Doelen voor mei!

De maand is voorbij, en dat betekent dat het tijd is om te kijken hoe het is gegaan met met mijn doelen van afgelopen maand. Of eigenlijk: doel. Ik had er maar eentje!

doelen-voor-mei

bron foto

Doel van april: minder doen

Ik wilde graag minder doen in april. Dat is gedeeltelijk gelukt! Mijn site gooide een beetje roet in het eten. Nu is het gelukkig weer allemaal in orde, maar het heeft heel veel energie gekost. Ook doordat ik er steeds niet aan toe kwam, het heel lang duurde voordat ik eindelijk hulp vroeg, maar gelukkig heb ik uiteindelijk toch super fijn hulp gekregen. Dus daar ben ik heel blij mee!

Verder gaf het me in het begin heel veel zenuwen: dat mijn website het niet deed. Na een paar dagen was ik eraan gewend en was ik er wat meer relaxed onder. Dat vond ik wel knap van mezelf, haha.

De rest van het minder doen is wel goed gelukt, vind ik zelf. Soms kwam er een dagje geen blogpost online. En als ik iets niet kon, dan deed ik het niet. En Tim die is dan ook zo lief om elke keer dat ik te veel wil doen me erop te wijzen dat het niet zo verstandig is. En daar zeg ik nu ook eerder gewoon ‘oja oké, je hebt wel gelijk’ op.

Qua gezondheid ga ik me helaas wel steeds meer uitgeput voelen, maar daar kan ik verder ook weinig aan doen natuurlijk.

assaut-2015

Doelen voor mei

Met Tim mee naar het Assaut

Haha, ik ben het hele jaar niet op een feestje geweest, maar het Assaut móet ik eventjes gezien hebben. Al ga ik maar even een uurtje kijken, ik wil heel graag even heen!

Ik schreef dit vorige week, inmiddels is het Assaut al geweest en het is gelukt om eventjes te kijken! Ik ben een klein uurtje binnen geweest, in het begin was het heel rustig dus kon ik mooi alles even bekijken. Maar toen het drukker begon te worden voelde ik me niet goed worden, dus toen ben ik naar huis gegaan. Nog geen uurtje binnen geweest, maar ik was er wel, jeej! En ik ben op tijd weg gegaan, dat vind ik ook wel knap van mezelf. Deze is in elk geval al gelukt dus!

Zorgen dat mijn blog het goed blijft doen

Hij doet het nu goed.

Ondanks dat de DDoS aanvallen blijven doorgaan blijft de site overeind, da’s een fijn idee. Houden zo!

Leuke blogposts schrijven

En als mijn blog het dan weer helemaal doet kan ik weer lekker aan de slag met het schrijven van leuke blogposts! Dit heb ik echt wel gemist in de tijd dat ik niet op mijn blog kon komen, haha.

Verder is mijn bezoekersaantal ook flink gekelderd in die paar dagen, dus ik hoop dat dat ook allemaal weer goed komt! Vast wel. (en anders maar niet)

Lief voor mezelf zijn

Leuke dingen doen, goed voor mezelf zorgen en mijn medicijnen goed nemen. En uitrusten als het nodig is, hoe stom dat ook is.

Niet zo veel doelen voor komende maand, maar wel heel nuttige doelen, vind ik zelf! Heb jij doelen voor komende maand?

DELEN:

37 reacties

 1. Tineke 4 mei 2015 / 06:27

  Dat van je blog was vast erg schrikken, gelukkig doet hij het nu weer!
  Liefs

 2. Kelly 4 mei 2015 / 06:32

  Ik hoop dat je blog het goed blijft doen! Niks is frustrerender dan een blog die het niet doet en je kan er ook niet altijd wat mee! Wat fijn dat je toch even op het Assaut bent geweest! Rustig aan doen en hopelijk voel je je sterk genoeg om leuke artikelen te schrijven!

