Een kijkje in mijn kledingkast

Zoals al lange tijd beloofd, een kijkje in mijn kledingkast. Ik heb best veel kleding, en nee ik ben niet rijk. Vrijwel niets in mijn kledingkast is duur. Eigenlijk heeft ook niet veel een normale prijs, maar omdat ik zo veel tijd heb heb ik de gelegenheid om de meest buget leuke dingen te scoren. Voorbeeld: een jurkje van 30 euro, dat vind ik duur. Dat je het eventjes weet!

Haha, ik heb speciaal allemaal dezelfde hangertjes gekocht. Dat staat zo mooi!

Links mijn grijze/zwarte/witte jeans. Daarnaast mijn lichtere jeans en rechts de donkere en bruine/beige jeans en broeken. Opvouwen is inderdaad geen talent van mij.

Daaronder mijn shirtjes en hemdjes. Links de basics, dan een stapeltje met shirtjes die ik niet heel vaak draag, maar wel leuk zijn. Daarnaast de shirtjes die ik het vaakste draag, met uitgaan enzo. En helemaal rechts de rokjes. En achter al deze kleding liggen mijn zomershirtjes en shirtjes die ik vrijwel nooit draag maar niet wil weg doen.

Van links naar rechts: Party jurkjes, jurkjes, bloesjes, blazers, giletjes, nog wat andere bloesjes/shirtjes en als laatst de jassen.

En het favoriete gedeelte van mijn kledingkast, de jurkjes! Het ziet er zo mooi uit, al die jurkjes op dezelfde hangers. Jaaaa, daar word ik blij van!

Dit was nog niet mijn hele kledingkast, maar de truien lagen er niet zo netjes bij en m’n sjaals en leggings liggen daarbij. Verder heb ik ook nog schoenen in mijn kledingkast staan. Hoe ziet jouw kledingkast eruit?

13 reacties

 1. Yara 2 januari 2012 / 07:13

  Oeeeeh mooi! Mijn kledingkast deel ik met mijn ouders. Hij bestaat uit 3 delen en ik heb één deel gekregen.. Het is rommelig, haha.

 2. Dina 2 januari 2012 / 08:35

  Jeetje wat een boel kleding. Alles wat ik niet meer draag, breng ik altijd naar het Leger des Heils of geef ik aan mijn buurmeisje. Mijn kledingkast is vaak een enorme bende, hoewel ik niet veel kleding heb…

 3. Lieke 2 januari 2012 / 10:01

  Jeej, lekker veel kleren. Hou ik van haha.

 4. Renske 2 januari 2012 / 10:32

  Leuk:D Je hebt behoorlijk vee kleding, maar aan de andere kant denk ik altijd maar: de een geeft zijn geld uit aan gadgets en andere hobbies en jij en vele anderen met jou, waaronder ik, doen dit aan kleding, schoenen en andere accessoires:)

 5. Lies 2 januari 2012 / 11:24

  mijn/onze kledingkast? een grote ZOOI! haha ik woon bij mn vriend en zijn kledingkast valt bijna uit elkaar, we hebben dringend een nieuwe nodig eigenlijk :P. En ik ben ook geen opvouwwonder…

 6. Petra 2 januari 2012 / 11:55

  Bij mijn vader had ik een kleine kast daar paste mijn kleding niet eens in. Daar hangen/liggen nu alleen wat dingetjes die ik eigenlijk nooit aan heb. Bij mijn moeder heb ik een héle mooie kledingkast, maar daar hangen heel veel van mijn Amerika shirtjes, die met mijn schoolnaam erop enzo en mijn jurkjes. In Leeuwarden heb ik een ingebouwde kast en daar hangt alles wat ik aan doe. Het is de enige dichte kast die ik heb, dus er liggen ook veel andere dingen, ik heb maar 1 van de 4 planken voor mijn kleding. Best rommelig dus.

 7. Ilse 2 januari 2012 / 12:19

  Ik heb een vrij brede kledingkast, ik denk zo’n 1,5 meter breed ofzo. En hij is ook super diep. Onderop liggen al m’n schoenen, netjes naast elkaar gezet haha. Daarboven hangen m’n kleren, eigenlijk alles hangt en alleen zomerkleding (rokjes, topjes, jurkjes) heb ik opgevouwen en helemaal achteraan op de plank gelegd (de planken zijn net zo diep als de kast, volgens mij zijn die 90cm), daarnaast ligt beddengoed, en daarvoor pyjamabroeken, sportkleding en sjaals. Mijn ondergoed ligt in een ladekast op mijn kamer.

 8. Lonneke 2 januari 2012 / 12:20

  Lekker veel kleding! Ik ben zelf echt heel erg blij met mijn kledingkast! Hij is echt heel erg groot, neemt ook veel ruimte in, maarja…

 9. laura 2 januari 2012 / 12:57

  hahaha als ik van mn moeder min kast niet zou moeten opruimen zou het ook een zooitje worden :P. ik heb zo.n ikea pax kast die echt super groot is.

 10. Nena 2 januari 2012 / 20:13

  Mooie kleren heb je volgens mij, leuk ook dat je zoveel jurkjes hebt!
  Zou je misschien een keer een post kunnen plaatsen waar je vertelt waar je al die jurkjes vandaan hebt? (Je zegt dat je 30 euro duur vind bijvoorbeeld, maar ik heb geen idee waar ik goedkopere moet vinden!)

  Ik heb 2 kledingkasten, puur omdat ik een soort dwangneurose heb dat alles perfect georganiseerd moet zijn en dus op volgorde van korte naar lange mouwen en op volgorde van kleur enzo moet hangen…
  In mijn ene kast hangen en liggen jurkjes en rokjes, ook liggen daar (jogging) broeken, zomerjurkjes en warme vesten.
  In de andere kast hangen (van links naar rechts) dikke, lelijke, comfy truien, colbertjes, truien, vesten, longsleeves, blousjes, t-shirts en dan hemdjes. Verder liggen er nog broeken, rokjes en shirtjes die ik niet vaak draag, en ook echte wintertruien (die heb ik nog niet nodig gehad…) mijn bh’s en onderhemdjes liggen er ook.
  In de laadjes zit de rest van mijn ondergoed, bikini’s, leggings en sokken.

  Sorry voor de lange post haha, moet het wel goed uitleggen natuurlijk!

 11. Stéphanie 2 januari 2012 / 22:17

  Mooi inderdaad, allemaal dezelfde hangers! Je hebt best veel kleding vind ik hoor! Ik vind zelf een jurkje van 30 euro ook duur hoor, zeker nu ik het allemaal zelf moet betalen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.