Doelen voor maart

Deze maand is voorbij gevlogen! Komt natuurlijk ook doordat hij wat kort is. Maar goed, we zijn beland in maart en het is tijd om te kijken hoe het afgelopen maand is gegaan met mijn doelen. En om te kijken wat mijn doelen voor komende maand gaan worden!

doen-voor-maart

Flickr / blmiers2

Hoe is het gegaan met de doelen van februari?

Mijn bulletjournal weer meer gaan gebruiken

Hmmmm, dit ben ik een beetje vergeten toen het weer wat minder goed met mijn gezondheid ging. Maar ik heb er zeker meer in gekeken en meer mee gedaan dan de maand ervoor, dat is sowieso een vooruitgang!

Verder gaan met de behandeling

Uiteraard is dit gelukt, vooruitgang is er nog niet, maar we gaan gewoon weer door!

Mijn mail een beetje bijhouden

Ja, dat is een beetje gelukt, haha. Niet super, maar wel een klein beetje!

Een plan maken voor hoe ik iets ga aanpakken (lekker vaag, sorry!)

Ik ben in elk geval begonnen met kijken hoe ik het wil door uit te vinden of ik iets wil uitbesteden of dat ik het zelf wil doen (ik kocht mijn tekentablet). Ik denk dat ik het zelf ga doen!

Mezelf niet voorbij lopen

Ook dit is gelukt denk ik, ik moet zeggen dat ik me afgelopen maand niet zo heel goed meer kan herinneren, haha. Maar volgens mij heb ik best goed naar mijn lichaam geluisterd.

 

koe

Flickr / Eduardo Amorim

Doelen voor maart

Elke dag eventjes uit bed

Als ik me echt heel erg ziek voel, zoals afgelopen week een aantal dagen het geval was, dan lig ik het liefst de hele dag in bed omdat dat gewoon het meest comfortabel is met de pijn. Maar soms is het dan juist ook wel fijn om eventjes uit bed te komen om te gaan eten of eventjes achter de computer iets te doen. Dit ga ik proberen!

Verder gaan met mijn plan/project

Het blijft nog steeds vaag, flauw he? Ik ga rustig stapje voor stapje, maar uiteindelijk kom ik er wel! Het gaat lang niet zo snel als ik zou willen, maarja, moeten het hier maar mee doen!

Me bezig houden met het optimaliseren van mijn bedrijf

Zodat ik een zo groot mogelijk resultaat heb: de leukste blogposts kan schrijven, met zo min mogelijk moeite. Want soms heb ik gewoon niet veel energie en dan komen er toch veel dingen bij die dan blijven liggen, maar die ik eigenlijk ook zou moeten doen. Ik noemde het al in mijn blogpost met mijn universele wishlist.

Verder gaan met de behandeling

Eigenlijk is dit het belangrijkste punt: verder gaan met mijn behandeling! Ik liet zondag al weten hoe het er nu precies voor staat met mijn behandeling in een uitgebreide update.

Genieten van de zon en mooi weer

Ik kan er zo vrolijk van worden wanneer het zonnetje naar binnen schijnt! Fijn om daar meer bewust bij stil te staan. Ik heb geluk: bij ons in huis is het altijd lekker licht, dus kan ik er extra vaak van genieten!

Ik heb er zin in: het mooie weer en ik ben mega benieuwd hoe het zal gaan met mijn gezondheid. Wat zijn jouw doelen voor komende maand!

DELEN:

36 reacties

 1. Kelly Caresse 3 maart 2015 / 07:12

  Ik vind dit iedere maand weer een heel interessant artikel, die zelfreflectie is heel sterk. Ik hoop op veel zonnige dagen voor je en dat het lukt om veel uit bed te kunnen, liefst zelfs lekker buiten even te kunnen zijn

 2. Kirsten 3 maart 2015 / 07:16

  Klinken als mooie en realistische doelen Lisanne! En onthou; het maakt niet uit hoe langzaam het misschien gaat (of voelt), zolang je er maar voor blijft gaan! Jou -online- kennende, komt dat vast goed.

