Doelen voor juli

Oeps, ik heb per ongeluk mijn doelen voor juni overgeslagen. Ik had afgelopen maand dus geen doelen! Maar we pakken die van mei er natuurlijk gewoon bij. En ik heb een aantal nieuwe doelen!

lekker-ijsjes

Doelen van mei/juni

Met Tim mee naar het Assaut

Ja, dit heb ik gedaan in mei! Het was maar heel even, maar ik ben er toch eventjes geweest.

Zorgen dat mijn blog het goed blijft doen

Pfiew, zo opgelucht dat mijn blog het nog steeds goed doet!

Leuke blogposts schrijven

Jaaa, dit is wel gelukt! Toch? Oordeel zelf maar, hihi.

Ik heb zelf in elk geval weer heel erg veel plezier gehad met het bloggen!

Lief voor mezelf zijn

Dit is ook wel gedeeltelijk gelukt. De afgelopen maanden stonden natuurlijk behoorlijk in het teken van mijn behandeling, maar ondanks dat vind ik dat ik best lief ben geweest voor mezelf.

Tegelijkertijd heb ik ook een paar keer veel te veel gedaan met als gevolg dat ik heel erg ziek werd. Maar ja, dat hoort er ook een beetje bij als het zo extreem verschilt hoeveel je aan kan per dag.

Lisanne-op-beeld

Doelen voor juli

Genieten van de zon

Ik had echt super graag op vakantie gewild deze zomer samen met Tim, maar dat zit er niet in. Hopelijk volgend jaar of het jaar daarop weer! Duimen…

Maar gelukkig slik ik op dit moment antibiotica waarmee ik in de zon mag! Dus hoef ik me niet zo veel zorgen te maken wanneer ik even buiten wil zijn terwijl de zon schijnt. Ik houd van het zonnetje, dus ik vind het altijd fijn als die er is. En in de zomer is die er natuurlijk vaak, dus dan kunnen we ook extra vaak genieten!

Ik hoef niet veel buiten te zitten of bruin te worden ofzo, maar gewoon genieten.

Iets leuks doen met Tim in zijn vakantie!

Tim heeft vrijdag zijn (bachelor) diplomauitreiking in Breda en daarna heeft hij vakantie! Hij moet nog wel veel regelen voor zijn verhuizing naar Engeland, maar we zullen ongetwijfeld tijd hebben om samen leuke dingen te doen.

Ik hoop dat we lekker een dagje samen weg kunnen ergens heen, maar gewoon samen thuis leuke dingen doen is natuurlijk ook leuk.

Lief voor mezelf zijn

Nóg beter leren voelen wanneer het genoeg is geweest voor mijn lichaam. Normaal wordt dat gevoel overschreeuwd door mijn enthousiasme, maar dat is natuurlijk niet zo handig. (soms wel leuk)

Verder gaan met de tegenaanval

Ik zit midden in een heftige strijd die toch wel veel prioriteit heeft! Daar wil ik natuurlijk ook weer goed mee bezig zijn deze maand. Ik heb hier al verteld hoe het op het moment met mijn gezondheid gaat.

Heb jij doelen voor jezelf gesteld voor deze maand?

DELEN:

8 reacties

 1. debby 7 juli 2015 / 09:12

  Fijn dat je dat je doelen van mei en juni gelukt zijn. Lief zijn voor jezelf is altijd goed, en wat goed te horen dat je blog goed gaat. Hij is tenslotte ook er goed. Mijn doelen voor juli zijn, bezig zijn met mijn site en vooral te genieten en o ja ik wil een paar angsten overwinnen.

 2. Linda 7 juli 2015 / 10:24

  Mooie lijst zo, ik hoop voor je dat het allemaal gaat lukken!

 3. Dina 7 juli 2015 / 12:16

  Wat fijn dat je zo veel van je doelen van juni hebt kunnen doen!

 4. Renate 7 juli 2015 / 15:06

  Fijn dat je zoveel doelen van mei/juni gehaald hebt en ook weer goede doelen voor juli! Mijn doelen voor juli zijn ook vooral genieten van het zonnetje en het mooie weer en vooral veel bloggen!

 5. Manon 7 juli 2015 / 17:03

  Duidelijke doelen! Heel veel succes. Qua blogdoel wou ik mijn bezoekersaantallen verbeteren van vorige maand, maar dat is bizar genoeg al in één week gelukt! Ik ben ook bezig met beter leren schrijven en mooie foto’s maken!

 6. Bettie 7 juli 2015 / 19:28

  Leuke doelen heb je weer opgesteld. Ik was toevallig ook de doelen van juni vergeten, maar in juli wil ik sowieso even ergens naartoe gaan en meer bewegen. IK heb genoeg gezeten afgelopen maandag met mijn stage, haha

 7. Miriam 7 juli 2015 / 21:41

  Ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken!! Lief voor jezelf zijn, go for it 🙂

 8. Vivian 11 juli 2015 / 20:22

  Fijne doelen! Ik wil deze maand gewoon lekker doen waar ik zin in heb en waar mijn lijf aan toe is en tot zover lukt dat heel goed =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.