 3. Sophie 4 mei 2015 / 06:37

  Je staat echt prachtig op die foto! Wow is er nu alweer een maand voorbij. Ik vond je doel om rustiger aan te doen zo goed. Wel heel vervelend dat je geen echte grip heb op het proces. Ik vind je blog heel mooi en fijn en ik weet zeker dat ze vast terugkomen de bezoekers!

 4. Kelly Caresse 4 mei 2015 / 06:52

  Ik vind dit altijd heel mooi om te lezen hoe je zo op jezelf kan reflecteren. Lief dat Tim je ook terugfluit als je teveel doet of teveel van jezelf vraagt

 5. Marion 4 mei 2015 / 07:34

  Tof dat je toch even geweest bent. Dat is echt fijn. Die bezoekersaantallen komen wel weer goed. Dat zal zijn omdat je site eruit lag neem ik aan. Het zal niet zijn om je lay out, want die ziet er prachtig uit!

 6. Margot 4 mei 2015 / 07:51

  Wat fijn dat je toch even naar het Assaut bent geweest!

  • Mascha 4 mei 2015 / 08:12

   Oh en ik ben blij dat je je doel hebt gehaald 🙂

 7. Renske 4 mei 2015 / 08:20

  Wauw, wat een prachtige foto, Lisanne! 🙂 Fijn om te lezen dat het minder doen gedeeltelijk gelukt is. En super dat je tóch ff een klein uurtje bij Assaut bent geweest!

 8. Nicky 4 mei 2015 / 08:56

  Wat vervelend om te moeten lezen dat je blog nog steeds aangevallen wordt. Het is niet leuk! Voor jou ook niet. Verder wens ik je veel succes met je doelen! 🙂

 9. lonneke 4 mei 2015 / 09:21

  Mooie doelen allemaal meid!
  Vooral lief voor jezelf zijn. Belangrijk!
  Liefs Lonneke

 10. Deisy 4 mei 2015 / 09:51

  Wat een fijne doelen voor deze maand dame: ik hoop dat je site het weer hopelijk helemaal goed doet, de layout in ieder geval ongelooflijk prachtig! Ik denk dat de bezoekersaantallen ook weer toe zullen nemen hoor, je schrijft en bent leuk 😉 Ik wil je in ieder geval een hele fijne maand wensen meis: let goed op jezelf en wees lief voor jezelf <3

 11. Kim 4 mei 2015 / 10:58

  Mooie doelen, Lisanne. Veel succes komende maand!
  Wees lief voor jezelf en let op je grenzen. <3

 12. Manon 4 mei 2015 / 11:18

  Mooie doelen. Zo van die aanslagen op je blog is wel schrikken zeg!

 13. Naomi 4 mei 2015 / 11:22

  Ik had al door dat je wat minder deed deze maand, echt goed van je!

  x

 14. Vanessa 4 mei 2015 / 11:47

  Leuk dat je toch even op het feestje was, dat moet een mooi moment geweest zijn!

 15. Hester 4 mei 2015 / 11:59

  Volgens mij zijn je bezoekersaantallen alleen maar omlaag omdat mensen gewoon niet op je blog kónden komen, ik denk niet dat er mensen zijn afgehaakt omdat je blog er een paar keer uit lag hoor 🙂 Wel balen dat iets/iemand het for some reason zo op je gemunt heeft dat je zo last hebt van die aanvallen! En ik vind het echt super knap dat je naar het Assaut bent gegaan 😀

 16. Robin 4 mei 2015 / 12:47

  Mooie doelen voor jezelf!
  Mijn doelen voor mei zijn:
  De samenvattingen voor de tentamens afkrijgen
  Visum regelen voor stage

 17. Xaviera 4 mei 2015 / 13:05

  Wat fijn dat je toch even bij het Assaut bent geweest en goed dat je ook weer op tijd bent weggegaan! Die bezoekersaantallen gaan vast wel weer omhoog, je site werkt nu weer prima en je layout ziet er heel erg mooi uit!

