Doelen voor december

We zitten alweer een weekje in december, maar ik moet mijn doelen nog op een rijtje zetten. Aangezien ik dat netjes altijd elke maand doe, mag ik deze natuurlijk niet overslaan. Ach, komt stiekem wel heel goed uit! Ik ga namelijk ook terugkijken op mijn doelen van afgelopen maand, en daarvan zijn er een aantal die ik nu pas kan afstrepen. Hehe!

waxinelicht-houders-zelf-maken

Dit is een DIY van vorig jaar, je vindt hem hier. Ik vind hem zo leuk!

Doelen van november

Hoe is het gegaan?

Administratieve dingen

JAAAA, ik heb gisteren een (half) huis gekocht en nu ben ik helemaal van Tim af! Haha, op papier dan. We zijn nog wel gewoon bevriend gelukkig! (lees de blogpost van gisteren voor meer info)

Nee, het is gewoon heel fijn om alles gewoon geregeld te hebben.

Leuke dingen doen

Dat avondje stappen dat ik heel graag wilde doen is er niet van gekomen, maar ik heb wel een paar andere leuke dingen gedaan. Als ik er nu op terug kijk heb ik ook vooral meer tijd en energie besteed aan mijn bedrijf. Hmmm…

Maar gelukkig ook wat kleine leuke dingen gedaan!

Genieten

Tsja, dit is wel een uitdaging als je went aan je gezondheid en dat het weer wat beter gaat. Vooral als het daarna weer opnieuw wat minder goed gaat.

Vooral zo doorgaan (en goed eten!)

Hardlopen is absoluut niet gelukt, yoga heb ik al een weekje niet kunnen doen, maar best nog wel even kunnen doen. Hopelijk kan ik yoga weer oppakken.

Voor de rest gaat het niet zo soepel als vorige maand, maar ik wist natuurlijk dat dat kon gebeuren. Wie weet komt dat weer.

Vorige maand was ik zo hard aan het afvallen, ineens binnen een maand vijf kilo en in totaal wel acht kilo. Gelukkig ben ik nu (volgens mij) weer op een normaal gewicht. Als ik in de spiegel kijk zie ik in elk geval geen magere Lisanne, dat is een goed teken! Op de weegschaal heb ik nog niet gestaan, maar ik ga er vanuit dat het gewoon weer wat normaler, in elk geval stabiel, is.

kerstkaarten-maken100

En nog een DIY van vorig jaar, de kerstkaartenvideo! Hier te vinden.

Doelen voor december

Zullen we een lijstje maken? Ik doe eens gek en maak gewoon een lijstje!

 • Lief voor mezelf zijn
 • Genieten, ook als het minder goed gaat
 • De feestdagen met familie doorbrengen
 • Deze maand extra veel DIY’s plaatsen!
 • Weer beginnen met yoga (als dat lukt)
 • Accepteren dat het niet altijd beter kan gaan, dat stapjes achteruit er ook bij horen
 • Naar een feestje gaan (of naar I LOVE BEAUTY)
 • Niet te streng zijn tegen mezelf als het gaat om mijn blog (ik typ dit ‘s nachts omdat ik niet eerder tijd genomen heb, dat zegt genoeg, denk ik)
 • Komen we meteen bij de volgende: op tijd naar bed gaan en weer een normaal ritme opbouwen. Ik ga te laat naar bed, heb veel slaap nodig en word super laat wakker. Niet handig!

Mijn doelen voor deze maand zijn best heel goed gelukt, eigenlijk! In elk geval de dingen waarop ik zelf invloed had. En mijn doelen voor deze maand staan ook op een rij! Heb jij nog doelen voor komende maand?

DELEN:

34 reacties

 1. Kelly 8 december 2015 / 06:41

  Ik vind DIY’s in de decembermaand altijd heel erg leuk! Ik probeer ook altijd lekker van alles uit! Zou heel erg leuk zijn als ik je op I love beauty zou tegenkomen! Ik vind het fijn dat het de laatste tijd zo goed gaat met je!

 2. Marlotte 8 december 2015 / 06:44

  Poeh, wel heftig om binnen één maand 5 kilo af te vallen. Als je jezelf maar weer goed gaat voelen! Mooie doelen heb je voor december. Veel kan ik regelrecht overnemen haha, maar eens echt gaan doen deze maand. En dat doel over meer DIY’s plaatsen vind ik totáál niet erg hoor haha. Kijk er naar uit! 🙂

 3. Kirsten 8 december 2015 / 06:48

  Ik vind het hele mooie doelen voor deze decembermaand! En die extra veel DIY’s… *hearteyes* LEUK!

  Mijn doel voor december: blijven genieten. Het is ontzettend druk met school, maar ik vind alles zo zo zo leuk. Ben elke dag een blij ei en het lijkt me geweldig om zo gelukkig het jaar uit te mogen gaan. Maar dat komt vast goed.

