Doelen voor november

Ik zette mijn doelen voor november op een rijtje, en keek natuurlijk terug naar de doelen die ik in oktober voor mezelf stelde. Het ging heel goed, eigenlijk! En ik maakte dit plaatje hieronder, ik vind het een mooi kunstwerk.

doelen-voor-november

Hoe zijn de doelen van oktober gegaan?

Genieten van de goede momenten

Yes, dit heb ik zeker gedaan! En er waren zó veel goede momenten.

Ik merkte wel dat ik echt om een kleinigheidje heel teleurgesteld kon worden. De nagelriem van mijn teen was even ontstoken (voelt niet zo fijn en is gewoon irritant), maar als ik daardoor mijn goede dag laat verpesten is dat gewoon super dom. Dus dat zit ik een beetje boos te doen om zoiets kleins, haha. Moet ik niet doen.

De herfst waarderen

Ja, dit lukt wel. Tot op zekere hoogte. Ik houd niet zo van regen, haha. Vooral nu ik weer een beetje fiets word ik daar niet heel blij van!

Ik moet zeggen dat ik de herfst wel kan waarderen als je kijkt naar welke tijd van het jaar het is. De dingen waarover ik kan schrijven zijn heel erg leuk, lekker bezig zijn met de feestmaanden en daarvoor alvast leuke dingen bedenken. Word ik blij van!

Administratieve dingen

Dit moest even goed geregeld worden allemaal, het is nog niet rond, we wachten nog op de notaris. Maar als de notaris er klaar voor is zet ik een krabbeltje en dan is het allemaal klaar. Ik denk dat dat heel fijn zal voelen!

Goed voor mezelf zorgen

Ja, dit is wel goed gelukt, denk ik! Ik weet het niet helemaal zeker, want het gaat allemaal zo raar.

Ik slaap niet veel, maar lijk dat ook helemaal niet nodig te hebben. gek he?

Verder probeer ik goed te eten, maar sinds ik met het bijengif bezig ben ben ik meer dan vijf kilo afgevallen. Goed blijven eten dus!

draai-je-gezicht-naar-de-zon2

Doelen voor november

Ha, nu de doelen voor november! Ik denk dat dit echt een bizarre maand wordt. Dat hoop ik. Ik durf nog niet te geloven dat de hele maand zo goed zal blijven gaan. Hoe kun je nu doelen stellen voor een maand waarvan je helemaal niet weet hoe het met je zal gaan?

Administratieve dingen

Nog steeds, haha. Gelukkig is het meeste wel geregeld en heb ik wel het idee dat ik overzicht heb over alles wat geregeld is en nog moet worden. Mijn vader helpt me erg goed. Op dit moment zijn het alleen nog wat kleine dingen en nog één groot ding.

Leuke dingen doen

Ik weet niet hoe lang mijn gezondheid zo blijft, misschien is het in no time voorbij. Er zijn nog wel wat dingen die ik graag zou willen doen. Een avondje stappen, haha!

Verder ben ik natuurlijk al naar Amsterdam geweest, het lijkt me ook wel heel gaaf om dat gewoon zelf te kunnen doen (of ergens anders heen, kan ook).

Wel moet het allemaal stapje voor stapje gebeuren, ik heb inmiddels ondervonden dat ik geen honderd dingen tegelijk kan doen.

Genieten

Je las het afgelopen week al in mijn diary, dit voelt echt als een droom. Ik vind dat ik moet blijven stilstaan bij hoe bijzonder dit is en het niet te snel gaan zien als normaal, dat zou zonde zijn.

En stil staan vooral bij de momenten die ik de afgelopen jaren heb moeten missen. Kletsen met vriendinnen, een stuk wandelen, fietsen, of gewoon leuke dingen doen! En muziek luisteren. Daar bewust bij stil staan maakt me blij.

Vooral zo doorgaan (en goed eten!)

Netjes doorgaan met de injecties, maar ook niet te snel willen met medicijnen afbouwen of zoiets geks. Ik wil altijd alles dat alles heel snel gaat en dat ik vooruit ga. En ik wil het liefst meteen honderd dingen tegelijk doen. Dat kan niet. Rustig aan blijven doen, maar wel met leuke dingen.

dunne-versie-van-Lisanne

En goed eten, ik ben nu vijf kilo afgevallen en meer moet dat niet worden, vind ik. Dat staat me niet zo goed. Ik denk dat ik op de foto’s hierboven, van een paar jaar geleden rond de 60 kilo woog. Nu 62. Op die foto’s vind ik mezelf echt te dun!

Toen ik dit schreef was het nog 62, nu niet meer. Eventjes mijn schildklierwaarden laten prikken ook dus! Dat kan invloed hebben op je gewicht namelijk.

En ik wil eigenlijk hardlopen, maar dat ga ik nog maar even niet doen, denk ik. Ik wil wel, maar ik denk dat het misschien een beetje te veel is in een keer. Misschien… Ok, het is geen echt doel maar meer een wens, haha.

