Een dag uit mijn leven / 2,5 jaar na stamcellen

Wist je dat ik sinds een tijdje weer YouTube video’s maak? Zo filmde ik afgelopen week een dag in mijn leven en ik laat je graag zien hoe dat ging. Ik deed boodschappen en vertelde het een en ander over mijn gewicht. Zo krijg je een beetje een indruk hoe mijn dagen er nu uitzien.

Als je de video niet kan zien, dan kun je hem hier bekijken.

Het is ruim twee jaar, bijna 2,5 jaar na mijn stamcellen. Ik laat je graag zien hoe het nu gaat. Ik ben (nog) niet helemaal hersteld, maar ik doe steeds wat stapjes vooruit!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 20 april 2020 / 07:16

    Heel erg leuk om zo’n inkijkje in je dag te krijgen. Zo mooi om te zien hoe goed het nu met je gaat! Ik kan me best voorstellen dat het dan eng is om iets te veranderen aan je medicijnen, want inderdaad, wat als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.