  Maak er een mooie december van Lisanne! <3

 4. Darina 8 december 2015 / 06:48

  Ik ben erg blij voir je dat het beter gaat! Ik hoop dat je een hele mooie feestelijke maand zult hebben! Ik ga deze maand meer genieten en mijn doelen voor 2016 op een rijtje zetten!

 5. Saskia 8 december 2015 / 06:56

  Ik hoop dat je ook deze maand weer een groot deel van je doelen bereikt! Ik heb zelf vooral als doel deze maand dat de focus echt even op mijn studie moet en iets minder proberen te werken.

 6. Geertje - Stay At Home Mama 8 december 2015 / 07:03

  Mooie doelen om het jaar mee af te sluiten…
  Omdat je gezondheid niet te voorspellen is, probeer mijn doelen vaak zo te stellen dat ze niet afhankelijk zijn van hoe ik me voel. Dat maakt ze net even wat haalbaarheid!

 7. Sophie 8 december 2015 / 07:15

  Mooie doelen! Ik hoop voor je dat je met trots op deze maand kunt terugkijken. De eerste stap is al gezet!

 8. Shirah 8 december 2015 / 07:28

  Mooie, concrete doelen! En gefeliciteerd met je huis. Ik ga deze maand verder met minimaliseren en hoop veel buiten te zijn.

 9. Kelly 8 december 2015 / 07:29

  Je bent goed bezig! Voor deze maand heb ik als enige doel genieten

 10. Mascha 8 december 2015 / 07:29

  Oh. Toffe doelen.. Ik heb voor mezelf ook een aantal doelen gesteld,zoals meer rust nemen en liefde geven aan mijn blog. 🙂

  Maar tot nu toe gaat dat nog niet helemaal.

  Ik heb echt respect voor het feit dat jij zo probeert te sporten (hoort haar vader roepen dat yoga geen sport is) terwijl je zo weinig energie hebt.. Dat lukt mij dus nooit 🙁

 11. Kelly Caresse 8 december 2015 / 07:35

  Wat een mooie doelen en ik wil je wensen dat die allemaal uit mogen komen. Een heerlijke kerst met familie, dat je van yoga weer mag genieten, en ik gun je veel positiviteit, al straal je die al heel erg uit!

 12. Tiffany 8 december 2015 / 07:50

  Een vast ritme hebben is ontzettend fijn en helpt mij heel erg om me beter te voelen. Jammer dat je niet zo veel leuke dingen hebt gedaan maar tijd kunnen besteden aan je bedrijf lijkt me ook ontzettend fijn. Ik vind het zo knap dat jij een fantastische blog kan runnen ondanks dat je vaak ziek bent, ik weet uit eigen ervaring dat dat ontzettend moeilijk is. Succes komende maand!

 13. Frauke 8 december 2015 / 08:10

  Mooie doelen! Je hebt het ook goed gedaan in november, ook al is het natuurlijk niet zo leuk als je moet wennen aan je weer wat minder goed voelen :(. Maar dat zal nu vast weer beter gaan, ik duim voor je. Yoga is zo leuk! X

 14. Miriam 8 december 2015 / 08:13

  Mooie doelen voor december, go for it! Ik heb het echt superdruk in de december maand, mijn doel is om er extra van te gaan genieten! De maanden gaan zo snel voorbij, deze maand wil ik vooral veel tijd besteden aan familie/vrienden en het gezellig hebben! ☺️

 15. Hilde 8 december 2015 / 08:18

  Ik vind het zo gaaf voor je dat je nu helemaal eigenaar bent van je huis!! 🙂
  Hoop dat je snel weer yoga kan doen!
  En succes met alle doelen voor deze maand! Zijn er veel bij die ik ook goed op mij toepasbaar vind haha dus misschien neem ik je lijstje wel over en plaats ik deze op mijn bureaublad als een reminder voor mezelf

 16. Petra 8 december 2015 / 08:35

  Oef, het is inderdaad wel super streng voor jezelf als je dit artikel midden in de nacht hebt zitten typen. mooie en goede doelen heb je jezelf gesteld voor deze maand…Ik denk dat de meeste je zeker wel gaan lukken…

 17. manon 8 december 2015 / 08:52

  Mooie doelen heb je. Het gaat je vast lukken! En inderdaad niet te streng zijn voor jezelf.

 18. Denise 8 december 2015 / 10:01

  Nogmaals super gefeliciteerd met je huis, zo tof dat het nu helemaal van jou is! 🙂

 19. Margot 8 december 2015 / 10:06

  Fijn dat de zaken rond het huis geregeld zijn en mooie doelen heb je weer!

