Dromen als een kind

Wat wilde jij vroeger worden? Prinses, superheld, prof voetballer, dierenarts, die ene van K3, of nog iets veel toffers? Leuk is dat, als kind liggen nergens grenzen, alles is mogelijk, niets is te gek!


Via weheartit.com

Wat zou jij wensen als je weer even als een kind denkt? Niets is te gek! En waarom is het in de wereld van volwassenen niet echt mogelijk?

DELEN:

11 reacties

 1. Sanne 14 augustus 2011 / 16:01

  Misschien lijkt alles wel niet mogelijk in de grote mensen wereld omdat ons wordt verteld dat we het niet kunnen. Misschien moeten we daar wel niet naar luisteren!

 2. samira 14 augustus 2011 / 16:06

  Ik denk dat in je hele leven alles mogelijk is kind of niet kind.. it’s all between your ears 😉 ik wou altijd stewardess worden!

 3. Amelie 14 augustus 2011 / 16:17

  Ik heb van vroeger af aan: groep 3/4 gedroomd/gewenst dat ik niet dik/lelijk of stom zou zijn. Als ik nu mocht wensen zou ik hetzelfde wensen maar het anders brengen!

 4. Marikee 14 augustus 2011 / 17:59

  Ik wilde dolgraag ballerina worden, eigenlijk nog tot 5 jaar geleden. Maar door een blessure is dat helaas niet meer mogelijk. Nu probeer ik zoveel mogelijk te genieten van ballet.

  Maar als ik alleen al de foto’s zie van mijzelf, van zo’n 15 jaar geleden, word ik weer intens gelukkig! 🙂 Dus eigenlijk is mijn wens van vroeger toch nog vervuld.

 5. Rianne 14 augustus 2011 / 19:21

  Ik wilde schrijfster worden. Punt. Meer niet.. Die droom is er nog steeds en ik hoop ooit deze jeugddroom waar te kunnen gaan maken =D

 6. Marjoleine 14 augustus 2011 / 19:23

  Ik wilde vroeger juffrouw Nel worden of zuster. Juffrouw Nel was mijn kleuterjuf. Ik heb uiteindelijk in de verpleging gewerkt en had het reuze naar mijn zin, tot mijn lichaam niet meer wilde. Nog steeds heb ik heimwee naar de zorg. Nu doe ik vrijwilligerswerk en zwem een keer per week met een gehandicapt kindje. Het vraagt van mij veel, maar ik krijg er zoveel voor terug. Pijn, vermoeidheid, ik heb het er allemaal voor over, voor de lach van een gelukkig kind. Zo werk ik toch nog een beetje in de zorg.

 7. Ilse 14 augustus 2011 / 19:38

  Ik zou zó graag weer eens een dagje vier willen zijn! Alles kan en alles mag, niets is te gek en ik zou de hele dag ongegeneerd met mijn Barbie’s kunnen spelen, want ik ben nou eenmaal een Barbie meisje. 🙂

 8. Marc 14 augustus 2011 / 21:44

  Ik wou vroeger presentator van Top Gear worden, heb ik ook ooit een blog over geschreven. Was ook een periode van profvoetballer geweest hoor, was dus ook wel een normaal kind!

 9. Anne 15 augustus 2011 / 07:06

  Ik wilde vroeger het circus in! Of het nou kan of niet, je kan wel altijd blijven dromen 😀 En als je iets echt heel graag wilt, dan is er vast een weg voor! Op dit moment heb ik geen idee wat de juiste weg voor mij is, maar die ga ik wel vinden 🙂

  Wat was jouw droom dan, daar ben ik ook wel benieuwd naar 😉

 10. Nathalie 15 augustus 2011 / 12:29

  Als event organiser aan de slag gaan. Rondreizen om te beginnen bij Zuid-Afrika. Daarna settelen in het buitenland. En af en toe zingen op gelegenheden voor een publiek. 🙂

 11. xx_Patries_xx 17 augustus 2011 / 17:59

  ik zou wel weer eens van het zorgenloze leventje willen genieten… heerlijk geen stress over werk/geld/relaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.