Doe eens iets geks!

Omdat normaal ook maar zo saai is. Als je elke dag alles hetzelfde doet, dan is het leven toch niet meer spannend? Dat is een reden waarom je weleens iets raars zou moeten doen, maar ik heb er nog een…


Via weheartit.com

Volgens mij is het algemeen bekend dat het goed voor je is om het eens anders te doen dan normaal. Bijvoorbeeld een andere weg nemen naar school of werk, of je tanden poetsen met links terwijl je rechtshandig bent. Omdat dit goed is voor je hersenen.

Maar hoe leuk is het om eens iets te doen wat niemand van je verwacht? Stap bijvoorbeeld gewoon eens op iemand af en zeg iets wat je normaal niet zou durven. Gewoon, omdat het kan!

Je kan beter spijt hebben van iets wat je wel hebt gedaan dan spijt hebben van iets wat je niet hebt gedaan

En, watvoor iets geks ga jij doen, of heb je al gedaan? Niet omdat het nuttig is, maar gewoon omdat het kan. Zo zet ik bijvoorbeeld af en toe stukjes van mezelf online of in de schoolkrant waarvan ik twijfel of ik ze openbaar moet maken. Maar ik doe het lekker toch!

6 reacties

 1. Aaf 21 maart 2011 / 13:26

  Gewoon omdat het kan (:
  Heerlijke uitspraak! daar word je toch blij van!

 2. Danique 21 maart 2011 / 19:17

  Hmm, ik ben niet echt van de gekke dingen geloof ik haha. Ik zal er eens aan denken ;).

 3. Tara - KittehsCupcakes 27 maart 2011 / 20:10

  Leuk artikel! Je kunt inderdaad beter spijt hebben van iets wat je wel hebt gedaan dan van omdat je het niet hebt gedaan. Ik was vroeger extreem verlegen en kreeg altijd spijt van gemiste kansen. Dus inderdaad, gewoon dingen doen, gek doen.. omdat het kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.