  Als ik hier vanuit m’n bedje ergens mee kan helpen, maakt niet uit wat, moet je maar een gil geven 🙂

 3. Eva 3 maart 2015 / 07:28

  Echt knap dat je elke week weer doelen stelt, ook al zijn t kleine doelen. Ik hoop dat we veel zonnige dagen krijgen in maart!!! Heerlijk!!!

 4. Celeste 3 maart 2015 / 07:32

  Wat een mooie doelen heb je weer gesteld. Vind het echt mooi om te zien hoe je iedere keer weer positieve doelen stelt en zo knap reflecteert op je oude doelen. Ik wens je heel veel succes in Maart. Hopelijk brengt maart een beetje mooi weer met een lekker zonnetje! 🙂

 5. Marloes | Budgetproof.nl 3 maart 2015 / 07:49

  Ik vind het knap hoe je er nog zoveel blogposts weet uit te persen! Ik ben gezond en heb daar soms zelfs heel veel moeite mee qua energie en puf. Mooie doelen voor maart. Go for it!

 6. Anneleen 3 maart 2015 / 08:00

  Wat een mooie doelen heb je opgesteld, Lisanne! Ik hoop dat maart een heel mooie maand mag worden voor jou, zonder te veel last of pijn… Laat dat zonnetje maar komen, zodat we er samen van kunnen genieten! 🙂

 7. Marion 3 maart 2015 / 08:10

  Ik hoop dat je vooral een hele goede maand tegemoet gaat wat betreft je gezondheid. Ik hoop dat de zon lekker gaat schijnen en dat je daar ook van zult kunnen genieten!

 8. Dionne 3 maart 2015 / 09:07

  Je hebt mooie doelen opgesteld. Zelf zou ik ook veel beter mijn mail moeten bijhouden..

 9. Anita 3 maart 2015 / 09:09

  Behandeling en vooruitgang daarin is het allerbelangrijkste, maar fijn dat je verder ook nog doelen hebt gesteld en zelf je geheime project vorm wil gaan geven. Ik hoop dat de zon veel gaat schijnen!

 10. Vanessa 3 maart 2015 / 09:23

  Mooie doelen heb je! Ik wil ook genieten van het zonnetje, maar tegelijkertijd ook beter naar mijn lichaam luisteren.

 11. Maaike 3 maart 2015 / 09:31

  Ik ga ook zeker genieten van het mooie weer van maart. Mooie doelen heb je opgesteld!

 12. Margot 3 maart 2015 / 10:05

  Genieten van de zon vind ik een heel mooi doel! Mijn doel is om eindelijk eens mijn businessplan af te maken en nog wat verder op te ruimen in huis.

 13. Eline 3 maart 2015 / 10:12

  Zo knap dat je iedere keer zo goed aan zelfreflectie kan doen!

 14. lifesabout 3 maart 2015 / 10:16

  Nog even en het wordt warmer en de zon gaat meer schijnen….ik heb er ook zoveel zin in! Je voelt je op de één of andere manier toch een beetje beter. En jezelf niet voorbij lopen is heel belangrijk…ik hoop dat het je gaat lukken. De behandeling gaat je zoiezo lukken, ik voel het. Gonna kick some ass!

 15. Liliane 3 maart 2015 / 10:41

  Ik hoop dat het gauw beter gaat Lisanne! En dat je niet alleen binnen kan genieten van de zon maar ook de energie/kracht hebt om naar buiten te gaan.
  Veel plezier in ieder geval met je super secret project 😉

 16. Henny 3 maart 2015 / 10:49

  Ik hoop van harte voor je dat de zon veel gaat schijnen de komende maand!

 17. Emily 3 maart 2015 / 11:04

  Mooie doelen. Ik hoop dat je ze waar kunt maken; ik geloof in je!