 20. Veerlez 8 december 2015 / 10:29

  Er zitten hele mooie doelen tussen! Ik ben benieuwd hoe je het er deze maand vanaf gaat brengen, volgens mij ga je al deze doelen wel redden! Ik hoop dat je gezondheid weer zo lekker gaat als de afgelopen maand (op die rot dagen na dan!) Succes deze maand met je doelen 🙂

 21. Birgit 8 december 2015 / 10:58

  Oh, dat op tijd naar bed gaan moet ik ook echt gaan doen. Is belachelijk hoe laat ik soms naar bed ga, terwijl ik de volgende ochtend om 7 uur op moet staan.

 22. Vivian 8 december 2015 / 11:02

  Lijkt best een beetje op mijn doelen voor deze maand, vooral het niet te streng zijn is enorm herkenbaar!

 23. Bianca Schrijft 8 december 2015 / 11:10

  Mijn grootste doel is de december maand overleven. Buiten de feestdagen, zit hij ook nog eens bomvol verjaardagen. Ik ben altijd blij als het januari is, dan ben ik gebroken! 2de doel die ik er daardoor wel bij heb, probeer er zoveel mogelijk van te genieten en niet overal zo tegenaan te hikken.

 24. De Hoestende Avonturier 8 december 2015 / 11:47

  Jaaa fijn om te lezen weer! Ik snap wel goed dat je je misschien wat meer focust op je bedrijf dan op (alleen maar) leuke dingen doen. Het is zo fijn als je opeens wat productiever kan zijn! Je vindt vanzelf een goede balans, en bovendien; aan je blog werken is denk ik ook wel een leuk ding? Zij het iets stressvoller dan bijvoorbeeld een film kijken ;D En wat heeeeerlijk dat er zo een stap is genomen wat betreft je huis!!

 25. Leonie 8 december 2015 / 12:23

  Ik wil deze maand ook proberen om weer meer een ritme op te bouwen en liever te zijn voor mezelf. Maar tegelijkertijd is mijn doel ook om iedere dag een artikel te plaatsen, dus dan moet ik soms toch even streng zijn. Handige combi 😛 En ik wil heel graag gaan schaatsen!

 26. Charelle 8 december 2015 / 12:41

  De doelen voor november zijn inderdaad best goed gelukt! Wat knap! 🙂 voor December zijn je belangrijkste doelen denk ik genieten en met familie zijn. Het is immers Kerst, niet waar? 😉

 27. Jildou 8 december 2015 / 16:09

  Supertof dat je het huis hebt kunnen kopen! December wordt ook wel weer een hele fijne maand en hopelijk ga je je stukje bij beetje weer beter voelen zonder terug geroepen te worden door je eigen lichaam!

 28. Mo 8 december 2015 / 18:53

  Mooie doelen heb je gesteld! Het gaat je vast lukken. Zelf ga ik proberen om meer tijd voor mezelf te nemen, dat schiet er de laatste maanden behoorlijk bij in.

 29. joanne 9 december 2015 / 21:17

  Jaaa ga je ook naar I LOVE BEAUTY? Ik hoop dat ik je daar tegenkom! Ik ga op zondag 🙂 kaartje als kadootje gekregen van een goede vriendin. Amber heeft het ook als kadootje gekregen van een vriendin, dus die ga ik ook eindelijk ontmoeten na meer dan 3 jaar 😀

 30. Jet 9 december 2015 / 23:37

  Hopen dat Tim je blog niet leest. Heel leuk dat je het huis hebt kunnen kopen, maar dat zinnetje ‘ helemaal van Tim verlost’ is dat niet wat te kort door de bocht?? Hij heeft altijd zoveel voor je gedaan ( dacht ik gelezen te hebben). Ik bedoel het niet verkeerd hoor, maar ik moest er even 3 keer van slikken toen ik het las. Ik heb al jaren chronisch lyme en veel pijn. Ik ben wel eens jaloers op je geweest. Tim die veel voor je deed. Ik heb geen ‘Tim’. Ik moet het vaak zelf doen. En dat valt niet mee. Ik snap dat het nu anders ligt nu je relatie uit is, maar toch. Hopelijk begrijp je mijn reactie.

  • Lisanne 10 december 2015 / 00:12

   Oh, dat was helemaal niet zo serieus bedoeld eigenlijk! Zo zal hij dat ook niet opvatten want we zijn nog gewoon goed bevriend 🙂

  • Lisanne 10 december 2015 / 13:57

   Heb hem een beetje aangepast, was helemaal niet de bedoeling dat het stom overkomt! Ik wens iedereen, vooral iedereen die ziek is, iemand toe die met liefde kan zorgen en er voor je kan zijn 🙂

   • Jet 10 december 2015 / 14:04

    Dank je Lisanne. Ik begrijp het nu. Fijn dat je even een reactie gaf. Jij ook sterkte in alles!!!

 31. Anne 10 december 2015 / 18:17

  Lekker bezig! Nog gefeliciteerd met je huis, weet niet of ik dat al gezegd had. Toen ik dat blogje las had mijn telefoon kuren, dus ik geloof dat ik uiteindelijk niet heb gereageerd. Een fijne decembermaand gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.