Doelen voor januari

Dat is wel gek: iedereen is doelen aan het maken voor 2015, ik doe gewoon alleen doelen voor januari! Stapje voor stapje, haha. Ik laat je vandaag weten hoe het is gegaan met mijn doelen van december en wat mijn doelen zijn voor komende maand!

visitekaartjes-nieuw

Doelen van december

Genieten van de feestdagen

Sinterklaas bij de ouders van Tim liep in de soep, dat was gewoon pech, ik voelde me toen helemaal niet goed. Kerst vierde ik tweede kerstdag bij mijn ouders met mijn opa en oma’s en broers met hun vriendinnetjes! We gingen gourmetten en ik heb het echt super lang volgehouden, dat was echt heel fijn.

Oud & nieuw heb ik niet gevierd, maar dat hoefde ik ook niet zo nodig, ik ben lekker alleen thuis gebleven en heb door het raam vuurwerk gekeken.

De blogposts en video’s maken die ik nog op de planning had staan

Uiteindelijk ben ik best blij met de DIY’s en video’s die ik voor de feestdagen heb kunnen maken! Ik zit alweer bomvol nieuwe ideeën voor januari, dat is ook wel fijn.

Foto’s maken die ik het hele jaar door kan gebruiken

Oke, dit is niet gelukt…

Mobiele website & visitekaartjes regelen

Jaaaaa, dit is gelukt! De visitekaartjes zie je hierboven, en de mobiele website is ook klaar (gemaakt door Anouk, die ook mijn desktop website maakte)

Hier ben ik echt super blij mee allebei!

Iets leuks doen in Tim zijn vakantie

We hebben een boel kleine dingen gedaan samen, maar ook twee grote dingen: kerst gevierd én samen wezen winkelen. Dat was echt super leuk!

Mijn creatieve kast opnieuw indelen

Ook dit heb ik gedaan! Het is weer helemaal netjes.

Op tijd naar bed gaan

Dit is echt ultiem mislukt, haha. Ik kreeg begin december last van restless legs waardoor ik regelmatig tot 5 uur ‘s nachts zat te DIY-en op mijn kantoor omdat ik het anders niet kon uithouden. Ach, soms heb je er gewoon geen invloed op! Uiteindelijk heb ik wel medicijnen gekregen van de dokter voor de restless legs, maar aangezien die nogal verslavend zijn wil ik het weer zonder proberen (dat ben ik nu aan het doen, ook omdat ze op zijn haha).

Loempia’s

Ik wilde deze loempia’s maken, en dat hebben we gedaan. Op 31 december, haha! Ze waren nog niet perfect gelukt, maar er is ruimte voor verbetering. Die gaan we zeker nog een keertje proberen te maken!

yay-visitekaartjes

Doelen voor januari

Blij blijven

Ik voel me de laatste tijd heel blij, en dat is fijn! Dat wil ik graag zo houden natuurlijk.

Verder gaan met de lyme behandeling

Natuurlijk heb ik hier zelf niet zo veel invloed op, maar vorige keer heb ik een stap terug moeten doen wat betreft medicijnen tegen de bacterie omdat mijn lijf het niet meer aan kon. Nu hoop ik weer verder te kunnen: of verder opbouwen met de druppels, óf de dokter heeft iets bedacht wat we gaan toevoegen, dat is even afwachten.

Een beetje ritme terug krijgen

Ik vind het lastig om doelen te bepalen voor januari omdat ik mijn belastbaarheid moeilijk kan inschatten. Sowieso is dat natuurlijk onzeker, maar Tim heeft de afgelopen twee weken vakantie gehad, dus kon hij extra veel helpen! Vanaf nu is hij een periode bezig met zijn scriptie (jep, in één periode moeten ze hun scriptie maken), dus hij zal het wel erg druk krijgen. Dan is het voor mij een uitdaging om overeind te blijven, haha.

In elk geval wil ik weer een beetje het normale ritme terug krijgen, dat is natuurlijk anders dan wanneer Tim vrij is!

Verder heb ik eigenlijk weinig doelen voor januari. Gewoon lekker zo doorgaan! Heb jij doelen voor komende maand?

DELEN:

64 reacties

 1. Celeste 4 januari 2015 / 07:49

  Mooie doelen heb je weer gemaakt. Je visitekaartjes zijn trouwens erg mooi geworden!

