Doelen voor december!

December is aangebroken, tijd om mijn doelen voor komende maand op een rij te zetten! Maar natuurlijk eerst nog eventjes terug kijken naar de doelen die ik mezelf vorige maand stelde. En hoe het daarmee is afgelopen…

december

Flickr / Kevin Dooley

Doelen van november – hoe is het gegaan?

Goed voor mezelf zorgen en niet te veel doen

Dit is goed gegaan, vind ik wel! Ik heb nauwelijks gekke dingen gedaan die mijn lijf helemaal niet aankon. Ik werd wel goed teruggeroepen door de antibiotica steeds, dat maakt het een stuk makkelijker, haha.

Leuke dingen (blijven) doen

Ja, ik heb echt wel leuke dingen gedaan! Ik ben een paar keer naar de kringloopwinkel en de stad geweest, dat vind ik altijd super fijn. Steeds eventjes kort de deur uit, daar word ik zo blij van.

Regelmatig naar buiten gaan

Ja, tot nu toe is het gelukt! Alleen het echt koude weer komt er nog aan he? Ik heb mijn dikste winterjas uit de kast gehaald en doe weer standaard mijn dikke sjaal om en muts op (aanrader!) wanneer ik naar buiten ga. Nog steeds koud, maar vooral die muts maakt echt een groot verschil.

Leuke blogposts schrijven en video’s maken

Ik weet niet of dit gelukt is. Ja, ik heb best wel wat leuke video’s gemaakt, vind ik zelf. Maar ik had er eigenlijk nog veel meer op de planning staan! Dus deze schuif ik zeker door naar december.

Op tijd naar bed gaan

De eerste tien dagen ging het goed en lag ik netjes voor 11 uur in bed, daarna vergat ik het weer even. Oeps. Er is altijd wel iets: series kijken, blogpost afmaken, nog eventjes *vul maar in* doen. Of gewoon doelloos niksen en erachter komen dat het alweer super laat is. Tsja.

filmpjes-maken

In de weer met de afstandsbediening van de camera! Met glitternagellak.

Doelen voor december

Genieten van de feestdagen

Feestdagen! Zaterdag sinterklaas bij Tim zijn ouders en tweede kerstdag bij mijn ouders. Wordt een grote opdonder voor mijn lijf, dus dan kan ik er maar beter van genieten! Kerstmis heb ik volgens mij al een paar jaar niet meer kunnen vieren, dus ik hoop dat het dit jaar wel gaat lukken, hihi.

De blogposts en video’s maken die ik nog op de planning had staan

In elk geval de video’s en blogposts die wat mij betreft het meest belangrijk of leuk zijn wil ik nog gaan maken! Had eigenlijk eerder gemoeten, maarja…

Foto’s maken die ik het hele jaar door kan gebruiken

December is een maand met nouja… heel veel kerstlichtjes en glitter. Ik heb vaak foto’s nodig voor mijn blog, en glitter en kleine lichtjes geven leuke effectjes op foto’s! Handig als ik de rest van het jaar wat foto’s uit mijn eigen archiefje kan gebruiken, toch?

Mobiele website & visitekaartjes regelen

Er lezen steeds meer mensen via mobiel, terwijl mijn website helemaal niet goed te lezen is via mobiel. Zonde! Daar gaat iets aan gedaan worden.

En visitekaartjes, nog zo’n praktisch ding. Ik gebruik al heel lang dezelfde met een oude huisstijl. Tijd voor nieuwe met mijn ‘nieuwe’ logo (haha, ik heb deze inmiddels ook alweer een hele tijd!)

Iets leuks doen in Tim zijn vakantie

Tim heeft met kerst twee weken vakantie! Ik weet natuurlijk nog niet hoe ik me tegen die tijd voel, maar het lijkt me leuk om iets gezelligs samen met Tim te gaan doen. Als het niet zo goed gaat een leuke kerstfilm kijken in bed met lekker eten. En anders misschien een middagje weg ergens heen? Of lekker in de keuken samen iets koken of bakken?

