Doelen voor februari!

Het begin van februari, laten we kijken hoe het is gegaan met mijn doelen van afgelopen maand. En natuurlijk heb ik weer nagedacht over mijn doelen voor volgende maand…

doelen-voor-februari

Doelen van januari, hoe is het gegaan?

Hoe is het gegaan met mijn doelen van januari? We kijken even terug!

Blij blijven

Ja, dit is gelukt! Voor het grootste deel dan, ik heb ook wel wat baaldagen gehad, maar dat lijkt me nogal menselijk.

Verder gaan met de lyme behandeling

Ook dit is dit gelukt! Komende maand gaan we hier gewoon weer verder natuurlijk.

Een beetje ritme terug krijgen

Een beetje gelukt, maar dat staat ook in de omschrijving van het doel: ‘een beetje’. Dus wat dat betreft is het gelukt, hahaha! Op het moment lig ik meestal om twaalf uur wel in bed en word ik wakker tussen twaalf één uur. Geen ideaal ritme, maar het is in elk geval weer enigszins een ritme.

Ik heb trouwens ook wel een paar keer geprobeerd eerder op te staan (om 11 uur beginnen met opstarten, toen was ik er om half 12 uit), maar dat ging fout later op de dag. Ach, stapje voor stapje…

blij-hoofd

Doelen voor februari

Mijn bulletjournal weer meer gaan gebruiken

De afgelopen maanden heb ik mijn bulletjournal weinig gebruikt vanwege mijn gezondheid, ik had niet echt trek om me te focussen op productief zijn of dingen onthouden. Afgelopen week heb ik hem weer een volle week gebruikt en wat is dat fijn zeg! Hoeft echt niet elke dag, maar gewoon een beetje bijhouden en de belangrijkste dingen erin zetten is toch wel heel fijn. Geeft het gevoel dat ik weer wat meer controle heb!

Verder gaan met de behandeling

Ik ben gisteren bij de arts geweest en heb weer een boel medicijnen die worden toegevoegd. Het is altijd maar weer de vraag hoe dat gaat uitpakken, het zou ook zomaar kunnen dat het heel zwaar gaat worden. Daar gaan we natuurlijk niet van uit, maar het kán wel. Ik durf nog niet te grote doelen te stellen dus!

Mijn mail een beetje bijhouden

Dit is de afgelopen maanden echt aan me voorbij gegaan, ik kon het écht niet aan, die hoeveelheid mail die ik kreeg. Resultaat? Heel. Veel. Mail. Niet motiverend om er dan toch aan te beginnen. Maar ik deed het afgelopen maand! Ik heb er nog 200 te gaan en ik ga mezelf niet dwingen om dat nu meteen te doen (er zitten ook oude mails tussen dus waarschijnlijk ook minder belangrijk dan nieuwe mail). Maar nieuwe mail wil ik wel heel graag bijhouden! Dat ga ik dus proberen deze maand. In elk geval de belangrijke mails zeker behandelen!

Een plan maken voor hoe ik iets ga aanpakken (lekker vaag, sorry!)

Ik wil iets gaan doen, iets voor mijn blog, maar ik weet nog niet precies hoe ik het kan aanpakken. Misschien heb ik hulp nodig, misschien ga ik het zelf uitzoeken. Even over nadenken!

Mezelf niet voorbij lopen

Ik ben weer heel enthousiast bezig met bloggen, mijn bullet journal, mail, het punt dat je hierboven ziet, en nouja… ik weet van mezelf dat ik al gauw té enthousiast word, te veel ga doen, en dat ik me dan weer zieker ga voelen. Dus dat gaan we níet doen. Gewoon rustig aan blijven proberen te doen!

Dus, dit zijn mijn doelen voor komende maand! Best haalbaar, denk ik. Heb jij doelen voor komende maand?

DELEN:

35 reacties

 1. Eva 3 februari 2015 / 06:50

  Wat super goed van je Lisanne! Wouw, ik las dat je 1000 mails had(!) als je dan nog maar 200 over hebt is dat wel heel goed hoor! En wat spannend dat iets doen…. Ben echt heel nieuwsgierig nu! Kan ik je erbij helpen? Ik hoop dat alle medicijnen aanslaan. Ik ga voor je duimen.

