DIY vlaggenlijn (+win je eigen DIY setje!)

Een tijdje geleden vond ik bij Action een super leuk setje waarmee je je eigen vlaggenlijn kan maken. Craftpapier vlaggen, en een touw waaraan je de vlaggen kan rijgen. Maar het leukste: ze moeten nog versierd worden. Ik heb mijn vlaggenlijn in elk geval versierd en laat je graag mijn resultaat zien!

slinger-diy

Dat versieren deed ik met een zwarte stift. Het is heel simpel om met gewoon zwart deze vlaggenlijn helemaal leuk te maken. Ik vind hem in elk geval heel leuk geworden, door simpelweg wat figuurtjes te tekenen op het papier!

diy-vlaggenlijn

Nu de back to school winactie afgelopen is (gefeliciteerd aan Merel, Wanda, Marije en Rebecca! Zij hebben inmiddels de pakketjes ontvangen) leek het wel leuk om een mini winactie te doen met een nieuw pakketje Do it yourself craft garland. Ik maak er gewoon een envelopje vrolijke post van. Je kan je adres sturen naar win@lisanneleeft.nl, zet in het onderwerp DIY Slinger. Vrijdag doe ik het op de post, dus als je voor vrijdag mailt, dan doe je mee!

Ik wilde eigenlijk een langere slinger maken, daarom kocht ik twee pakketjes. Maar stiekem is het veel leuker om te delen, toch? Vind ik wel.

Een impressie van het complete postpakketje kun je binnenkort op mijn Instagram vinden, dus houd die zeker in de gaten!

Hoe zou jij jouw slinger versieren?

DELEN:

25 reacties

 1. Miss Paperfection 28 september 2016 / 12:20

  Lijkt me wel leuk om een muur mee op te vrolijken, zoals mijn saaie logeerkamer of voor een feestje. Trouwens alweer tijdje geleden dat ik nog bij de Action geweest ben dus zal wel nog veel meer leuks gemist hebben.

 2. Afina 28 september 2016 / 21:36

  Een mini-winactie om blij van te worden! Ik doe graag mee 🙂
  Ik zou er met mooie letters WELKOM op zetten, leuk voor in de gang.
  Maar waarschijnlijker is dat ik het aan een vriendin zou geven, zij is dol op slingers!

 3. Hje 28 september 2016 / 23:26

  Ik heb voor een bruiloft zo’n soortgelijke vlaggenlijn gemaakt ,maar dan niet met de kant en klare set .Ik heb van 1 rol craft cadeau-papier van de Action (die variant met de witte bloemen )allemaal ruiten geknipt en die dubbelgevouwen over een lang stuk touw (gemaakt van in elkaar gedraaid naturellleurig paktouw met kleurige cadeaulint )geplakt .Viel goed in de smaak bij het bruidspaar !

  • Lisanne 29 september 2016 / 16:40

   Wat een gaaf idee zeg!! 😀

 4. Wendy 28 september 2016 / 23:40

  Ik zou de vlaggenlijn versieren met oude postzegels, en daar heb ik er veel van. Of met washitape 😀

 5. Josephine 29 september 2016 / 12:38

  Leuk gedaan, Lisanne! Ik zou er denk ik plaatjes op plakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.