DREAM BIG: Een eigen webshop!

Laatst vertelde ik jullie al dat ik altijd ontzettend veel briljante ideeën heb. Een van deze ideeën is iets wat me echt geweldig lijkt, iets waarvan ik droom! Dat is namelijk het starten van een eigen webshop! En dan niet een webshop met make-up of tassen ofzo, maar met allemaal hand-made feel good spulletjes. Zal ik het nog even verder toelichten? 😀 Wat wil ik verkopen?

Bron 

Vrolijke zeepjes in de leukste vormen en kleuren

Ohhh ik ben echt groot fan van vrolijke leuke zeepjes. Bijvoorbeeld in de vorm van ijsjes of in de vorm van cupcakes, geweldig. En dan natuurlijk in alle geuren die je je maar kunt bedenken. Sinds ik me echt goed realiseer hoeveel geur met een mens kan doen is zeep voor mij steeds belangrijker.

En ja… ik ben dus vooral fan van de vaste zepen omdat je daar gewoon ontzettend veel mee kunt! Maar als het mag dan wil ik ook graag shampoos, shampoo bars, body creams, bodybutters en badspulletjes maken. Met liefde!

Afbeeldingen via weheartit

Kaarten met tekst

Kaarten met een mooie inspirerende tekst vind ik geweldig. Ik vraag me af waarom we die nog niet zo veel in de winkel zien liggen? Wat is er mooier dan iemand feliciteren met zijn net gestarte onderneming dan met een kaart met de tekst ‘Dream big, the sky is the limit’. (en een andere soortgelijke inspirerende tekst.)

Of een lieve tekst om iemand te laten weten dat je om diegene geeft, dat je er voor diegene bent of dat je bewondering voor diegene hebt. Gewoon iets liefs om diegene een fijn gevoel en een leuke dag te geven!

Hoe tof zou het zijn om alle teksten zelf te bedenken/uit te zoeken? En dan iemand een tof ontwerp laten maken en deze af laten drukken…

Bron, bron, bron, bron

Poster inspiratie aan de muur

Ook posters, kunstwerken, teksten op de muur vind ik geweldig. Gewoon zodat je onbewust positief wordt beïnvloed. Geweldig om cadeau te doen, maar ook om lekker in je eigen huisje te hangen. Hiervan zou ik er zo graag een aantal willen!

Bron, bron

Vriendschaps- geluks- en quotearmbandjes

Dit zijn dingen die, ik geweldig vind om te geven en om te krijgen. Zo’n armbandje is er eentje waarnaar je kijkt en je weer een glimlach op je gezicht krijgt. Niet zomaar een armbandje, maar een armbandje die je ergens aan herinnert.

En wat eigenlijk nog beter is dan dit alles samen, is om ook cadeautjes te versturen. Een armbandje of een zeepje met een kaart met een lieve tekst erop!

Als alles eenmaal op rolletjes loopt dan voeg ik er nog een berg inspirerende boeken aan toe (inclusief zelfgeschreven boeken) en wat geurkaarsen. Goed idee!

Zoals je ziet, ik heb het al helemaal uitgedacht… Zo zitten al die creatieve ideeën en grootse plannen dus in mijn hoofd! Ik heb de energie en de kennis hiervoor op het moment niet, maar wie weet dat ik zoiets toch ooit ga doen! Ik ben ook wel benieuwd naar jullie… hebben jullie niet stiekem ook een webshop wens? 😀

33 reacties

 1. lifesplash 11 november 2012 / 07:48

  Ooooh deze wens is herkenbaar! Misschien dat ik later ooit een eigen cosmetica webshop wil beginnen. Ik vind het maken en onderzoeken van die dingen best interessant! Momenteel kom ik niet veel verder dan een paar zeepjes, body butters etc. Maar het zal me wel erg leuk ljjken. Aan de andere kant denk ik dat ik na 2 maanden alweer stop omdat het misschien niet helemaal bij me past. :p

 2. Nikita 11 november 2012 / 09:57

  inderdaad. Ik zou echt een webshop voor paardenmateriaal willen. Touwhalster in alle kleuren, bitloze hoofdstellen. Materialen om je paard zo paardvriendelijk te houden en te verzorgen. Maar er is sowieso al een overaanbod en het is niet echt realistisch om dit te doen.

 3. Jet 11 november 2012 / 10:06

  Wauw, echt een super leuk idee! Als je ook daadwerkelijk start ga ik sowieso wat van die kaartjes kopen, haha! Die vind ik altijd zo leuk! Ik heb ook een tijdje gedacht aan het starten van mijn eigen webshop in plaatst van mijn blog, maar bloggen is toch wel super leuk!

 4. Isabel 11 november 2012 / 10:10

  En wat denk je van vrolijke sokken? Die kunnen niet ontbreken in jouw webshop hoor!

