DIY tip! Zwarte Pietjes en Sint van wol

Een kleine update, ik heb er nog een pietje bij gemaakt en een sinterklaas! Je kunt wel zien dat de middelste twee het beste gelukt zijn he, haha)

Hoewel ik zelf vrij weinig heb met sinterklaas, heb ik een hele leuke DIY gevonden. Ik heb zwarte Pietjes gemaakt! Voor de surprise die m’n moeder moet maken. Lieve dochter ben ik he, haha. Nee, ik vond het gewoon heel leuk om te proberen! Zie hieronder het resultaat.

Super simpel, met wol te maken. Het brein achter deze pietjes  is Anniek, eigenaresse van de blog Knussig.blogspot.com (klik hier voor het de do it yourself van de pietjes). Heel erg leuk!

Wij vieren dit jaar geen sinterklaas. Hoewel, misschien ga ik met wat vrienden die horror sint film kijken, heb ik iemand horen zeggen. Wat doe jij met sinterklaas dit jaar?

5 reacties

 1. My Thoughts Words and Life 29 november 2011 / 09:49

  Oooh wat zijn ze leuk! Ik vier met mijn ouders ook geen sinterklaas. Maar we gaan wel uiteten. En met mijn beste vriendin doe ik cadeautjes.

 2. Emily 29 november 2011 / 14:03

  Ik heb gisteren met m’n vriend besloten dat we bij mij thuis wat vrienden gaan uitnodigen en iedereen iets bij de euroshop of iets dergelijks allemaal kleine cadeautjes gaan kopen en dan gaan we dobbelen onder het genot van chocolademelk met slagroom, pepernoten, tai tais etc 🙂

 3. Stéphanie 29 november 2011 / 18:31

  Ah, heel tof! En ik vind ze allemaal wel goed gelukt hoor 🙂

 4. Aniek 29 november 2011 / 20:40

  Ze zijn leuk geworden! Goed om te zien dat mijn how to do dus klopt 😉

  Groetjes Aniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.