Doelen voor maart!

Jongens, zitten we echt alweer in de maand maart? Het voelde als een keer knipperen met mijn ogen, en de maand was voorbij. Misschien kwam dat ook doordat ik weinig buiten ben geweest en niet zo heel veel heb kunnen doen. Dat zie je ook als je terugkijkt, de energie ging vooral naar één ding.

lopen-voor-lyme-pakketjes-in-februari

Hoe is het gegaan met mijn februaridoelen?

Minder tijd doorbrengen in mijn kantoor

Ja, ik ontbijt tegenwoordig aan tafel in de woonkamer! Nu heb ik een paar keer in mijn kantoor gegeten omdat ik ziek was en ik optimaal gebruik wilde maken van mijn tijd uit bed (computeren én eten tegelijk). Maar als ik weer beter ben ga ik weer netjes in de woonkamer ontbijten.

Ik heb trouwens wel minder tijd in mijn kantoor doorgebracht, maar veel in bed. Dat was ook niet helemaal de bedoeling.

Mijn gezondheid weer onder controle krijgen

Nope…

Een normaal ritme krijgen

Ik slaap nog steeds erg veel uren en ga niet heel vroeg naar bed…

Iets leuks doen buiten Den Helder

Nope, ik ben niet de stad uit geweest ook. Jammer! Hopelijk komende maand.

Dingen voor Lopen voor Lyme

Voor Lopen voor Lyme ben ik keihard aan de slag gegaan. Ik ben bezig geweest met bullet journal pakketjes (die komen eraan) kaarten (misschien gaan die in de boxen, dat weet ik nog niet) én, het grootste ding: de lisanneleeft boxen! Dat was een heel geregel en dat heeft me ook veel energie gekost, maar dat gaat zó gaaf worden. Ik heb al een deel laten zien van wat is binnen gekomen, maar er zijn echt nog een aantal geweldige dingen binnen gekomen. Die laat ik je ook weer gauw zien!

Eigenlijk is dit hetgeen dat me het meest bezig heeft gehouden de afgelopen maand. Ik was eerst van plan het allemaal zelf te doen, maar dat lukt niet, dus nu heb ik een heleboel hulp, dus dat is fijn. Dat moet ook haast wel met twintig boxen en zó veel verschillende bedrijven en mensen die helpen.

Mijn vrienden zien!

Dit was belangrijk. Niet gelukt. Balen. Heel hard balen.

doelen-voor-maart

bron foto

Mijn doelen voor maart

Me weer gezonder gaan voelen

Eigenlijk heb ik hier niet zo veel invloed op, maar ik ga er alles aan doen om me weer beter te voelen. Mijn foliumzuur en vitamine D tekorten aanpakken en gaan met die banaan! Heel hard duimen dat dit gaat helpen, want ik ben het steeds zieker worden inmiddels een beetje zat.

Meer naar buiten gaan

Ik ben de afgelopen maand amper buiten geweest, super jammer. Voorheen kwam ik nog wel veel buiten, maar afgelopen maand waren er steeds allemaal redenen waarom dat niet ging. En dat frustreerde me, ik wil echt heel graag dingen doen buiten de deur! Het maakt niet uit wat, als ik het huis maar gewoon even uit kan. Ik houd van mijn huis, maar soms wil ik er heel graag gewoon even uit. HEEL GRAAAAG. (zo graag dus)

Blijer worden

Ik word verdrietig van het feit dat ik niet naar buiten kan en wanneer ik afspraken af moet zeggen en me alleen voel. Vooral dat laatste, daar word ik verdrietig van.

Gezond eten

Op het moment eet ik weinig, maar om toch niet af te vallen eet ik wel ongezond.

Als er niet de mogelijkheid is voor mij om gezond te eten (gezond eten is toch meer werk om klaar te maken dan kant en klaar spul en snoepjes en koekjes), dan eet ik ongezond. Niet perse omdat ik dat lekker vind (wel omdat ik soms honger heb), maar vooral omdat ik dan niet te veel afval. Íets eten is toch beter dan niets.

En ik moet naar de tandarts komende maand, dat wordt ook weer gezellig… Zo’n hekel aan.

Heb jij ook doelen voor komende maand?

