Doei rommelig kastje, hoi leuke fotocollage!

Ik had op mijn kastje allemaal fotolijstjes en losse foto’s staan. Maar nu heb ik nieuwe foto’s laten afdrukken en is het tijd voor wat meer overzicht. Ik maakte een fotocollage en haalde alle prulletjes van mijn kastje af!

foto's-sorteren

De lijst die ik kocht met de foto’s. Links lagen de oude foto’s, die heb ik niet meer gebruikt omdat de lijst daar niet groot genoeg voor was. Eigenlijk had ik een grotere moeten kopen! Misschien dat ik dat later ooit nog doe. De lijst die ik nu gebruikte was 8 euro (of 9? m’n geheugen is niet zo goed, haha) en komt van de Xenos.

Lekker puzzelen met al die foto’s, haha. Wel een leuk werkje!

leuke-fotocollage

En hier had ik ze allemaal vastgeplakt. Ik heb ze op het vel dat al in de fotolijst zat vastgemaakt met van die rolletjes plakband, zodat ze foto’s niet verpest zijn als ik ze er weer af wil halen!

De foto’s die ik gebruikte zijn de 25 afdrukken die je gratis krijgt bij je eerste bestelling op Pixum. Later nog een uitgebreid artikel met de dingen die ik bij Pixum bestelde!

Zoals je in de titel kunt lezen was de aanleiding hiervan niet alleen dat ik het leuk vond. Ik ben een beetje bezig met mijn kamer wat ordenen zodat het voor mij beter leefbaar is. Met mijn fibro is het niet makkelijk om altijd alles op te ruimen, dus ik moet het mijzelf makkelijk maken. Zo’n lijst oogt ook rustiger dan 2 lijsten en allemaal losse foto’s. Waarschijnlijk zullen jullie nog wel meer gaan merken van mijn opruimacties! (Misschien dan nu ECHT een roomtour, haha)

Dussss, dat was het! Wat vinden jullie van mijn creatieve uitspatting? En hoe doen jullie dat met jullie foto’s? Of heb je helemaal geen foto’s/lijstjes in je kamer staan?

13 reacties

 1. lifesplash 28 juni 2012 / 07:47

  Ah, wat leuk! Collages maken is leuk om te doen, haha. Ik wil zo’n muur met allerlei verschillende fotolijstjes en heb er al een paar. Het ziet er tot nu toe best leuk uit. 🙂

 2. Petra 28 juni 2012 / 12:02

  Leuk! Ik heb in mijn kast aan mijn bureau een fotolijstje met een foto van mijn zwemteam staan, in mijn andere kast een foto van mij met mijn moeder en ik heb aan de muur boven mijn bed een fotohart gemaakt!

 3. Fien 28 juni 2012 / 14:55

  Ik heb heel erg leuk, een schuine muur in mijn dakkapel volgeplakt met foto’s, maar wel netjes en mooi aflopend. Staat onwijs vet!

 4. Ise 28 juni 2012 / 17:36

  Ziet er super leuk uit! Ik ben van plan dat nog eens te doen met allemaal toeganskaartjes enzo 🙂

 5. Ilse 28 juni 2012 / 19:56

  Ah super leuk! Ik heb aan de muur naast mijn bed zo’n 85 lijstjes hangen haha. Toen we hier kwamen wonen wist ik meteen dat ik 1 muur wil die helemaal vol hangt met foto’s, allemaal door elkaar enzo. Maarja, de muur is nu bijna vol.. Mijn foto’s van Londen hangen allemaal onder elkaar op een andere muur en verder heb ik 2 losse fotolijstjes op een plankje staan, maar dat komt meer doordat je die niet op kunt hangen. 🙂

 6. Leonella 28 juni 2012 / 21:26

  Ik heb nog steeds een hoop lijstjes liggen. Die wil ik aan de muur boven de bank, maar dan moeten we eerst goede foto’s uitzoeken en die laten afdrukken. Dat ligt al een paar maanden te wachten, en het idee is nog ouder o.O

 7. Anne 8 juli 2012 / 16:58

  Leuk! Pixum is mijn favoriete site voor afdrukken en fotocadeaus. Foto’s ergens op de computer worden gewoon sneller vergeten, dan wanneer je ze in de hand kan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.