Draag ook een (te) gek pak!

Mannen in pak? Ik vind het een goed idee. Vrouwen in pak absoluut ook! Nu kwam ik in contact met het coole merk OppoSuits, dat pakken verkoopt met de tofste prints. Maar toch voor een fijn prijsje. Ze hebben ontzettend veel moooie exemplaren in het assortiment, maar het pak dat mijn vriend en ik voor onszelf uitkozen laat ik je vandaag zien.

Oké… dit zie je goed: een PacMan pak. Ik denk dat iedereen die mijn blog leest PacMan wel kent, toch? Mijn vriend is al zijn hele leven bezig met computers en werkt op een universiteit. Hij houdt wel van een geintje en draagt dus ook rustig een pak als deze terwijl hij les geeft.

Sommige mensen vinden het gek, vooral de wat oudere mensen die misschien het Pac-Man tijdperk niet helemaal hebben meegekregen, haha. Maar ik zou echt even rondkijken op de OppoSuits webshop wat voor prints ze nog meer hebben. Zo zie je daar pakken met ananassen, Harry Potter pakken, confettipakken, tropische pakken met korte broek, maar ook heel basic pakken in een kleur. Qua prijs varieert het tussen de €65 en €85, maar dan heb je dus een compleet pak!

Oh… en ook voor kinderen. Veel te schattig! Deze beginnen bij €50.

Je kan uiteraard ook alleen de broek dragen. Of alleen het jasje. Of alleen de stropdas. Hier kun je veel mee combineren!

En de pakken zijn natuurlijk niet zo serieus, dus je kan ze netjes dragen met een mooie blouse en nette schoenen, maar ook sneakers en een t-shirt kan prima in combinatie met het pak. Dat is een van de dingen die ik hier zo leuk aan vind!

Mijn vriend die een college geeft. In PacManpak, haha. Het hoeft daar niet allemaal super formeel, dus zo’n pak kan wel op de werkvloer. Sterker nog, hij heeft het pak zelfs aangehad naar een formelere bijeenkomst waarbij nieuwe officieren beëdigd werden.

Op straat wordt hij met het dragen van dit pak constant aangesproken en iedereen reageert super leuk. Grappig is dat, iedereen houdt van PacMan, haha.

En ja, ook ik heb een pak! Mijne is iets minder bijzonder, zo helemaal rood. Maar dat maakt hem niet minder mooi! Ik vind hem geweldig, ondanks dat het misschien geen opvallende print is. Die zijn er overigens wel voor vrouwen, lekker gekke prints.

Voor het geval je gaat bestellen zijn er wat dingen handig om te weten. Bijvoorbeeld de maten, ze zeggen dat deze klein vallen, ik denk dat ze redelijk goed zijn. Ik draag meestal maat 36/38, voor dit pak heb ik een maat 38 genomen. Het jasje zit goed, de rok is wat wijd. Gelukkig houden ze er rekening mee dat je het eventueel wil aanpassen. Geen mens is hetzelfde qua vorm, dus dat is fijn! Innemen, juist iets ruimer laten maken, er is ruimte om bij de broeken nog een centimeter of vijf (gokje) mee te nemen als je lange benen hebt. En inkorten kan natuurlijk altijd.

Mijn vriend is 1.80 en draagt maat 50. Hier zijn we op uitgekomen na het opmeten van de maten, de pakken die hij al had zijn wat strakker (ook netter), daarin draagt hij meestal maat 48. Bij hem is de broek wat lang, maar deze kun je ook leuk omslaan. Of gewoon laten inkorten! Verder kan mijn rokje ook nog een beetje smaller gemaakt, hoewel ik niet weet of dat echt nodig is.

Enige nadeel: de kreukels! Gelukkig kun je de pakken prima strijken en staan er op de website nog meer tips om de kreukels die erin kwamen tijdens het verzenden er weer mooi uit te krijgen! Vooral in mijn pak zonder print zie je nog wel wat kreukels. Maar dat gaan we gewoon fixen!

En nog iets wat ik heel gaaf zou vinden: pakken met broek voor vrouwen. Ik vind het dragen van een rokje leuk, maar een broek kan juist met deze (te) gekke prints en kleuren ook heel mooi zijn, denk ik.

Zou jij zo’n pak ook dragen? Wat is jouw favoriete pak van de OppoSuits website?

Deze blogpost bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd.
DELEN:

8 reacties

 1. Jacqueline 16 juli 2018 / 12:47

  Die zijn wel heel tof zeg, jullie zien er prachtig uit!
  Zelf ben ik niet zo van de pakken, vind jasjes niet zo praktisch met rolstoel enzo.

 2. Darina 16 juli 2018 / 13:07

  Jullie zien er prachtig uit! Ik draag vrijwel nooit een pak, maar zou dan zeker kiezen voor een broek i.p.v. rok.

 3. Iris 16 juli 2018 / 13:27

  Het lijkt me best gaaf om af en toe gewoon een pak te dragen, maar dan moet ik nog wel het ideale jasje vinden. Meestal zitten blazers bij mij nogal gek rond mijn schouders.

 4. Romy 16 juli 2018 / 16:02

  Wat staat dat rode mantelpakje jou mooi en dat Pacman-pak is ook helemaal geweldig! Zo leuk dat je vriend er op deze manier netjes uitziet mét een knipoog. Daar houd ik wel van 🙂

 5. Nathalie 16 juli 2018 / 22:16

  Wat zien jullie er prachtig uit in de pakken! Mooi hoor 🙂

 6. Josephine 17 juli 2018 / 08:35

  Ik vind het een heel leuk idee! Ik denk dat ik liever combi’s zou maken, bijvoorbeeld een pacman jasje op een andere broek. En voor de dames inderdaad graag ook een broek en niet alleen de mogelijkheid van een rok.

 7. Jessica J. 17 juli 2018 / 11:38

  Kijk jou stralen. 🙂 Dat pak van je vriend is tof, geweldig dat hij zo voor de klas stond!

 8. Mariska 27 juli 2018 / 09:42

  Haha, wel grappig zo’n pak met print ja! En ik vind het rode pak jou echt heel mooi staan:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.