 2. Kelly Caresse 4 januari 2015 / 07:56

  Ik vind het zo mooi om te lezen hoe jij kan reflecteren op jezelf en daarin zo positief blijft. Ik hoop dat je je doelen mag behalen 🙂

 3. Akosua 4 januari 2015 / 08:05

  Inspirerend om te lezen hoe je ondanks alles zo positief en vrolijk blijft. Kan ik wel wat van leren als ik weer eens klaag over iets relatief onbenulligs.

 4. Sylvia 4 januari 2015 / 08:08

  Yup yup, je visitekaartjes zijn echt goed gelukt 🙂

 5. Lesley 4 januari 2015 / 08:21

  hoi lisanne! Ik kwam zojuist via 365 dagen bloggen op jou blog terecht! Wat schrijf jij leuk en ik herken me erin. Dit mede omdat ik het zelfde uitgangspunt heb als jij voor mijn blog! Leuk te lezen! Nu zat ik (mobiel) ook even te kijken naar de andere kopjes als persoonlijk ed. maar daar gaat iets niet goed met de foto’s ik zie hele lange foto’s dat is niet helemaal de bedoeling denk ik

 6. Angelique 4 januari 2015 / 08:48

  Je bent zo lekker positief. Heel mooi en echt een kunst wat mij betreft.

 7. Marion 4 januari 2015 / 09:07

  Je kaartjes zijn zo mooi geworden! Passen perfect bij je. Blij dat je je zo goed voelt. Mijn doel is om een beetje go with the flow te gaan. Eigenlijk om dezelfde reden als die jij hebt. Het is allemaal moeilijk in te schatten. Fijne zondag!

 8. Annemijn 4 januari 2015 / 09:10

  Je visitekaartjes zijn prachtig! Waar heb je die gemaakt?

 9. Lisanne 4 januari 2015 / 09:42

  Jeetje, wat fijn als zoveel doelen uit een maand lukken! Begrijp wel dat het lastig is om voor januari in te schatten wat je kan gaan doen, vooral als een paar helpende handen druk bezig gaat zijn met andere dingen! Zo zit ik ook een beetje. Ik kan geloof ik meer dan jij, maar zit nu al te plannen hoe ik deze week de boodschappen ga doen!

  Heel veel sterkte en succes komende week! (Daarna komt het ritme vaak wel weer… toch? ;))

 10. Miranda 4 januari 2015 / 09:47

  Wat mooi dat je zoveel van je doelen van december gehaald hebt. Ik vind je visitekaartjes erg mooi geworden:)

 11. angelique 4 januari 2015 / 09:48

  Visitekaartjes zijn echt prachtig! Vooral zo door gaan en niet te streng voor jezelf zijn. De doelen die je hebt opgesteld moet prima lukken

 12. Chantal 4 januari 2015 / 09:54

  Mooie doelen weer! Je nieuwe visitekaartjes zijn lekker vrolijk 🙂

 13. Dionne 4 januari 2015 / 10:10

  Je hebt mooie doelen opgesteld. En ja, je visitekaartjes zijn erg mooi geworden!

 14. zomersproetje 4 januari 2015 / 10:42

  Jep super mooi visitekaartje :-D! Succes met je nieuwe doelen en een fijne zondag!x

 15. Lauriëtte 4 januari 2015 / 10:44

  Je hebt toch aardig wat doelen behaald! 🙂 Mooie visitekaartjes en succes met de doelen voor komende maand, fijn dat je je zo vrolijk voelt!

 16. Frauke 4 januari 2015 / 10:52

  Mooie doelen! Je hebt die van december in ieder geval behoorlijk gehaald als ik het zo zie :). Fijn dat je je zo blij voelt tegenwoordig, dat is toch het allerbelangrijkste! En wat een onwijs leuke visitekaartjes zeg! X

  • Lisanneleeft 4 januari 2015 / 14:27

   Ja, het is echt goed gelukt in december! Leuk om naar zo’n lijstje te kijken waarvan zo veel dingen gehaald zijn, haha 😀

 17. Elize 4 januari 2015 / 10:57

  Toffe visitekaartjes!
  Mijn doel is ook m’n ritme terugkrijgen zo na de vakantie. Verder eigenlijk weinig specifieks.
  Succes komende maand! 🙂

 18. Lenneke 4 januari 2015 / 11:02

  Mijn doel voor januari noemde ik ook al op mijn blog: discipline krijgen! Een flinke kluif, als je het mij vraagt. :’)

 19. Tiffany 4 januari 2015 / 11:39

  ik vind je visitekaartjes echt ontzettend mooi geworden, ze passen erg goed bij de sfeer van je website. Ik moet ook echt weer mijn ritme terug krijgen zo na de vakantie.