Heb jij ook doelen voor komende maand?

DELEN:

22 reacties

 1. Marloes ❤ Budgetproof.nl 4 november 2015 / 11:20

  Oh wouw wat een mooie maand ga jij tegemoet en ik vind dat je altijd al heel knap kunt genieten van de kleine dingen! Haha, gelijk hardlopen is misschien iets te enthousiast ;)? Maar als het iets is waar je echt heel erg gelukkig van wordt is het ’t misschien wel waard om eens te proberen 🙂 misschien krijg je er ook energie voor terug. Niet meer afvallen inderdaad hoor, je bent mooi zo. Een hele fijn maand voor jou en met die doelen gaat wel goed komen heb ik zo ’t idee.
  Marloes ❤ Budgetproof.nl blogde laatst over… Hotelweek 2015: 4- & 5-sterrenhotels voor budgetprijzen

 2. Lizzy 4 november 2015 / 11:37

  Heel veel succes met je doelen! Wat fijn dat je hebt kunnen genieten! En je moet inderdaad niet meer afvallen! Ik hoop trouwens dat het hardlopen je gaat lukken! Misschien voor nu nog iets te veel, maar wie weet in de toekomst!
  Lizzy blogde laatst over… Hello November: mijn doelen voor deze maand

 3. Marlotte 4 november 2015 / 11:50

  Wat een leuk kaartje is dat zeg! Mooie doelen heb je voor november opgeschreven. Lastig inderdaad om doelen te hebben als je nog niet precies weet hoe je maand zal worden qua gezondheid. Geniet ervan!
  Marlotte blogde laatst over… Benefits of chia seed

 4. Anita 4 november 2015 / 14:38

  Wat een fijne maand en zo fijn dat je weer dingen kan ondernemen! Doe het echt rustig aan hoor, maar snap omdat het nu lukt dat je ook echt alles op wil pakken. Je moet jezelf idd niet voorbij gaan lopen maar dat komt wel goed!
  Anita blogde laatst over… Wat echt niet mag ontbreken in mijn (hand)tas

 5. Vivian 4 november 2015 / 14:51

  Blijf vooral goed op jezelf letten inderdaad: het is natuurlijk onwijs verleidelijk om nu heel veel toffe dingen allemaal tegelijk te willen doen, maar je moet ook weer geen terugval krijgen natuurlijk. Alles op zijn tijd!
  Vivian blogde laatst over… Column: De droom van een boekenwurm

 6. Wendy 4 november 2015 / 15:32

  Ik ontdek je blog pas net, maar ben er nu al blij mee! Leuk om te lezen over de doelen die je jezelf stelt, ik kan me voorstellen dat bewust stilstaan bij die (vaak) kleine dingen je echt vrolijker in het leven laten staan! Ik ben zelf toevallig ook bezig met doelen, maar dan meer voor de lange termijn. Ik ben er nog niet echt uit, dus ik denk dat mijn doel voor november is om weer verder te werken aan mijn doelen! 😉
  Wendy blogde laatst over… For the love of pink

 7. Wendy 4 november 2015 / 15:44

  Ik ben zo ontzettend blij voor je dat het de laatste tijd zo goed met je gaat. Ik volg je ook op snapchat en ik word echt super vrolijk als je van die happy snaps online zet. Go Girl!
  Wendy blogde laatst over… Zomerjurkjes in de herfst

 8. De Hoestende Avonturier 4 november 2015 / 15:54

  Dit inspireert me om ook weer met doelen lijstjes te gaan werken! Ik geloof echt dat je op de een of andere manier ‘uit kan stralen’ waar je naar toe werkt en/of wilt en dat dat helpt.
  Het lijkt me voor jou nu inderdaad moeilijk om je nieuwe doelen te stellen voor November omdat je geen idee hebt hoe of wat! Ik hoop natuurlijk met jou en iedereen anders mee dat het alleen maar goed of beter zal blijven gaan. Misschien, heel misschien komt dat rennen er zelfs van?! Maar inderdaad goed op je gewicht blijven letten! Ondergewicht brengt weer tien andere vervelende dingen met zich mee, waaronder de grote boosdoener voor mij: minder weerstand. Succes en veel plezier met alles!
  De Hoestende Avonturier blogde laatst over… Ikea shoplog

 9. Manon 4 november 2015 / 16:37

  Mooie doelen! Zo fijn dat het beter gaat met je gezondheid!

 10. Hester 5 november 2015 / 08:28

  Te hard van stapel lopen lijkt me inderdaad ook niet goed, maar je voelt zelf waarschijnlijk wel een beetje aan wat wel en niet kan 🙂 Ik ben ook heel erg benieuwd wat november voor maand gaat worden voor je en ik hoop dat je een beetje op gewicht blijft!
  Hester blogde laatst over… to be excited for

 11. Anouk 5 november 2015 / 11:38

  Succes! Mijn doel is om NaNoWriMo te halen en nog meer te leren op coderen gebied 🙂
  Anouk blogde laatst over… ClaudiTekent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.