Doelen voor augustus 2015

We zijn alweer halverwege, maar dit past wel bij afgelopen maand. Ik was een beetje traag, haha! Toch heb ik een heleboel doelen opgesteld voor komende maand…

doelen-voor-augustus

Doelen van juli

Genieten van de zon

Veel in de zon gezeten heb ik niet, maar de keren dat ik erin zat heb ik er zeker van genoten! Ook gewoon vanaf binnen is het fijn als het zonnetje naar binnen schijnt.

Iets leuks doen met Tim in zijn vakantie!

Jaaa, we zijn samen naar Ikea geweest! Verder gewoon lekker op pad geweest samen, we mochten de auto van mijn ouders gebruiken dus wel konden lekker overal heen racen. Nu is zijn vakantie alweer voorbij, helaas.

Lief voor mezelf zijn

Ja, dit is best wel goed gelukt, al zeg ik het zelf!

Het hielp ook wel dat ik meer met mijn rolstoel naar buiten kon. Normaal is het kiezen tussen binnen blijven, of met mijn moeder even de deur uit. Mijn moeder kan mijn rolstoel niet duwen (en ook niet in en uit de auto tillen), dus het is kiezen tussen lopen of binnen blijven. Maar met Tim kon ik ook kiezen voor naar buiten gaan in de rolstoel! Dat was wel heel erg leuk. Het zorgt ervoor dat ik veel meer leuke dingen kan doen, veel meer naar buiten kan, maar tegelijkertijd ook niet zo gauw te veel doe.

Ik heb natuurlijk ook weleens gedacht aan een elektrische rolstoel, maar ik vermoed dat dat niet echt veilig is als ik hem moet besturen, hehe. De laatste paar keer dat ik fysiek in staat was om te fietsen durfde ik ook de weg niet alleen op omdat mijn hoofd het overzicht niet heeft. Lastig uit te leggen, maar ik denk dat sturen heel veel energie zal kosten (voor mijn hoofd, niet fysiek).

Verder gaan met de tegenaanval

Jep, nu zijn we zonder antibiotica en al die andere dingen! Eigenlijk is er nog weinig veranderd qua hoe ik me voel, maar we gaan rustig door…

Doelen voor augustus

Verhuizen

ZOOOO spannend: verhuizen! Ik denk dat dat wel het aller-belangrijkste is deze maand.

Tim zijn vliegticket is geboekt voor 1 september en hij begint meteen op 2 september. Misschien moet hij eerder dus nog eens heen voor het bekijken van appartementen. Spannend! Hij moet in elk geval nog heel erg veel regelen, het gaat allemaal niet zo soepel, hehe. Maar het komt wel goed, als hij niet op tijd een woonplaats heeft dan kan hij in een hotel of zoiets overnachten. Op de universiteit is hij in elk geval aangenomen!

Verder ga ik natuurlijk terug verhuizen naar mijn ouders. Gezien de hoeveelheid spullen die ik heb en het feit dat al mijn kantoorbenodigdheden mee moeten moet er best wel wat die kant op gesleept worden. Mijn vader kan prima tillen, mijn broertje iets minder (hihi), maar Tim helpt altijd goed met dat soort dingen. Ik denk dus dat we dat moeten doen voordat Tim weg is, haha. In elk geval de zware dingen!

En ik ben natuurlijk nu alvast bezig met mijn kamer (dat heb je al in de eerste verhuisvlog kunnen zien!)

Hieronder nog even de verhuisupdates die al online staan op een rijtje, mocht je die nog niet gezien hebben:

Dus… dat is eigenlijk het enige doel deze maand. Die verhuizing goed doorkomen, haha.

Wat zijn jouw doelen voor komende maand?