 18. Elize 4 mei 2015 / 13:06

  Fijn dat je toch nog even naar het Assaut bent geweest! En wat vervelend dat je blog er steeds uit lag. Gelukkig is het nu opgelost! En die bezoekers komen vast en zeker wel weer terug nu 🙂

 19. Maaike 4 mei 2015 / 13:43

  Whoei je blog doet het weer! Ik wens je heel veel succes met je doelen deze maand, gaat je vast lukken <3

 20. Saar 4 mei 2015 / 14:59

  Veel succes met die doelen voor mei. Ik vind die laatste een hele mooie. Je hebt de eerste en de laatste trouwens meteen al mooi gecombineerd. Geweldig van je!

 21. Anita | mindjoy 4 mei 2015 / 15:31

  Vooral de laatste vind ik een erg goede: lief voor jezelf zijn! Dat is eigenlijk wel het allerbelangrijkste wat je kan doen!

 22. Adinda 4 mei 2015 / 17:22

  Klinkt als goede doelen! Alleen maar fijne dingen :). Wat super dat je nog naar het Assaut hebt kunnen gaan!! Fijn dat je blog het weer doet.

 23. Nienke 4 mei 2015 / 17:32

  Wat fijn dat je eventjes naar het feest bent kunnen gaan! En knap dat je bent op tijd bent weggegaan zodat je er met een goed gevoel op terug kan kijken 🙂

 24. Annagreet 4 mei 2015 / 17:39

  Wat fijn dat je eventjes bij het feestje geweest bent. Heb je het jurkje daar mooi kunnen dragen. Super fijn!

 25. Sandra evers 4 mei 2015 / 17:39

  Hoi Lisanne,

  tuurlijk kom ik gewoon weer terug om je blog te lezen en wat fijn dat je toch eventjes naar het assaut kon.
  Ben weer benieuwd naar je volgende blogspots!

 26. Elleke 4 mei 2015 / 21:48

  Ik zou willen dat ik net zo goed aan doelen kon werken als jou! Ik vind het echt knap hoe je de doelen stelt en hoe je vervolgens er mee aan de slag gaat en het ook accepteert als het een dagje niet lukt! Heel knap, ik kan nog heeel veel van je leren!

  Liefs,
  Elleke

 27. Veerle 5 mei 2015 / 04:15

  Erg fijn dat je een uurtje bent geweest. Je zag er mooi uit!
  Lief zijn voor mezelf, grenzen aangegeven en bewaken zijn voor mij wel goede doelen 🙂

 28. Elke 5 mei 2015 / 11:43

  Mooie doelen voor mei, die ga je vast en zeker halen! Vooral lief voor jezelf zijn, heel belangrijk 🙂 Succes!

 29. farid 5 mei 2015 / 14:21

  Hoe komt het dat je je minder energie hebt?

 30. Monique 5 mei 2015 / 16:09

  Wat goed dat je naar het feestje van het Assaut bent geweest, en vooral dat je weer gegaan bent toen het niet meer ging! Ik kan wat dat betreft echt nog veel van je leren. Ik ben ook zo iemand die altijd veel te veel wil terwijl mijn lijf het vaak niet toestaat. Knap van je!

 31. Sarah 5 mei 2015 / 21:16

  Goed dat je de stress van je blog naast je neer kon leggen! Dat bezoekersaantal komt wel weer goed 😉
  Ook fijn dat je naar het Assaut hebt kunnen gaan! Jammer dat je streng voor jezelf moest zijn en bijtijds weg moest, maar wat je zegt – je bent erbij geweest!

  En je laatste voornemen voor deze maand is denk ik de belangrijkste maar ook moeilijkste. Waarom is dat toch zo he… ^_^

 32. Simovic-Vuceljic Natasa 16 mei 2015 / 13:53

  Wat een leuke doelen! Hopelijk is alles nu back on track met je blog, echt vreselijk om zoiets mee te maken. Zorg goed voor jezelf en vooral: rusten wanneer nodig 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.