  Liefs,

  Eva

 2. Kelly Caresse 3 februari 2015 / 07:00

  Die bullet journal is iets wat me blijft interesseren maar waar ik zelf nog niet aan begonnen ben. Mooie doelen, goed gereflecteerd vind ik

 3. Dina 3 februari 2015 / 07:21

  Mail bijhouden. MOEST JE ME DAAR NU AAN HERINNEREN? :’)

 4. Marloes | Budgetproof.nl 3 februari 2015 / 07:35

  Goed dat je haalbare doelen stelt inderdaad, maar wel oppassen hoor :). Gelukkig heb je jezelf dat ook als doel gesteld. Ben heel benieuwd naar de nieuwe plannen voor je blog!

 5. Darina 3 februari 2015 / 08:09

  Ben heel benieuwd naar je nieuwe blogplannen, maar wel oppassen!

 6. Daantje 3 februari 2015 / 08:21

  Ja, ik heb ook doelen:

  – geen eten meer kopen op het station (kost me €50 per maand, beetje zonde!)
  – wasbaar maandverband uitproberen
  – een nieuw matras en gordijnen uitzoeken
  – elke dag minstens een kwartier opruimen en zoveel mogelijk spulletjes verkopen via Marktplaats

 7. marieke 3 februari 2015 / 08:25

  Goed dat je als doel had “blij blijven” zo simpel eigenlijk, maar zo belangrijk! Lijkt mij heel motiverend of zo, om dat als doel te hebben 🙂 Ga ik onthouden!

 8. Tamarah 3 februari 2015 / 08:45

  Wel een uitdaging om steeds een balans te zoeken tussen activiteit en rust. Veel succes met je doelen voor deze nieuwe maand! En ik vind het ook zo’n fijn gevoel als ik ergens grip op heb.. fijn dat die bullet journal jou dit biedt.

 9. Vanessa 3 februari 2015 / 09:22

  Mooie doelen heb je! Dat van jezelf voorbijlopen is hier erg herkenbaar. Als ik een betere dag of moment hebt, dan wil ik gewoon zoveel mogelijk leuke dingen doen. En achteraf mag ik het natuurlijk bekopen. Ik hoop dat het je lukt om er een balans in te vinden en zelf ga ik daar ook aan werken!

 10. Margot 3 februari 2015 / 09:22

  Wat fijn dat je al zoveel mails weg hebt kunnen werken!

 11. Denise 3 februari 2015 / 09:25

  Wauw, nog 200 mailtjes? Pfoe, het is ook inderdaad echt een rot karwei! Succes met je doelen <3

 12. Hester 3 februari 2015 / 09:46

  Oh, mail is altijd zo’n dingetje! Het lijkt me trouwens lastig om een ritme te hebben en op te moeten staan als je 1. nergens heen hoeft en 2. ‘ziek’ bent. Ik ben vandaag een dag vrij in de toetsweek en toen dacht ik gisteravond al ‘het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit hoe laat ik slaap’, best een raar gevoel vond ik. Enneh… Veel plezier en succes met je ‘iets’!

 13. Manon 3 februari 2015 / 10:13

  Hele mooie doelen heb je en ze gaan vast lukken! ben benieuwd naar je blogplannen.

 14. Danielle 3 februari 2015 / 10:13

  Oh mail is inderdaad echt hels! Zeker als je er mega veel te gaan hebt.. vaak denk ik dan… als er echt brand is belt iemand wel of mailt iemand wel opnieuw. En dan loop ik dus mn dagelijkse mail gewoon door en doe alle “oude” mailtjes gewoon rustig op mn gemak.. en vaak is de helft inderdaad al opgelost, gedaan of te lang geleden.