 18. Darina 3 maart 2015 / 11:21

  Mooie doelen Lisanne! Ik hoop echt dat je ze kunt waarmaken en heerlijk van de zon kan genieten. Ik vind dit een leuke terugkerende blogpost!

 19. Hesteranne 3 maart 2015 / 12:36

  Je hebt volgens mij een aantal mooie en realistische doelen gesteld. Ik ben heel erg benieuwd naar je project. In ieder veel succes en ik hoop dat we mettertijd een update krijgen 😀

 20. Nicky 3 maart 2015 / 12:43

  Wat een realistische doelen heb je je gesteld. En ik denk dat vooral het eerste doel van maart een belangrijke is in het hele gebeuren. Even uit bed, en dan ziet de dag er toch meteen anders uit. En zo kan je misschien nog meer genieten van de zon en mooie dagen!

 21. Saar 3 maart 2015 / 13:44

  Hoewel dit een artikel is dat op meerdere blogs voorbij komt (ook op de mijne), ik vind het toch altijd weer ongelofelijk interessant om dit soort dingen te lezen en te zien hoe mensen reflecteren op voorgaande gebeurtenissen. Wat een verschil eigenlijk met hoe ik zelf doelen opstel.

  Mooie lijst, Lisanne! Ik hoop voor jou dat er vele zonnige dagen komen!

 22. Nienke 3 maart 2015 / 13:50

  Heel veel succes! Hopelijk zit het weer een beetje mee 🙂

 23. Marieke 3 maart 2015 / 15:09

  Heel knap hoe je elke maand weer zulke doelen kunt stellen, ondanks je gezondheid. Ik hoop dat maart een goede maand voor je wordt, met een lekker zonnetje en veel goeie en vrolijke dagen!

 24. Sheela 3 maart 2015 / 16:56

  Knap! Ik ben benieuwd naar je plan waar je zo geheimzinnig over doet 🙂

 25. Lies 3 maart 2015 / 19:12

  Hele mooie doelen heb je voor deze maand en ik wens je daarmee ook heel veel succes! Het zonnetje en het mooie weer wil ik ook zeker van gaan genieten.

 26. Evera 3 maart 2015 / 21:38

  Leuke doelen heb je weer opgeschreven! Ik hoop voor je dat het goed zal gaan met je behandeling. Ik kijk ook uit naar genieten van het mooi weer, heerlijk om weer even lekker in de tuin bezig te gaan en alles klaar te maken voor het voorjaar, dat is mijn voornaamste doel! 🙂

 27. Lenneke 3 maart 2015 / 22:13

  Je hebt geluk: na het weekend komt het lenteweer eraan! 🙂 Dat wordt genietennnn.

 28. Ingeborg 4 maart 2015 / 11:31

  Hoi Lisanne,

  Ik vind je blog prachtig!! Nu ben ik 2x zo oud en heb jaren wel een “normaal”leven gehad maar heb nu ook lyme, fybromyalgie , artrose en nog wat meer. Het lukt me niet om je hele blog te lezen , vergeetachtig etc. Dus ik stel een vraag die ongetwijfeld eerder is gevraagd: Hoe krijg je het voor elkaar om zo positief te blijven, geinteresseerd in de wereld en op een positieve manier aandacht te besteden aan je uiterlijk. Ik zou het zo graag zou willen maar lig te huilen in bed van de pijn bij wijze van. Dus ik ben gewoon eigenlijk heel nieuwsgierig, misschien heb je goede tips voor me of tips waar ik dat kan lezen. Je zult er vast over geschreven hebben. Maar ik zei al , ik ben vrij ongeconcentreerd dus kan het niet vinden :))

 29. Vivian 7 maart 2015 / 13:51

  Goeie doelen (: ik richt me deze maand vooral op mijn gezondheid verder herstellen en daarbij ook niet aan mezelf voorbij gaan inderdaad! Hele lastige haha.

 30. Paul 8 maart 2015 / 19:08

  Ik hoop van harte dat het zonnetje zich vaker gaat laten zien, het doet mij echt goed. De langere avonden helpen ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.