Mijn creatieve kast opnieuw indelen

Omdat ik dat al veeeeel te lang uitstel. Terwijl het juist zo leuk is om te doen!

Op tijd naar bed gaan

Op 1 december ging het al niet helemaal soepel, want ik typ dit om vijf voor elf. Dat wordt weer later dan 11 uur vanavond! Maar in de rest van de maand ga ik het écht beter doen.

Loempia’s

En ik wil deze loempia’s maken. Lekkerrrrr. Heb ik al veel te lang trek in!

Wat zijn jouw doelen voor december?

DELEN:

49 reacties

 1. Marloes | Budgetproof.nl 2 december 2014 / 06:14

  Poeh mijn doelen voor december zijn: overleven 😉 zorgen dat er om de dag wat op m’n blog staat en nog een keer overleven. Haha. Veel te druk maar gelukkig heb ik over 2 weekjes vakantie. Dan wil ik vanalles regelen en van m’n to do list afstrepen. Let’s go!

 2. Kelly Caresse 2 december 2014 / 06:32

  Wat leuk om je doelen voor december te lezen, ik wens je een hele fijne maand toe met veel gezelligheid en dat je gezondheid daar ook aan bij mag dragen 🙂 ik vind december een hele gezellige drukke maand altijd.

 3. Carina 2 december 2014 / 07:07

  Ik vind je blog prima te lezen op mn telefoon 🙂

 4. Esther Marieke 2 december 2014 / 07:10

  Wat fijn dat je echt een aantal doelen hebt behaald afgelopen maand! Ik hoop ook dat al je doelen in december uit mogen komen. Geniet ervan!

 5. Denise 2 december 2014 / 07:34

  Super slim om in december foto’s te gaan maken die je het hele jaar nog kan gebruiken. Ik denk dat ik dit idee toch maar even van je overneem!

 6. Het Sushi Meisje 2 december 2014 / 07:48

  Ik moet ook maar eens een lijstje met doelen opstellen!
  Ik moet mij aan mijn studieschema houden, op tijd naar bed, meer sporten, meer schrijven, opruimen en na de tentamens meer leuke dingen doen!

  Maar het is soms zo lastig 🙁

 7. Elize 2 december 2014 / 07:58

  Top dat alles eigenlijk wel gelukt is! 🙂
  En ik hoop met je mee dat je dit jaar lekker kerst kunt vieren.
  Trouwens, op mijn mobiel is je site prima te lezen, maar dan nog is een mobiele site natuurlijk wel handig. Heb ik ook niet bedenk ik me net…

 8. Lauriëtte 2 december 2014 / 08:03

  Wat slim om een fotoarchiefje te maken! Zelf zou ik dat dan in de zomer doen, zodat ik foto’s heb voor de donkere maanden waarin het toch vaker moeilijker is om foto’s te maken! 🙂 Goede doelen, succes! 🙂

 9. Kimmsanity 2 december 2014 / 08:09

  Goede ideeën, haha. 🙂 Ik zou zelf ook eens wat doelen voor mezelf op moeten stellen. xoxo

 10. Annemijn 2 december 2014 / 08:16

  Wat zijn die foto’s een goed idee! En loempia’s hmm! Succes met je doelen!

 11. Marion 2 december 2014 / 09:42

  Mooi lijstje! En november heb je goed volgehouden. Oké, iets eerder naar bed misschien 😉 Ik wilde ook een doelenlijstje maken, maar ik heb me bedacht. Ik heb het onderscheid tussen willen en moeten nog niet helemaal onder controle en een doelenlijstje moet geen verplichting worden natuurlijk. Wie weet volgende jaar!

 12. Xaviera 2 december 2014 / 09:49

  Fijn dat je zoveel doelen van november hebt gehaald! Mooie doelen voor december ook weer, ik hoop dat je dit jaar gezellig kerst kunt vieren en dat je doelen zullen lukken! 🙂 Ik heb eigenlijk nog geen doelen gesteld voor mijzelf, ik ga erover nadenken!

