Een geweldige lente

Dat de lente gisteren begonnen is, dat is je vast niet ontgaan. Maar misschien weet je nog niet dat ik de lente een geweldig seizoen vind, vooral dit jaar. Deze lente is een lente vol nieuwe beginnen, maar ook een lente waarin ik heel veel dingen ga afsluiten. En hopelijk gaat het zonnetje hierbij schijnen.


Via weheartit.com

Ten eerste is het geweldig dat de winter voorbij is. We hebben het weer overleefd! Alle sneew en vrieskou is weer voorbij. Die donkere, koude, natte dagen mogen we weer achter ons laten. Yay!

Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!” 
Robin Williams

Verder iets wat ik al zo’n honderd keer heb verteld op mijn blog. Dat ik deze lente mijn Havo diploma ga halen. Dat stomme papiertje dat ik zo graag wil. Deze lente zal er eentje worden van bloed, zweet en tranen, maar daarna zal er een last van mijn schouders af vallen, eindelijk kan ik dat afsluiten.

En als laatste… een lente met een nieuwe start! Wanneer ik klaar ben met school heb ik zeeen met tijd, die ik allemaal onwijs nuttig ga besteden. Hopelijk vind ik een baantje (ik heb al iets op het oog!), kan ik me verder ontwikkelen in het schrijven en kan ik hier ook echt iets mee gaan doen. Ook ben ik van plan om gezonder te gaan leven en te gaan sporten.

Kortom, mij gaat een geweldige lente tegemoet. Ik zal er keihard voor moeten werken, dat weet ik, maar dan heb ik ook wat! Dan ben ik vrij! Ik weet zeker dat deze lente mij heel veel geluk gaat brengen. En hoe gaat jullie lente eruit zien?

7 reacties

 1. Elisa 22 maart 2011 / 11:20

  Lente, een mooi seizoen om oude dingen af te sluiten en nieuwe dingen te starten.

 2. Iris 22 maart 2011 / 11:44

  De lente is bij mij ook een nieuwe start. Namelijk met een nieuwe baan.

 3. Nathalie 22 maart 2011 / 13:29

  Prachtig plaatje! Deze lente begin ik met het volgen van een workshop. Voor de rest natuurlijk lekker veel genieten van het zonnetje en alweer uitkijken naar plannen voor de zomer! 🙂

 4. Ilse 22 maart 2011 / 19:20

  Hopelijk wordt de lente een echt topseizoen voor jou, maar daar twijfel ik niet aan!

 5. Marc 22 maart 2011 / 19:23

  Oah Lente is een heerlijk seizoen! Hoop dat het voor jou goedkomt. =)

 6. Danique 22 maart 2011 / 20:19

  Ik hou van de lente! Al begint er voor mij eigenlijk weinig nieuws. Alles zet juist gewoon door, maar dat is ook prima :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.