 5. Charlot 11 november 2012 / 10:41

  Hele leuke ideetjes Lisanne!!
  Ik zeg: DOEN!
  Hihi, natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik zou je een vaste klant worden op je webshopje hoor! 🙂

  Fijne zondag!
  X Charlot

 6. Hester 11 november 2012 / 10:43

  Wel een heel erg leuk idee! En je moet altijd wat te dromen hebben toch 🙂 Jij hebt echt een goed oog voor quotes, ik vind ze altijd zo mooi!

 7. mysupersweetlife 11 november 2012 / 10:52

  Erg herkenbaar, ik zit hier ook vaak over te fantaseren! Het lijkt me erg leuk om een eigen webshop te runnen!
  Liefs

 8. MarCreaties 11 november 2012 / 11:17

  Waauw, als je die webshop ooit op gaat zetten wil ik zeker iets bestellen! Heel erg gaaf en ik begrijp je dromen 🙂

  Ik heb nu al 2,5 jaar een eigen webshop met handgemaakte sieraden, en ik droom ervan de webshop enorm uit te breiden qua assortiment en opties! Ik ga denk ik over 1-2 jaar deze uitbreiding doen, en tot die tijd hou ik het zo 🙂

 9. xx_Patries_xx 11 november 2012 / 11:25

  super leuk hoor, ik heb al een (niet proffessioneel) webshopje met handgemaakte kaarten

 10. Josephine 11 november 2012 / 11:28

  Ooooh dat zou zo gaaf zijn! Alle dingen die je dan zou willen verkopen vind ik awesome, vooral de inspirende teksten <3

 11. Laura 11 november 2012 / 11:43

  Gewoon doen Lisanne! Lijkt me echt heel leuk om een eigen winkeltje te hebben.. Dus niet een webshop, maar echt een winkel haha. Met allerlei spulletjes voor in huis 🙂

 12. Suzanne 11 november 2012 / 11:47

  Leuk! Geweldig idee, dan wordt ik je vaste klant!

 13. Debbie 11 november 2012 / 11:48

  Dat is een heel leuk idee, loop ook al lang met het idee om een webshop te beginnen. Maar met wat, en voor mij is het ook nog lastig het uitwerken want mag niks verdienen naast me uitkering dus een groot risico om dit te gaan doen en dat me uitkering naar beneden wordt gezet.

 14. Femke 11 november 2012 / 12:46

  Als je zo”n winkel in den helder opent kom ik zeker langs!

 15. Kimberley 11 november 2012 / 13:11

  Het zou me ook fantastisch lijken, maar het lijkt me nog leuker om in real een shopje er dan bij te hebben zitten. Samen met die webshop dan. En om dat met een paar vriendinnen te runnen lijkt me al helemaal geweldig. Misschien iets voor de oude dag haha! Jou ideeën lijken me ook echt fantastisch haha!

 16. Fashiable 11 november 2012 / 14:54

  Wat een leuk (en origineel!) idee. Ben benieuwd of je je ideeën gaat doorzetten!

 17. Lianne 11 november 2012 / 15:25

  Heel leuk idee!
  Gewoon proberen, wat valt er te verliezen? 😉
  Enne… Ik kom bij je ‘shoppen’ dan hoor! ;D

 18. Aleida 11 november 2012 / 16:46

  Helemaal mee eens! Ik zou ook zo graag een zeepjes webshop willen…. we should team up 😉

 19. Linda 11 november 2012 / 16:49

  Oh, wat een superleuk idee! ‘k zou er dan sowieso een kijkje nemen! 😉

 20. Anne 11 november 2012 / 17:56

  Ja heel herkenbaar! Ik weet alleen nog niet precies wát ik wil verkopen, er is zo veel mogelijk! Iets met quotes lijkt me ook leuk ja! En zo andere mensen inspireren, maar iets met zeepjes en shampoo lijkt me ook geweldig!

 21. Simone 11 november 2012 / 18:44

  Dat is ook nog een stille wens van me. Maar het gene was me zo tegenhoudt is die administratieve rompslomp…

  Ach, je weet natuurlijk nooit hoe het loopt en wie weet begin ik er nog eens aan! 🙂

 22. Anne 13 november 2012 / 17:14

  Ja, die wens heb ik ook (gehad, het vuur is bijna gedoofd). Een webshop met kleding voor kleine mensen. Het is en blijft moeilijk om met mijn 1.47m kleding te vinden, vandaar. Inmiddels wordt mijn aandacht door heel veel andere dingetjes opgeslokt. Al moest ik er gisteren toevallig nog aan denken toen ik alle broeken op de kinderafdeling van de H&M heb gepast. 😉

 23. Ilse 13 november 2012 / 21:04

  Erg leuk idee zeg. 🙂

 24. Anouk 16 november 2012 / 12:46

  Ik heb al een webshop en je brengt met met de teksten op kaarten op een leuk idee, haha 🙂

 25. Chantal 20 november 2012 / 20:51

  Wat ziet dat er leuk uit! Ik zou zeker bij jou bestellen, het zijn echt de dingen waar ik ook van houd. Alleen ben ik niet zo weg van blokken zeep maar ze zien er zo mooi uit dat ik het toch wel eens wil proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.