 20. Miss Mags 4 januari 2015 / 11:43

  Ik heb geen doelen specifiek voor deze maand , maar wel voor het hele jaar…. Heb ze toevallig vandaag in een blogpost beschreven.

 21. Lifesabout 4 januari 2015 / 12:47

  Je visitekaartjes zijn zo leuk geworden! Ik vind het knap dat je zo vaak blij kunt blijven, valt niet altijd mee. Ik probeer het ook en het maakt je bolletje toch een stuk positiever!

 22. overthuis 4 januari 2015 / 13:00

  Goed van je je dat je zo positief blijft! Ik vind je visitekaartjes zoooo vrolijk. Helemaal leuk!

 23. Miriam 4 januari 2015 / 13:14

  Wat goed bezig zeg! Leuk om te lezen en je visitekaartjes: mooi!! Vooral ook omdat de hoekjes nu rond zijn, <3 it

 24. Saar 4 januari 2015 / 13:32

  Ik ben mijn doelen voor 2015 aan het verdelen over de 12 maanden die het jaar rijk is. Zo maak ik het een beetje hapbaar. Ze komen ook nog op mijn blog.
  Ik wens je veel succes met je doelen en volgens mij kan een haalbaar ritme ook al heel wat voor je betekenen op vlak van energie en gezondheid, dus ik vind dat meteen een heel goed doel zo na de feestdagen 🙂

  • Lisanneleeft 4 januari 2015 / 14:24

   Dat is slim! Zo heb je een stuk meer kans dat het gaat lukken, denk ik 🙂

 25. Vivian 4 januari 2015 / 13:41

  Je kaartjes zijn echt leuk! Ik heb eigenlijk geen doelen gemaakt voor deze maand, maar ik wil wel graag proberen om de balans weer te vinden met school en stage en zo fit mogelijk daarin te blijven. Dat is waarschijnlijk doel genoeg haha.

  • Lisanneleeft 4 januari 2015 / 14:26

   Dankje 😀
   Dat is inderdaad al een groot doel op zich, is toch wel verwarrend voor een lijf, zo’n vakantie, haha. Succes!

 26. Eilish 4 januari 2015 / 14:01

  Mooie doelen heb je opgesteld! De balans vinden tussen mijn blog, studeren en mijn crps is voor mij een heel belangrijke !

 27. Frances 4 januari 2015 / 14:06

  Mooie doelen en super leuke, vrolijke visitekaartjes heb je!

 28. Daantje 4 januari 2015 / 15:13

  Wow, wat een gave visitekaartjes! 😀 Heel professioneel 😀

 29. Lora 4 januari 2015 / 16:04

  Leuke visitekaartjes, ik vind ze wel heel erg bij je passen. Ik heb mijn doelen voor januari op geschreven, en ik ben benieuwt wat er ik er van terecht breng. Vaak heb ik het idee dat ik niet zo veel uit voer. Maar voor mijn ziekte beeld is nog geen diagnose, en ik heb het gevoel dat ik daar door aan het beeld moet beantwoorden van de gemiddelde gezonde moeder. En dat ook in mijn eigen ogen. Ik heb echt veel bewondering voor jou positieve blogs .

 30. Anneleen 4 januari 2015 / 16:18

  Leuk dat je zo hebt kunnen genieten van de feestdagen! En wat heb je mooie doelen op je lijstje staan!

 31. Naomi 4 januari 2015 / 17:02

  Het valt me inderdaad op dat je zo vrolijk bent de laatste tijd!

  xx

 32. Jessica 4 januari 2015 / 17:08

  Je visitekaartjes zijn echt leuk geworden!
  Je hebt veel kunnen behalen in december, dan gaat januari vast ook goed komen!

