DIY: Stickerwall! (Muurstickers te koop!)

Wist je dat je op een súper gemakkelijke manier je muur kan opfleuren zonder dat dit permanent is en je in de weer moet met behang? Ik heb mijn muur onder handen genomen om het uit te proberen, het resultaat is echt heel erg tof! Ik laat het je zien in deze blogpost.

diy-stickerwallmuurstickers

Bij V&D vond ik een aantal rollen met plakfolie, daarvan kan ik allerlei figuren snijden. Heel leuk! Ik koos voor driehoekjes voor mijn eigen muur. Ze blijven goed plakken en ook niet onbelangrijk: je haalt ze er makkelijk weer af. Echt tijdelijk dus, als je het zat bent haal je het er zo weer af!

Dit geldt voor mijn geverfde muur, of dit ook zo zal zijn op muren met behang weet ik niet 100% zeker, maar ik vermoed dat dat ook wel kan.

stickermuur

Wil jij ook een setje muurstickers?

Voor Lopen voor Lyme ben ik hard aan de slag gegaan met het maken van setjes muurstickers! Ik heb nu een aantal sets liggen, maar ik kan met liefde nog bij maken, en als je interesse hebt in een vorm die ik niet heb, dan kan ik die ook voor je maken!

Daarbij heb ik ook DIY pakketjes met cirkels die je zelf kunt knippen! De stickers zijn overigens heel donkerblauw allemaal, ik vind het een mooie kleur.

Muurstickers die nu te koop zijn

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzenden!

24-cirkels-klein

Muurstickers kleine cirkels

Kleine cirkels met een diameter van 47 mm (bijna 5 cm)

Twee opties:

 • DIY pakket: een vel met 24 cirkels die je zelf kan uitknippen €5
 • Kant en klaar pakket: 24 uitgeknipte cirkels €7,50

grote-cirkels-muurstickers-blauw

Muurstickers grote cirkels

Grotere cirkels met een diameter van 88 mm (bijna 9 cm)

Twee opties:

 • DIY pakket: 2 vellen (12 cirkels in totaal) die je zelf kan uitknippen €6
 • Kant en klaar pakket: 12 uitgeknipte grote cirkels €7,50

driehoekjes

Muursticker driehoekjes

Gemaakt uit vierkantjes van 50mm x 50mm.

 • DIY pakket: een vel met 30 driehoekjes die je zelf kan uitknippen €5
 • Kant en klaar pakket: 30 uitgeknipte driehoekjes €7,50

Deze kun je ook in de versie van vierkantjes krijgen! Hiervoor reken ik dezelfde prijzen. Laat het zeker weten als je liever vierkantjes hebt.

wolkjes-muurstickers

Als laatste ben ik ook nog bezig geweest met het maken van wolkjes, maar ik denk dat het per persoon heel erg verschilt welke samenstelling van wolkjes gewenst is! Dus deze kan ik op bestelling maken, uiteraard ook gewoon voor een fijn prijsje. Daarvoor kun je gewoon mailen. Verder geldt hetzelfde natuurlijk voor andere vormpjes!

Houd er rekening mee dat de figuurtjes met de hand zijn geknipt/gesneden en bijvoorbeeld de cirkels niet zo perfect rond zijn als wanneer ze uit een machine zouden komen. Dat heeft natuurlijk ook wel zijn charme, vind ik zelf. Verder glimmen de stickers een klein beetje (op de foto hierboven is het wel heel extreem in verband met het studiolicht), maar gelukkig niet zo erg. Als je naar de stickers op mijn muur kijkt krijg je wel een beetje een idee.

Voor je bestellingen kun je mailen naar lopenvoorlisanneleeft@gmail.com.

Wat vind jij van zo’n muur vol met muurstickers om je muur een beetje extra uitstraling te geven?

DELEN:

24 reacties

 1. Josan 12 februari 2016 / 06:16

  Leuk idee! Wat ik mij afvraag werkt dit ook op muren met een oneffen ondergrond?

 2. Dorien 12 februari 2016 / 06:51

  Super leuk! De wolkjes zouden bij ons ook leuk op de kinderkamer staan. Wat ben je toch lekker creatief, ik houd het even in gedachten!

