Een hakje hoger, alstublieft!

Oké, ik heb nieuws. Nee, iets nieuws. Eigenlijk: twee nieuwe dingen. Ik loop zo nu en dan met heel veel plezier op hakken. Ik heb de perfecte hoogte gevonden om mee te beginnen! Én… tsja, die schoenen zijn dus ook nieuw. Het zijn chelsea boots van Sacha en ik ben verliefd.

Hierboven zie je de cuties aan mijn voeten. Het liefst doe ik nooit meer andere schoenen aan, want deze passen echt bij álles. En ik word gelukkig als ik over straat loop en voel hoe ik op deze schoenen kan lopen. Voor mij is het echt een geluksmomentje, klinkt stom, of niet?

Toen ik van schoenenwinkel Sasha schoenen mocht uitkiezen was niemand in mijn omgeving overtuigd van deze boots, maar ik had mijn keuze al gemaakt. Het werden niet de platte, het werden niet de hoge hakken, maar die er precies tussenin. En het moesten chelsea boots worden, omdat ik dat nu eenmaal in mijn hoofd had. Inmiddels is dat alweer een tijd geleden, maar ik kan daardoor dus wel vertellen hoe lekker ze lopen en nouja… dát ik er goed op kan lopen!

Zo zie je ze iets beter. Ze lijken wat lang, maar dat zie ik pas nu ik deze foto bekijk. In het echt lijken ze meer op de linker schoen op de foto, precies goed dus (als je het mij vraagt).

De schoenen zijn te vinden onder de categorie chelsea boots op de site. Op het moment dat ik dit schrijf staan ze helemaal linksboven. Maar je vindt ook andere varianten, als jij liever op een hogere (of lagere) hak loopt, dan kan dat natuurlijk ook.

De foto’s zijn gemaakt in het tuincentrum. Zo veel mooois! Die hele macramé stijl vind ik echt heel leuk!

Ik kijk als een boer met kiespijn, maar ik ben gewoon een blije Lisanne, haha.

Waarmee ik mijn chelsea boots draag?

 • Met een broek die zo lang is dat hij in mijn laarsjes valt.
 • Een jeans of pantalon die iets korter is, of die ik omsla. Hierbij draag ik blote benen, of juist sokjes van netpanty-stof gemaakt.
 • Een kort broekje, jurkje of rokje met blote benen.
 • Of een panty met een jurkje of een rokje!

Je begrijpt: deze kan ik gewoon het hele jaar rond dragen. Het past overal bij en ik voel me gelukkig als ik ze draag, juist omdat ik zo lang niet op een hak heb kunnen lopen. Doordat ik deze laarsjes kon dragen durfde ik ook mijn killer heels aan die ik in mijn vorige post liet zien! Draag jij weleens hakken?

DELEN:

6 reacties

 1. Darina 24 juni 2018 / 22:07

  Wat een leuke foto’s en de schoenen zijn geweldig! I

 2. Romy 25 juni 2018 / 07:24

  Wat een onwijs gave schoenen en ze staan je super! Een goede keuze volgens mij 🙂

 3. Jacqueline 25 juni 2018 / 19:38

  Leuke schoenen hoor!
  Ik loop nu alleen nog met orthopedische schoenen, maar daarvoor ook vooral enkellaarsjes met een hak zoals die van jou. Ziet er sierlijk uit en loopt ook fijn.

 4. Lieke van Veen 28 juni 2018 / 17:33

  Ze staat je erg leuk, maar ik heb zelf een keer zo’n schoenen gepast en ik vond het bij net zo’n Pippi Langkous schoenen haha. Ze zagen er zo mega groot uit.

 5. Karin 29 juni 2018 / 22:27

  Je ziet er goed uit op de foto’s Lisanne, en ik hoop dat je je net zo voelt als je eruit ziet.

 6. Mariska 7 juli 2018 / 21:10

  Oh leuk zijn die schoenen! Niet een al te hoge hak en je kunt ze natuurlijk bijna overal bij dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.