 33. Elise 4 januari 2015 / 17:27

  Heel slim om je doelen per maand te formuleren en niet meteen voor het hele jaar. Lijkt me veel haalbaarder en dan hou je ook het beter vol (denk ik dan). Trouwens, je visitekaartjes zijn prachtig!

 34. Wendy 4 januari 2015 / 18:14

  Leuk om te lezen hoe het met je doelen is gegaan. En wat zien je visitekaartjes er goed uit zeg.

 35. Eline 4 januari 2015 / 20:16

  Je kaartjes zijn super! Heel leuk zo met die afgeronde hoeken! Ik hoop dat je je doelen behaalt 🙂

 36. Elke 4 januari 2015 / 22:41

  Je visitekaartjes zijn echt heel leuk geworden. En succes met je doelen voor januari! Moet lukken 🙂

 37. Laleh 4 januari 2015 / 23:55

  wat een mooie visiteaartjes.
  Ik vind het mooi dat ze ronde “hoekjes” hebben.

  X

 38. Stephanie 5 januari 2015 / 00:38

  Interessant artikel weer :). Jammer dat het met kerst even niet lekker ging, maar fijn dat het daarna weer wat beter mocht gaan. Tof je visitekaartjes, heel erg vrolijk en duidelijk! Oh enne, leg me eens uit: een periode? Wat houdt dat in? 🙂 Ik heb zelf t/m juni om mijn scriptie te schrijven, dus ben wel benieuwd hoe dat bij Tim dan precies zit!

  • Lisanneleeft 5 januari 2015 / 06:30

   Acht weken in totaal is bij hen deze periode! Maar ze zijn (meer dan) fulltime bezig, Tim dacht dat dat misschien de reden was dat het zo verschilt met normale universiteiten.

 39. Nicetobeout 5 januari 2015 / 12:51

  Yay voor blog visitekaartjes 😀 Ik ontwierp laatst ook zelf kaartjes. Deze passen goed bij jouw stijl!

  • Eva 5 januari 2015 / 21:57

   Super leuke visite kaartjes!! Aan wie deel jij die uit dan bijvoorbeeld?

   Top dat je ondanks alles zoveel doelen alweer behaald hebt! Ik ben benieuwd naar je creatieve ideeën !

   Liefs,

   Eva

   • Lisanneleeft 5 januari 2015 / 22:00

    Ik gebruik ze vooral bij post, daar doe ik een visitekaartje bij. En heb ze altijd bij, voor het geval ik iemand tegen kom die ernaar vraagt oid 🙂

 40. Emily 6 januari 2015 / 09:22

  Dit zijn prima doelen. Blij blijven, een ritme terug vinden. Zeker wanneer het wat minder gaat, is het belangrijk om niet teveel doelen te stellen. Dat vergeet ik zelf nogal eens; ik ga dan juist nog meer doelen stellen, haha. Dat werkt niet!

 41. Caroline 6 januari 2015 / 12:23

  Allereerst nog de beste wensen! Laat, maar vandaag mag het nog. Zo leuk dat jij ook doelen per maand opstelt. Doe ik zelf ook, anders loopt het over in m’n hoofd en komt er nergens wat van.

 42. Whitney 7 januari 2015 / 01:05

  Nog de beste wensen! ik maak geen doelen per maand maar lijkt me juist wel handig. Zodat ik mijn gemaakte doelen goed na kan leven.

 43. fany 7 januari 2015 / 23:02

  Mijn doel is geen doelen stellen…
  Door een wankele gezondheid wat jij maar al te goed weet en kent, heb ik nu beslist om ipv me kwaad te maken te veranderen naar go with the flow en tevreden te zijn met elke dag oh nee toch een doel haha… ik wens jou ook een wondermooi jaar toe..

 44. Nadine 18 januari 2015 / 10:23

  Oh… ik wist niet dat je home had! Echt ontzettend veel sterkte! Je ziet er erg sterk uit, het gaat je lukken!

  Ik heb door deze post ook heel erg zin om vooruit te gaan kijken voor mijn eigen blog, ik ben ook zo ontzettend benieuwd wat mijn blog gaat bereiken dit jaar!

  Xxxx

  • Nadine 18 januari 2015 / 10:25

   Oh sorry… mijn tablet heeft een automatisch woordenboek waardoor er nu home staat ipv lyme… topless
   Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.