DELEN:

27 reacties

 1. marije 1 maart 2016 / 06:20

  Mooie doelen! Belangrijkste is natuurlijk je gezondheid. Hopelijk voel je je snel beter en kun je je doelen bereiken.

 2. MamaOnderneemt.nl 1 maart 2016 / 06:31

  Ik begrijp heel goed dat het je verdriet doet als je niet naar buiten kunt en alleen thuis bent. Ik denk dat een heel klein ommetje er dan ook niet in zit, omdat je echt te ziek bent. Heel naar zeg. Ik hoop dat je heel snel een keer naar buiten kunt en dat je wat vrienden kunt zien. Hopelijk lukt dat beiden deze maand wel. Mijn doelen voor maart? Ik stel eigenlijk nooit doelen, want ik leef eigenlijk net de dag. Ik heb wel als voornemen om wat vaker op tijd naar bed te gaan. Maar stiekem heb ik dat voornemen elke maand 🙂

 3. Darina 1 maart 2016 / 06:42

  Mooie doelen! Ik hoop echt dat je gezondheid beter wordt zodat je deze mooie doelen kunt gaan bereiken!

 4. Esmée 1 maart 2016 / 06:58

  Ik vind het altijd erg leuk om de doelen van een ander te zien haha. Hopelijk gaat het snel weer beter met je gezondheid!

 5. Dorien 1 maart 2016 / 06:59

  Gaat toch eigenlijk heel goed? Hopelijk gaat het komende maand met je gezondheid ook weer beter zodat je je doelen allemaal kunt behalen!

 6. Marlotte 1 maart 2016 / 07:02

  Goede doelen heb je gesteld voor de komende maand. Balen dat de afgelopen maand niet is uitgepakt zoals je had gewild. Heel hard duimen dat maart een top maand wordt!

 7. Bianca Schrijft 1 maart 2016 / 07:29

  Jammer dat je gezondheid weer heeft lopen dwarsbomen en je heeft belemmerd met het behalen van je doelen. Nu in Maart nieuwe ronden, nieuwe kansen. Succes!

 8. Mascha 1 maart 2016 / 07:30

  Bij mij is het vooral meer bewegen.. En veel meer dingen meer doen XD
  Ik hoop dat je je deze maand een stuk beter voelt!

 9. Lonneke 1 maart 2016 / 07:34

  Pff, ik herken zoveel in wat je schrijft. Het is lastig om je zo vervelend en ziek te voelen, hopelijk zijn het zulke goede vrienden die dat volkomen begrijpen want ook daar heb ik weleens last van gehad en daardoor ‘vrienden’ kwijt geraakt. Laten we hopen en duimen dat Maart een betere maand wordt voor je!

 10. Tiffany 1 maart 2016 / 07:39

  Naar buiten gaan is zo belangrijk en fijn, wat vervelend dat dat je dat niet hebt kunnen doen afgelopen maand. Ik moet deze maand ook naar de tandarts, beh!

 11. Margot 1 maart 2016 / 07:52

  Goede doelen! Ik hoop van harte dat je je wat blijer zal voelen!

 12. Charelle 1 maart 2016 / 08:03

  Oh ik hoop écht dat je deze maand weer wat vaker naar buiten kunt! Dat is zo goed voor je, ik begrijp als geen ander dat je ervan baalde dat dat steeds niet lukte! Succes!

 13. Wilmaaa 1 maart 2016 / 08:10

  Ik hoop voor je dat je je gezondheid weer onder controle mag krijgen en lekker eens naar buiten mag gaan. Ik moet ook naar de tandarts blegh 🙁 Mijn doel is om ook hard te werken aan mijn gezondheid.

 14. Elize 1 maart 2016 / 08:16

  Ik duim voor je dat er deze maand weer een stijgende lijn in gaat zitten qua gezondheid. Zou zo fijn zijn inderdaad als je dan ook weer vaker naar buiten kunt. Wat betreft eten snap ik het wel. Als je niet wilt afvallen grijp je sowieso snel naar ongezonde dingen. De makkelijkste tips van mijn diëtiste destijds waren om alleen maar volle producten te gebruiken (qua yoghurt enzo), vooral niet bang te zijn van vet en elke dag noten te eten. Dat zijn dingen die weinig extra tijd kosten, maar of dat genoeg is om echt niet af te vallen? Geen idee! In ieder geval veel succes met je doelen! Hoop dat je van maart kunt gaan genieten 🙂

 15. Veerlez 1 maart 2016 / 08:53

  Heel veel succes met je doelen deze maand. Ik hoop dat je je gauw beter voelt, want dit is zo rot 🙁

 16. Ilse 1 maart 2016 / 09:51

  Hopelijk lukt het met je doelen voor maart! Ik gun het je zo hard!

