Een boek schrijven

Dat is wat ik ga doen. Ik roep het al weken  tijdens #blogpraat, maar jullie mogen het ook best weten. En door het jullie te laten weten, kan ik er eigenlijk ook niet meer onderuit, toch?


Via weheartit.com

Sinds ik begonnen ben met mijn blog weet ik dat ik schrijven leuk vind. Ik kan het en ik heb er plezier in. Een boek schrijven móet dan ook wel gewoon op mijn verlanglijstje staan, vind ik. Mijn verlanglijstje is trouwens nooit zo lang, dus alle dingen realiseren die op het lijstje staan moet toch zeker wel lukken.

Ik realiseer me dat er nog een heleboel te leren valt als het om schrijven gaat. Dat is een goed teken, dan heb ik nog een heleboel te leren en hoef ik me de komende tijd niet te vervelen. Maar dat boek, dat komt er! Dan word ik net een soort nieuwe dutchproblogger, haha.

Over een paar jaar kunnen jullie in de winkel een boek kopen, geschreven door mij. Hopelijk heb ik dan zo veel trouwe lezers op mijn blog, dat deze allemaal mijn boek kopen. Dan wordt het vanzelf een bestseller, toch?

13 reacties

 1. Danique 5 april 2011 / 17:46

  En wat voor soort boek moet het gaan worden? Of ben je daar nog niet over uit?

 2. Anne 5 april 2011 / 17:57

  Gaaf voornemen! Veel succes en plezier! 😉

 3. Aaf 5 april 2011 / 18:11

  oehh ik ben benieuwd!!!heel veeeel succes!!!;)!!
  xx

 4. Nathalie 5 april 2011 / 23:47

  Ik wist niet dat je gek op boeken en lezen was? 🙂

 5. Lisette 6 april 2011 / 06:00

  Gaaf zeg een boek schrijven! Ik ga hem ook zeker van je lezen hoor :).

 6. Carmen 6 april 2011 / 10:06

  Superleuk! Als ie wordt uitgebracht, ga ik hem zeker lezen (:

 7. Peet 6 april 2011 / 18:20

  Goed idee. Míjn idee 😉
  Waar gaat je boek over? Wie weet koop ik het wel dan 🙂

 8. Renske 7 april 2011 / 11:57

  You go girl!! Ik vind trouwens dat je enorm aan het groeien bent in je schrijven. Dat zal een mooi geschreven boek worden, daar geloof ik in. Ben net als iedereen wel erg benieuwd waar het ver zal gaan of wat het onderwerp zal zijn. Heb je al een idee?

  • Lisanneleeft 7 april 2011 / 13:15

   Wat leuk om te horen, dankje 😀
   Ik heb wel meerdere ideeen, nog niet echt perse een ding!

 9. Iris Anastasia 7 april 2011 / 12:36

  Mooi idee! Veel succes! (: Ben zelf ook al jaren (sinds 2004) bezig met het schrijven van een boek.

 10. Wendy Borst 24 februari 2013 / 17:35

  Ik ben er ook mee bezig… succes en veel plezier in elk geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.