 15. Marion 3 februari 2015 / 10:15

  Een plan maken om iets aan te pakken. Die is leuk ja. Ik weet precies wat je bedoelt! Moeilijk soms om het juiste ritme te vinden, zodat je inderdaad voldoende tijd en ruimte hebt en toch jezelf niet voorbij loopt. Hoop dat het deze maand goed gaat.

 16. Eline 3 februari 2015 / 10:17

  Duidelijke doelen heb je jezelf gesteld voor februari, gaat vast helemaal goed komen!

 17. Lifesabout 3 februari 2015 / 10:19

  Stapje voor stapje inderdaad, waarbij baaldagen er gewoon bij horen hoor! Ik wens je alle succes met de nieuwe medicijnen, ik hoop dat het allemaal meevalt.

 18. Saar 3 februari 2015 / 13:56

  Veel succes met de behandeling verder! Hier zijn er ook doelen voor februari. Maar er is in mijn hoofd ook een heleboel bijgekomen voor mijn blog. Daar moet ik dus ook maar eens mee aan de slag!

  Blijf enthousiast, maar hou het haalbaar 😉

 19. Patricia Schmitz-Heres 3 februari 2015 / 15:05

  Succes weer met het behalen van je doelen! Ik werk niet echt met doelen per maand, maar als ik dan toch een doel moet stellen dan is het mijn proeftijd goed afsluiten op mijn nieuwe werk.

  • Lisanneleeft 3 februari 2015 / 16:29

   Oh dat is altijd even spannend, een proeftijd! Succes, het gaat je vast lukken 🙂

 20. Yvonne 3 februari 2015 / 15:24

  Ik kan niet anders zeggen: onwijs knap dat je zoveel uit je dag weet te halen. Gek genoeg lijkt mijn slaap/ontwaak-patroon op die van jou. Ik val vaak pas na twaalf uur in slaap en slaap daarna vaak de klok rond. Het meest irritante hiervan is in mijn ogen dat je relatief weinig daglicht meepakt. Echt. Ik heb onwijs veel respect voor de manier waarop je tóch het optimale uit je dag weet te halen.

 21. Deisy 3 februari 2015 / 17:39

  Mooi om te zien hoe jij jouw doelen van vorige maand hebt gerealiseerd en in ieder geval voor jezelf een soort van rust heb gecreëerd. Het is inderdaad wat jij zegt: probeer die ook te houden, want dat is wel ontzettend belangrijk. Ben overigens wel benieuwd naar je nieuwe plannen hihi… X

 22. Birds & Buddha 3 februari 2015 / 19:34

  Mooie doelen en wat goed dat je ze elke maand weer voor jezelf opschrijft! Misschien moet ik dat ook maar eens ga doen. Deze maand ga ik in ieder geval starten met een cursus Mindfulness. Dat is natuurlijk niet echt een doel maar ik ben er wel reuze benieuwd naar.
  Ik pik je blij-doel van januari mee voor mijn februari. En ik ga deze maand beginnen met verkeerde vetten laten staan. Dit om mijn lever te ontlasten. Nu hard op zoek naar recepten van gezonde koekjes en muesli want daar kan ik niet zonder 🙂

 23. Nicky 3 februari 2015 / 21:04

  Vooral het laatste lijkt me een goed voornemen! Want jezelf voorbijlopen gebeurt sneller dan je denkt.

 24. Anita | mindjoy 3 februari 2015 / 22:38

  Wat fijn dat je je doelen behaald hebt. En ja mail, als je dat even laat liggen dan stapelt het idd snel op! Je maakt mij nu wel nieuwsgierig naar je iets dat je aan gaat pakken.

 25. Shirley 3 februari 2015 / 22:52

  Hahaha mail bijhouden, zo herkenbaar.
  Mijn doel is vooral modifast overleven en goed herstellen na de operatie haha.

  Ik hoop dat je medicatie allemaal uitpakt zoals je hoopt dat ze uit zullen pakken! ♥

 26. Anne Solveig 4 februari 2015 / 11:21

  Succes met je doelen, fijn dat ook de doelen van januari zijn behaald!

 27. Jo 6 februari 2015 / 20:08

  succes met al je doelen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.