Een kijkje in mijn creatieve kast

In mijn kantoor staat een kast waar ik enorm blij van word. Dat komt doordat er zo veel leuke creatieve spulletjes in zitten. Ik laat ze in een video aan je zien, maar uiteraard heb ik ook foto’s, voor als je het fijner vindt om daarnaar te kijken.

Ik vind het zo leuk om weer video’s te maken! Echt gezellig.

Op de kast vind je twee kaartenrekken vol geweldige kaartjes, die ik verzamel. Ook staat er een lamp van Nijntje op de kast, die heb ik al eens laten zien op mijn blog. Ik vind hem superleuk!

In de eerste lade vind je mijn enveloppen. Pas na het maken van deze video is het me op gaan vallen dat ik blijkbaar een hele lade vol heb met enveloppen, haha. Ik houd gewoon enorm van leuke post sturen! De leukste enveloppen koop ik bij Action, Søstrene Grene en soms zitten er ook leuke bij de Flow.

In deze lade ligt ook mijn lijm.

In de volgende lade vind je mijn cadeautasjes en cadeauzakjes. Van links naar rechts zie je vloeipapier, in het midden de grotere cadeautasjes (heel veel!) en helemaal rechts alle cadeauzakjes en kleine tasjes. Daarachter ligt cadeaulint en cadeaulabels.

Ik vind het heel fijn om dit in huis te hebben. Als je spontaan besluit om een kleinigheidje te geven heb je altijd een leuke verpakking in huis! En van cadeautjes geven worden we ook gewoon heel blij.

Daaronder vind je de lade vol cadeaupapier. Hier past echt niets meer bij, haha. De cadeaurollen passen perfect in deze Ikeakast, echt heel handig!

In de volgende lade vind je mijn enorme verzameling met stickers. Leuk voor op cadeauverpakkingen, in planners of voor op de post die ik graag stuur.

Deze lade is iets minder spannend, wat camera’s en camerabenodigdheden. De benodigdheden die ik het meest gebruik liggen niet in deze lade, maar door het hele huis.

En in de laatste lade liggen links spullen om te verven met acryl en rechts alle spullen voor mijn Cricut. Dat is een snijplotter, daar kun je heel veel leuks mee doen, maar ik ben er nog niet zo heel goed in.

Heb jij ook een plek in huis waar je al je creatieve spullen legt?

DELEN:

1 reactie

  1. Darina 4 juli 2024 / 09:21

    Netjes zo! En je hebt mooie spulletjes om lekker creatief bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.