DELEN:

21 reacties

 1. Rosanne 11 augustus 2015 / 06:43

  Steeds weer zoveel bewondering voor je optimisme, Lisanne! Wat een heerlijke post zo 🙂

 2. Tessa | 52druppels.nl 11 augustus 2015 / 06:54

  pffff, je bent echt een bikkel! succes met verhuizen. mijn doel is momenteel vooral mezelf wat minder doelen opleggen 😉

 3. Tiffany 11 augustus 2015 / 07:53

  De vehuizing doorkomen is inderdaad genoeg. Voor een gezond persoon is verhuizen al zwaar laat staan wanneer je je niet goed voelt. Hoop dat de verhuizing soepel loopt en dat jij en tim komend jaar allebij een leuk jaar hebben 🙂

 4. Margot 11 augustus 2015 / 08:10

  Oh dat geen overzicht hebben herken ik van toen ik ziek was, dat kost inderdaad te veel energie. Maar spannend inderdaad die verhuizing!

 5. Dina 11 augustus 2015 / 08:17

  Heel fijn dat je meer naar buiten kon de laatste tijd en ook leuk dat jij en Tim lekker op pad zijn geweest samen. 😀

 6. Desiree 11 augustus 2015 / 09:29

  Wat ben jij een positieve dame. Super om te lezen. Succes met de verhuizing!

 7. Renate 11 augustus 2015 / 10:35

  Mooi dat de doelen van juli redelijk gelukt zijn! en ik wens je ieder geval heel veel succes met de verhuizing!

 8. Tessa Tamara 11 augustus 2015 / 11:36

  Dat is ook wel een heel spannend doel! Ik hoop dat je er aan kan wennen!

 9. Anna 11 augustus 2015 / 12:51

  Wat een spannende tijden, met de verhuizing in zicht! Heel veel succes daarmee verder! Mooie doelen had je ook trouwens voor juli.

 10. Stephanie 11 augustus 2015 / 13:45

  Succes met de verhuizing en het afscheid, lijkt me lastig en fijn tegelijk!

 11. Lilian 11 augustus 2015 / 14:19

  Is ook een goed doel! Lijkt me behoorlijk heftig, zo’n verhuizing. Ook als je niet ziek bent. Succes!

 12. Sophie 11 augustus 2015 / 14:38

  Verhuizen is wel een enorm doel, of een enorme klus, want verhuizen zal sowieso gebeuren. Ik heb de hele maand augustus nog vakantie en die goed doorkomen, is voor mij een doel op zich. ‘Gewoon’ werken gaat me een stuk beter af namelijk. Ik wil graag een keer zwemmen, ik wil 25 km rennen en ik wil elke dag iets leuks kunnen doen, al is het maar iets heel kleins.

 13. Nathalie 12 augustus 2015 / 00:36

  Je blijft altijd zo positief in je blogjes… ik bewonder dat enorm!
  Als ik naar onze dochter van acht kijkt die altijd moe is en zich niet okay voelt wordt ik al treurig en dan denk ik aan jou en je blog…. de manier waarop je schrijft hoop ik dat zij ook zo positief in het leven kan staan ondanks haar gezondheid.

  Liefs,
  Nathalie

 14. Kelly 12 augustus 2015 / 16:52

  Verhuizen is een groot doel, haha! Meer als een paar bij elkaar. Ik heb als doel genieten van de vakantie voor de school weer begint!

 15. Bettie 13 augustus 2015 / 18:43

  Heel veel succes met verhuizen. Ik heb op dit moment eigenlijk niet echt een doel opgesteld voor mezelf. Sowieso nog even genieten van laatste maandje vakantie.

 16. Lenneke 15 augustus 2015 / 14:31

  Poe, ik ben vorige maand verhuisd en ik vond het echt vreselijk. Het verhuizen van spullen an sich dan. Succes ermee! 🙂

 17. Hester 15 augustus 2015 / 23:58

  Veel succes met de verhuizing Lisanne, in elk geval fijn dat Tim je nog zoveel wil helpen ondanks de voorbereidingen voor zijn eigen jaar weg! (al hoort het er natuurlijk ook wel een beetje bij, haha)

 18. Miriam 16 augustus 2015 / 20:31

  Leuke doelen heb je voor jezelf gesteld, ik hoop dat ze allemaal lukken! 🙂
  Ik wil deze maand extra genieten van de kleine dingen en niet alleen maar (40 uur) werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.