14 reacties

 1. Frauke 26 oktober 2015 / 09:14

  Wat leuk! Helemaal niet moeilijk om te maken als je de basis gewoon kant-en-klaar hebt, maar wel een leuk projectje lijkt me :D. Ik vind lintjes altijd zo’n vrolijk druk effect geven! X
  Frauke blogde laatst over… Fall into autumn look

 2. Annelies 26 oktober 2015 / 10:36

  Wauw Lisanne, dit is echt heel erg leuk. Ik heb gewoon alles in huis om hiermee aan de slag te gaan en ik had nog niet bedacht wat ik ga doen vandaag. Dit is wel een heel leuk projectje!! Ik ga heerlijk prutsen. Ik ben weer lekker enthousiast hihi. Volgens mij heb ik zelfs een aantal van dezelfde lintjes en pailletten. Ik hoef vast niet te vragen of je ze toevallig ook bij de Action gekocht hebt, of wel? 😉
  Annelies blogde laatst over… DIY: tafel van pallets en industriële wielen

 3. Lisa 26 oktober 2015 / 17:14

  Ik vind het er heel leuk uit zien!

 4. Anita 26 oktober 2015 / 18:49

  Wat een ontzettend leuk resultaat. Vind vooral het kleine tasje erg mooi geworden 🙂
  Anita blogde laatst over… Joy in my mind #15

 5. Anneleen 27 oktober 2015 / 11:41

  Ziet er super mooi en vrolijk uit! Ik zou dit maar al te leuk vinden om cadeau te krijgen 🙂

 6. Maaike 28 oktober 2015 / 16:21

  Ik vind het zo grappig dat je altijd op de grond knutselt in plaats van op een tafel ofzo 😉

  • Lisanne 28 oktober 2015 / 16:41

   Haha, ik heb hier bij mijn ouders niet echt een plekje waar dat op een tafel of een bureau kan! In mijn eigen huis heb ik daar wel een goed plekje voor 😀 Dat werkt een stuk lekkerder moet ik zeggen, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.