maar dat is wat er bij mij in de boom gaat. Mij trekt het dus niet zo, sorry. Het is wel heel leuk gemaakt, zou er dan eerder een mobiel voor onder een lamp van maken. Dat vind ik dan weer wel leuk.
  Bianca Schrijft blogde laatst over… Gelukkig is er ook dankbaarheid in de apotheek.

  • Lisanne 24 december 2015 / 12:28

   Dat is ook een leuk ideetje!

 3. Tiffany 24 december 2015 / 07:35

  Ik vind het rendier super schattig! Lijkt me leuk voor kinderen om dit te maken, omdat alles al kant-en-klaar is geeft het niet te veel rommel en is het makkelijk voor kleintjes. 🙂 heel leuk!
  Tiffany blogde laatst over… #Decemberglutenvrij: glutenvrij kerstmenu

 4. Patricia Schmitz-Heres 24 december 2015 / 08:04

  Ik vind de poppetjes wel grappig, maar zou ze zelf niet in de boom willen hebben. Ik ben sowieso meer van de ballen en dergelijke en niet zo zeer van vormpjes en dergelijke. Maar ze zien er wel schattig uit.
  Patricia Schmitz-Heres blogde laatst over… Maatschappij | Serious Request

 5. Jantine 24 december 2015 / 08:19

  Ze zijn schattig!
  Ik zou ze dan weer niet in de kerstboom hangen, vooral omdat die nu al vol hangt met van alles. Ik moet nog steeds (al sinds maandag) moed verzamelen om mijn nieuwe lampjes erin te hangen, want dat betekent het hele ding opnieuw uithalen en optuigen 😛 Maar ze zijn wel leuk dus!
  Jantine blogde laatst over… Fijne kerstdagen toegewenst!

 6. Frauke 24 december 2015 / 09:14

  Ahh wat schattig! Ik vind ze leuk als decoratie, maar niet voor in een traditionele boom. Daar horen slingers en ballen, haha! Die rendiertjes vind ik wel echt heel erg schattig! X
  Frauke blogde laatst over… Oh baby, it’s cold outside

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.