Doe elke dag iets waar je blij van wordt

Wist je dat het vandaag Blue Monday is? Dat betekent dat het de meest deprimerende dag van het jaar is. Ik dacht: tijd om een tip te delen om te zorgen dat alle andere dagen van het jaar een stuk vrolijker en blijer zijn. Een superleuk boekje om cadeau te doen, aan jezelf of aan een ander.

Doe elke dag iets waar je blij van wordt is een journal waarin je elke dag iets positiefs kan opschrijven. Zo heb je na een jaar een boekje vol fijne herinneringen en mooie momenten om op terug te kijken.

Geluk is iets wat je moet oefenen, net als vioolspelen – daar ben ik het helemaal mee eens. Met dit boekje neem je elke dag even de tijd om je geluk te oefenen door één van de vragen in te vullen.

Een paar voorbeeldjes uit het boekje. Het staat vol positieve quotes en inspirerende teksten.

Ook vind je er kleine opdrachtjes in. Niet te veel, precies zodat het leuk blijft!

Zoals je ziet is de vraag steeds een beetje anders gesteld. Je kan ze op chronologische volgorde invullen vanaf het begin, maar je kan ook elke dag door het boekje bladeren en kijken welke dag bij je stemming van de dag past. Zo heb je altijd wel iets leuks in te vullen, denk ik.

En dan heb je na een jaar dus een boekje vol dingen waarvan je dagelijks blij bent geworden. Waarschijnlijk staat het vol met kleine fijne dagelijkse dingen. En dat zijn uiteindelijk de dingen waar je écht gelukkig van wordt, geloof ik.

Een boekje dat je helpt om eerst blij, en daarna gelukkig te worden. Voor €14,99 kun je dit boekje ook cadeau doen. Aan jezelf, of aan een ander! Houd jij regelmatig bij waar je blij van wordt?

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 19 januari 2021 / 17:32

    Leuke manier om je leuke herinneringen met wat meer structuur te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.