Doelen voor oktober

Hoe zijn mijn doelen voor september gegaan? In deze blogpost bekijken we dat en ik bedenk mijn doelen voor komende maand. Ik neem je graag mee!

Mijn doelen van vorige maand

Hoe is het gegaan met de doelen van afgelopen maand? Ik kijk samen met je terug naar afgelopen maand.

Iets met de lichtpuntjesmaand doen

Ik heb op mijn blog de lichtpuntjesmaand bijgehouden. Elke dag een lichtpuntje gedeeld in een wekelijkse blogpost.

Mijn herfstgarderobe klaarmaken

Mijn kledingkast heb ik niet helemaal uitgezocht, maar ik heb wel wat nieuwe herfstspulletjes gekocht. Veel van wat ik had paste niet meer, dus het is wel fijn om genoeg te hebben om aan te trekken.

Minimaal 2 boeken afluisteren

Het boek Het weeshuis in de azuurblauwe zee heb ik afgeluisterd op Storytel, dat was een prachtig boek! Nu ben ik begonnen met een zakelijk boek, maar deze is nog lang niet af.

Mijn interieur wisselen naar de herfstmodus

De posters in mijn woonkamer zijn omgewisseld naar herfstposters. Mijn herfstdecoratie heb ik echter nog niet uit de kast getrokken. Dat is niet heel veel of uitbundig, maar toch wel leuk om te doen. Het is alleen nog niet écht heel herfstig weer geweest eigenlijk, vind je niet? Ik had niet de drang om de boel om te toveren tot een herfstparadijsje.

Doelen voor oktober

En dan nu mijn doelen voor komende maand.

Leuke adventskalenders op een rijtje zetten

Ik heb echt zin in een december vol leuke adventskalenders. Daarvoor ben ik nu al op zoek naar de leukste kalenders. Ik ga ze uiteraard voor Lisanneleeft.nl ook op een rijtje zetten. Dat komt deze maand ongetwijfeld online!

Mijn kledingkast uitzoeken

Mijn kledingkast puilt uit. Van maat 34 tot maat 44, ik heb alles, haha. Sommige echt mooie stukken wil ik wel bewaren, maar ik hoop en denk niet dat ik ooit weer zo mager word dat ik maat 34 aan kan (dat hoort niet bij mijn bouw, toen had ik ook ondergewicht).

Het lijkt me fijn om dit samen met mijn moeder te doen, die helpt altijd zo fijn bij dit soort dingen!

Alle herfstspulletjes uit te kast halen

Alle mokken, schaaltjes en dat soort gezelligheden haal ik graag deze maand uit de kast. En wat simpele standaard mokken ruim ik dan weer op, anders past het allemaal niet in de kast, haha.

Naar de pedicure

Haha, heel suf, maar ik ben al heel lang niet naar de pedicure geweest, waardoor ik nu een ingegroeide teennagel heb (bij een nagel die nauwelijks groeit, dus dat is best knap!). Dit moet wel echt op mijn to-do lijst.

Verder komt er nog iets op het lijstje, maar dat is nog niet 100% zeker, dus daarvan breng ik je binnenkort op de hoogte!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 8 oktober 2022 / 07:26

    Dat van die uitpuilende kledingkast met diverse maten is zó herkenbaar! Ik heb nu de maten die ik op dit moment niet pas in vuilniszakken opgevouwen in de kast liggen. Scheelt toch weer een hoop ruimte, merk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.