Dromen en APSen


Via weheartit.com

Ik zou nu kunnen vertellen hoe druk ik het heb met allemaal interessante dingen uit mijn nog veel interessantere leventje. Het zou kunnen, als ik interessant wilde doen. Misschien later. Maar nu even niet, want het enige wat ik doe is ziek zijn van de APS en naar het ziekenhuis gaan voor nog meer APS.

Tussendoor ben ik aan het balen als een stekker. Maar belangrijker nog: ik ben aan het bedenken wat ik wil. Naast het feit dat ik ongelooflijk jaloers ben op de mensen die naar school gaan (dat heb ik alleen als ik een slechte bui heb, de dingen die ik gaan doen binnenkort zijn veel leuker dan naar school gaan), ben ik ook nog aan het dromen over die ongelooflijk leuke dingen die ik ga doen. Maar die ik even uitstel omdat dat even niet kan (potjandorie!). Het schrijven van brieven en mailtjes. Zo ook bijvoorbeeld het schrijven van ongelooflijk indrukwekkende onvergetelijke lifechanging blogs. ‘t Laat gewoon allemaal nog even op zich wachten. Even veel te lang wat mij betreft!

DELEN:

11 reacties

 1. Nathalie 6 september 2011 / 22:11

  Sterkte meis. Het komt goed 🙂

 2. Felicia 7 september 2011 / 04:49

  Sterkte dame, je stuurt veel positiviteit de wereld in en hopelijk ontvang je daar ook wat van terug 🙂 het is je gegund.

 3. Anne 7 september 2011 / 07:08

  Balen dat het niet zo goed gaat, hopelijk voel je je snel beter. En dan kun je al die dingen doen die je graag wilt en omdat je het even hebt moeten uitstellen geeft het straks extra voldoening! 🙂

 4. Simone 7 september 2011 / 07:35

  Meid, ik kan met je meepraten. Gisteren had ik ook een vreselijke dag. Bij mij verschilt het per dag dan ook enorm (geen idee of het bij jou ook zo kan verschillen). Ik kan van te voren niets afspreken, want het zou zomaar kunnen dat ik me weer o zo slecht voel.
  Ik weet natuurlijk niet wat jij precies voelt, maar ik voel me naar van het niets voelen, dat de pijn weg is. Soms ben ik zo slap dat ik geen kracht meer heb in mijn handen. En dus laat ik dingen vallen (sorry mam, van het bord). Maar wat ik wel weet ik dat ik toch ga doorzetten. Alles voor een beter leven.

  Sterkte!

 5. Emmelien 7 september 2011 / 08:59

  Sterkte meid!
  En wat mij betreft heb je die lifechanging blog al lang geschreven. Ik vind het super knap van je dat je nog zo positief kan blijven, ondanks je ziekte. Ik heb zelf een hele zwakke weerstand, ik lig nu ook ziek op bed, en soms kan ik daar best mopperig van worden. En dan helpt een bezoekje aan jouw blog zeker wel 🙂

 6. Ilse 7 september 2011 / 17:21

  Ik ben altijd jaloers op jouw positiviteit hoor! Ik denk dat als ik in jouw schoenen zou staan ik allang depressief in bed zou liggen, ik vind het echt super knap van je dat je zo positief bent en ben van mening dat je die lifechanging blog elke keer weer schrijft!

 7. xx_Patries_xx 14 september 2011 / 17:58

  dromen zijn niet altijd bedrog meis… blijf dromen en streven ernaar! Sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.