Stem op jouw favoriete Dubbelfrisss smaak! #Teamgirlsss

Advertorial

Het kan je de laatste tijd bijna niet ontgaan zijn: er vindt momenteel een heuse strijd plaats tussen twee teams: #TeamGirlsss en #TeamBoysss. Waarom? Om de nieuwe smaak van DubbelFrisss, de winnende smaak blijft namelijk in de schappen, de verliezende smaak houdt het voor gezien. Beautygloss, Teskuh, Disfordazzle en Sophie hebben het vrouwenteam vertegenwoordigd met hun smaakbattles, en dat hebben ze onwijs goed gedaan! Wij willen natuurlijk de lekkerste smaak in de schappen houden!

teamgirlsss-dubbelfrisss

Waarom ben ik voor #TeamGirlsss, de smaak die door (en voor) vrouwen is ontwikkeld? Je ziet het hierboven al: de smaak is Hippe Peer + Happy Kiwi, wat mij betreft een erg goede combi! De door mannen ontwikkelde smaak Berry Burst spreekt me ietsje minder aan. Helaas #TeamBoysss!

Ik zie mezelf al helemaal zitten, buiten, in het zonnetje, met een ijskoud glas DubbelFrisss. En dan wel de smaak van #Teamgirlsss natuurlijk! 

dubbelfrisss-teamgirls

Ok, dat wat ik net beschreef heb ik natuurlijk al gedaan…

Dus… stem ook op jouw favoriete smaak! Mijn tip: de smaak van #teamgirlsss is lekkerder, haha. Je kunt hier stemmen! Laat je weten op welke smaak jij hebt gestemd?

DELEN:

17 reacties

 1. Frederique 26 mei 2014 / 07:06

  Hmm, ik vind de jongenssmaak stiekem lekkerder klinken, ik ben niet zo’n kiwigek 😉

 2. Marion 26 mei 2014 / 07:28

  Sorry, ik ben niet zo’n peer fan en wel een enorme Berryfan! Helaas, ik stem voor de Boys 😉

 3. Manon 26 mei 2014 / 09:49

  Ik ga ook voor de boys hahaha. Ik ben net zoals de andere commenters niet zo’n kiwi-fan dus ik ga ook voor de bessenvariant, oeps!

 4. Melle 26 mei 2014 / 10:25

  Ik drink eigenlijk nooit dubbelfris maar wel water en groene thee. De filmpjes die voor deze battle zijn gemaakt zijn daarentegen wel onwijs leuk 🙂

 5. Chantal 26 mei 2014 / 10:26

  Ik ben juist wel benieuwd naar de kiwi met peer combinatie 😉

 6. Miranda 26 mei 2014 / 10:41

  Ik heb al gestemd, team girlsss natuurlijk:) ik vind het zo’n toffe campagne van dubbelfriss, vind de battles erg leuk. Eindelijk weer eens wat anders te zien in reclameland, leuk!

 7. Daniëlle 26 mei 2014 / 12:20

  Ik heb gestemd! 😉 Vind het trouwens echt een leuke actie van Dubbel Frisss.

 8. Anne 26 mei 2014 / 12:56

  Kiwi met peer lijkt me echt lekker! Ga hem binnenkort proberen en het lijkt me vooral lekker in een groot glas met ijsklontjes en er zelf nog stukjes peer en kiwi aan toe te voegen. Aan spa appel voeg ik ook altijd stukjes banaan en appel toe en dat is echt super lekker 🙂

 9. Kirsty 26 mei 2014 / 13:18

  Ik vind stiekem de smaak van de jongens denk ik net wat lekkerder, ik houd helemaal niet van peer! Kiwi vind ik dan wel weer lekker 🙂

 10. Esther 26 mei 2014 / 14:29

  Ik ga toch voor TeamGirlsss! Zowel peer als kiwi vind ik heerlijk en zie mijzelf ook al zitten met zo’n fris glas op het balkon met. Tijdschriftje erbij, lekker zonnetje… 🙂

 11. Kirsten 26 mei 2014 / 15:02

  Ik ben ook zeker weten een #Teamgirlsss ! Ben ook wel heel benieuwd naar de combinatie peer en kiwi nu.

 12. Rianne 26 mei 2014 / 15:06

  Ik ben niet zo van frisdrank.. Ik drink af en toe cola. Geniet lekker van de zon, zou ik zeggen!

 13. Luuke 26 mei 2014 / 16:01

  Het had het wel voorbij zien komen, maar niet echt door wat het was. Haha ;p Mij lijkt peerkiwi het lekkerste. Ik vind namelijk zo’n bessensmaken erg snel naar hele zoete ranja smaken en dat vind ik niet zo lekker.

 14. Petra 26 mei 2014 / 20:47

  Ik heb ze beide nog niet geproefd. Maar als ik op naam zou moeten kiezen dan ga ik voor Teamgirlsss. I love kiwi en peer.

 15. Wendy 27 mei 2014 / 16:45

  Qua uitvoeren van challenges heb ik op de meiden gestemd, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het helemaal nog niet geproefd heb. Misschien toch snel nog een keer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.