 17. Bettie 1 maart 2016 / 10:04

  Ik hoop zo voor je dat je doelen deze maand wel allemaal gaan lukken! Ik wil deze maand gezonder gaan eten; te beginnen met gezondere tussendoortjes. Vooral in de avond ben ik geneigd om iets ongezonds te gaan eten.

 18. monique 1 maart 2016 / 12:27

  Ieuw, moest dat nou, die tandarts…ik moet ook…pfff ook zo geen zin in! Bedankt voor de reminder, echt tof! hahaha…

  Huh wie vind jou grapjes nou niet leuk??? nou zeg, wat gek. Inderdaad direct overboord kieperen, wel grappig dat tinder…heb t zelf niet nodig (al bijna 16jr samen met vriendlief). Dat eten, erg herkenbaar!

  maar nog even over dat naar buiten gaan, het lukt mij ook vaak niet om weg te gaan, maar nu het zonnetje weer doorbreekt kan ik wel weer hup in mijn voortuin duiken met een boek.

  Desnoods totaal aangekleed, ingepakt, sjaal handschoenen enz…maar toch even buiten en vitamine D!!! kun jij dat ook niet doen, gewoon stoeltje voor de deur of ergens een raam open zodat je daar toch nog van de buitenlucht kan genieten??? Ik hoop het zo voor je!

  Vandaag blijven we binnen (t regent, bah). Maar morgen weer even paar straaltjes zon pakken.

  lfs monique

 19. in10jaarfo 1 maart 2016 / 14:50

  Mooie doelen voor komende maand. Een nieuwe ronde, nieuwe kansen moet je maar denken!

 20. Marit 1 maart 2016 / 15:09

  Wat balen dat je naar de tandarts moet, heb ik zelf een hekel aan, maar deze maand ga ik echt, moet van mezelf haha. Hopelijk ga je je in maart beter voelen.

 21. Zo simpel is dan geluk 1 maart 2016 / 15:47

  Echt heel erg balen dat de afgelopen maand geen goede maand was qua gezondheid en dat je daardoor ook je vrienden niet hebt kunnen zien. 🙁
  Heel veel succes met de doelen voor aankomende maand. Ik hoop dat je deze maand wel lekker de deur uit kan gaan en je gezondheid weer wat vooruit gaat.

 22. Ise 1 maart 2016 / 17:20

  Altijd fijn om je doelen op een rijtje te hebben. Hopelijk kan je komende maand weer een paar dingen waarmaken, dat is je zo gegund!

 23. Petra Winkel 1 maart 2016 / 17:22

  Als de temperatuur wat omhoog gaat en het zonnetje schijnt kan je vast wel ergens op een beschut plekje in de zon zitten. Ook een vitamine D oppepper trouwens! Misschien met een vriend(in) even op een terrasje wat drinken, ff weg uit huis geeft altijd weer wat energie, mij tenminste wel. Verder hoop ik dat je gezondheid wat vooruit mag gaan, tjee dat valt allemaal niet mee. Knap hoe je toch bezig blijft!
  Succes in ieder geval.

  Petra

 24. miriam 1 maart 2016 / 19:32

  Ik hoop dat maart een prachtige en betere maand voor je wordt! Zet ’em op 😀

 25. Frédérique 1 maart 2016 / 20:06

  Ongezond eten is niet ongezond, tenzij je het in overmate doet.. Dus ik zeg gewoon lekker leven en goed eten! 🙂
  Jammer dat het niet geheel is gelukt met de afgelopen doelen, maar dat moet de pret niet bederven. Ik hoop op wat beterschap voor je!

 26. Dina 2 maart 2016 / 10:20

  Aaah lieve Lisanne, ik hoop ook echt dat je je deze maand een stuk beter voelt!

 27. Vivian 2 maart 2016 / 15:49

  Ik herken het hoor, dat je zo graag van alles wilt doen maar dat het gewoon niet gaat. Hopelijk volgende maand beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.