 13. Marieke 2 december 2014 / 10:06

  Wat een mooie nagellak, zeg! Ik vind dat je echt heel veel ‘gehaald’ hebt in november 🙂 Ik hoop dat je aan lekker veel toekomt in december. Zo’n archiefje met foto’s aanleggen klinkt handig, dat ga ik ook doen!

 14. angelique 2 december 2014 / 10:09

  Super doelen! Al hoef je er volgens mij niet veel moeite voor te doen want alles wat je sowieso voor je blog al doet is super! Ga zo door en niet te streng zijn voor jezelf

 15. Monique 2 december 2014 / 10:17

  Leuk om te lezen! En mooie haalbare doelen, heb je jezelf gesteld. Mijn doel is nog voor het eind van het jaar door een studieboek heen werken. Ik moet nog 10 hoofdstukken, dus dat wordt even aanpoten… En verder vooral veel gezelligheid met m’n gezinnetje en familie!

 16. Marion Linnenbank 2 december 2014 / 10:19

  Leuke blogpost om te lezen met mooie doelen. Mijn doel is dat wat ik in de Powertex schilders week die aanstaande zondag begint allemaal ga leren. Om daar een mooie planning van te maken met allemaal nieuwe technieken voor mijn cursisten zodat we in januari gelijk van start kunnen. En natuurlijk vooral niet vergeten te genieten.

 17. MySimplySpecial 2 december 2014 / 10:33

  Hahah het ‘nog eventjes *vul maar in* doen’ is heel herkenbaar! Daar moet ik eens wat aan doen!

 18. Manon 2 december 2014 / 10:33

  Goed dat je doelen hebt afgesloten van November en voor December heb je ooke rg mooie doelen gesteld.

 19. Milou 2 december 2014 / 10:50

  Wat een mooie doelen! Ik zou ook wel graag wat eerder naar bed willen maar lukt me ook nooit! Waar ik dan de volgende ochtend als ik naar mijn werk moet weer last van heb. Ik hoop echt dat je dit jaar kerst kan vieren!

 20. Emily 2 december 2014 / 10:59

  Leuke doelen. 🙂 Hoop dat je je goed zal voelen terwijl Tim vakantie heeft en dat je kerst gewoon onwijs gezellig gaat zijn! Drukke maand is ‘t ook altijd. Niet zo handig voor de chronisch zieke onder ons. 😉

 21. Miranda 2 december 2014 / 11:05

  Mooie doelen! Ben benieuwd naar de foto’s die je gaat maken, ik hou van lichtjes en glitters;)

 22. zomersproetje 2 december 2014 / 11:16

  Succes met je doelen! Geniet van de feestdagen met de gezelligheid, familie om je heen, lichtjes etc. December is altijd wel een mooie maand.x

 23. Reny 2 december 2014 / 11:45

  Vooral dat doel om die loempia’s te maken vind ik een hele goede 😉 En glitterfoto’s kun je nooit genoeg hebben! <3

 24. Lifesabout 2 december 2014 / 11:46

  Herkenbare doelen Lisanne! Op tijd naar bed lukt mij ook niet altijd, met een dochtertje en een huishouden. Ik ben ook een avondmens dus ja…
  Meer naar buiten gaan is ook mijn doel geweest de afgelopen maanden (en een advies van de arts) dus dan hebben we maar braaf gedaan 😉
  Mijn enige doel voor december is genieten van elke minuut. Tevens ook mijn doel voor het komende jaar 😉
  Wens je een hele fijne maand toe!

 25. Vanessa 2 december 2014 / 12:21

  Mooie doelen heb je. Ik hoop dat je kan genieten van kerst en de vakantie met Tim!

 26. Joost 2 december 2014 / 13:34

  Kwam via via hier terecht. Leuke site heb je! Goed op doelen bij te houden. Ben benieuwd of het gaat lukken!

 27. Yvonne 2 december 2014 / 13:40

  Mooie doelen – ik hoop dat je ontzettend van deze maand kunt genieten!