 3. debby 12 februari 2016 / 07:17

  Zo ontzettend leuk zo’n muur. Ik zag gister toevallig op pinterest zelf zoiets maar dan van washitape en een kaart. Dat gaf zo’n leuk effect.

 4. Marion 12 februari 2016 / 07:22

  Ziet er superleuk ook. Ik kan er hier thuis echt niet mee aankomen, maar leuk vind ik het wel. Succes! Ik hoop dat je heel wat pakketjes gaat verkopen!

 5. Darina 12 februari 2016 / 07:46

  Wat een leuk idee! Wat ben je toch lekker creatief, je hebt altijd zulke leuke DIY’s!

 6. Marieke 12 februari 2016 / 07:55

  Leuk zijn die muurstickers he. Ik heb ze zelf ook gemaakt met koperen stickers en dan in een leuke vorm. Geeft je muur net wat extra’s

 7. Miranda 12 februari 2016 / 08:00

  Wat een leuk idee! Ik hoop dat je er veel verkoopt!

 8. Tiffany 12 februari 2016 / 08:03

  Wat leuk! Wat een goed idee om op deze manier geld op te halen voor lopen voor lyme, moet je gewoon vaker doen iets verkopen via je blog!

 9. Julia 12 februari 2016 / 08:28

  Wauw wat creatief lisanne, we kunnen weleen eigen webshop beginnen;)
  Ik ga zelf eens bedenken voor wat of wie ik het dan kan gebruiken en stuur mn buurvrouw zeker de link even die net bezig is met de baby kamer:)

 10. Charelle 12 februari 2016 / 08:34

  Wat grappig bedankt Lisanne! Zo eenvoudig maar toch zo leuk!

 11. Fleur 12 februari 2016 / 13:24

  Ahw, wat super leuk en creatief bedacht! Ik zou zelf nog wel ooit gouden of zilveren ronde stickers op mijn muur willen plakken!

 12. Kelly 12 februari 2016 / 13:42

  Wat tof! Je kan inderdaad zoveel kanten op met muurbeplakking. Ik heb zelf een paar zilverkleurige 3D-hartjes aan mijn muur geplakt en ik word nog steeds blij als ik er naar kijk. Het kan een kamer echt transformeren :).

 13. nienke 12 februari 2016 / 14:15

  Wat tof! Ook leuk volgens mij om saaie deuren mee te versieren. Hoop dat je er veel van verkoopt. Ik ga het even overleggen met mn vriend wat hij er van vind..

 14. Ise 12 februari 2016 / 18:57

  Wat een creatief idee! Heel leuk bedacht 😀

 15. Kelly 12 februari 2016 / 20:28

  Wat een superleuk idee! Wij hebben alleen behang en dan durf ik het toch niet helemaal uit te proberen. Heel gaaf ook die driehoekjes hoe ze bij jou op je muur staan!

 16. Gabrielle 13 februari 2016 / 11:22

  Super goed van je, de lopen voor lome actie. Maar jouw gehele blog en sociale media gaan erover.
  Ik snap dat dat voor jou belangrijk is, maar voor mij niet echt en dan kan ik dus maar beter stoppen met het lezen van jouw blog
  Zonde

  • Lisanne 13 februari 2016 / 20:25

   Als er geen Lopen voor Lyme actie was, dan had ik deze blogpost ook gemaakt hoor 🙂 Dan was het alleen niet nodig geweest om meer te maken om te verkopen! Maar als je je stoort aan het idee van Lopen voor Lyme kun je inderdaad beter stoppen met lezen, aangezien er een heleboel leuke webshops zijn die mijn team willen steunen waarover ik graag schrijf!

 17. Anneleen 14 februari 2016 / 11:32

  Wat ben je toch creatief, Lisanne! 🙂 Heel leuk idee en mooi gemaakt!

 18. Miriam 14 februari 2016 / 12:49

  Wauw, crea bea hoor! Super leuk! Ik denk niet dat mijn vriend het leuk zou vinden, misschien moet ik het maar stiekem gewoon ergens opplakken zo van ‘tja, het zit er nu al op ;p’

 19. Anouk 14 februari 2016 / 23:20

  Leuk! Helaas hebben wij hier alleen maar behang (hoewel het er binnenkort wel af gaat, haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.