 28. Eline 2 december 2014 / 13:50

  Ik heb nog een code voor superveel korting op visitekaartje voor je als je wilt. Is van Vistaprint, korting van €31, echt de moeite dus! Mail of tweet maar even als je hem wilt!

 29. Joyce 2 december 2014 / 14:26

  Mooi lijstje Lisanne! En foto’s maken die je het hele jaar kan gebruiken is een erg goed idee!

 30. xx_Patries_xx 2 december 2014 / 14:37

  Leuke doelen hoor, mijn voornaamelijkste doel is werk vinden (wat dan ook) mijn blog weer levend maken en proberen te genieten van de feestdagen

 31. marieke 2 december 2014 / 14:58

  mooie doelen Lisanne! Vind vooral die loempia’s een heel goed idee 😉
  Veel succes met alles! Enne geniet er van 🙂

 32. overthuis.nl 2 december 2014 / 15:07

  Goede doelen hoor! Vooral lekker genieten van de feestdagen is belangrijk!

 33. Anne 2 december 2014 / 15:28

  Haha loempia’s, daar moest ik echt om lachen als laatste punt. Ik heb laatst ook loempia’s gemaakt. Met boerenkool. Heel apart, recept was van de Deka. Gelukkig vonden mijn ouders het lekker!

 34. Iris 2 december 2014 / 16:42

  Genieten van de feestdagen wordt mijn minidoel. De tijd vliegt als je niet oplet.

 35. Kirsten 2 december 2014 / 17:25

  Klinken als fijne doelen! Ik hoop dat december een mooie maand voor je wordt : ) Ik wil in december een beetje een betere balans gaan vinden, want dat is de afgelopen dagen niet zo goed gelukt. En daarnaast natuurlijk lekker genieten van m’n project en de feestdagen, heb zin in deze maand!

 36. Eva 2 december 2014 / 18:32

  Leuke post! Handig om m’n doelen per maand te gaan opschrijven! Deze maand wil ik een goede start maken met mijn blog! Ik krijg er zo veel energie van! Thanks voor al jou tips trouwens! En je had helemaal gelijk over dat elke dag kijken of je al volgers hebt enzo de eerste dagen. Hihi ik had me nog zo voorgenomen dat niet te doen 😉 ik hoop dat t je likt kerst te vieren! Liefs! Eva

 37. Sara 2 december 2014 / 19:21

  Erg leuk om je doelen te lezen! Ik wil zelf in december de nieuwste challenge van FitGirlCode afmaken/volbrengen. En lekker veel bloggen. 😀

 38. Lenneke 2 december 2014 / 20:06

  Dat op tijd naar bed gaan faalt bij mij altijd jammerlijk.

 39. Elsbet | La Vie Pure 2 december 2014 / 20:45

  Op tijd naar bed gaan is voor mij ook een goeie! Veel succes met je doelen, vooral goed voor jezelf zorgen!

 40. Deisy 2 december 2014 / 21:54

  Wat een ontzettende goede doelen zeg: vooral samen met Tim wat leuks doen 🙂 Ga je ook deze maand wel een beetje op jezelf letten lieve Lisanne? Want dat is ook belangrijk hihi. Op tijd naar bed gaan staat ook op mijn lijstje hoor: moeilijk maar je voelt je er wel stukken beter door 🙂

  • Lisanneleeft 3 december 2014 / 01:29

   Jaaa, dat is wel een goed idee inderdaad, ik ga mijn best doen! Best lastig wanneer er zo veel nuttige en leuke dingen op mijn to-do lijstje staan, hihi. Maar is wel belangrijk natuurlijk! 🙂

 41. Debbie 4 december 2014 / 10:21

  Leuk al je doelen te lezen voor de maand… Hoop dat het je gaat lukken. En zeker dat je de feestdagen goed door gaat komen.

 42. Andrea 5 december 2014 / 15:43

  Mooie doelen! Dat het een mooie laatste maand van 2014 mag worden 🙂

 43. Anneleen 8 december 2014 / 20:33

  Leuk om te lezen dat je je doelen van november zo goed hebt behaald! Die loempia’s zien er erg lekker uit, gaat je zeker lukken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.