Een kijkje in ons kantoor

Vandaag laat ik je ons kantoor zien. We wonen sinds augustus in dit huis en naast slaapkamers, hebben we een supermooi fijn en groot kantoor. We werken allebei veel achter de computer, dus het kantoor moest wel een fijne werkplek worden. Vandaag laat ik je zien hoe we het nu ingericht hebben.

Dit is mijn plekje, ik zit met mijn gezicht naar het raam. Het was een uitdaging om een fijne indeling te vinden voor ons, maar volgens mij is het gelukt. Achter mij staat een mooie plant, een Scindapsus Trebie.

Ons kantoor was eerst wel heel erg strak en het was echt een typisch kantoor. Nu hebben we er wat mooie grote kamerplanten van 123planten.nl in staan, deze hebben we cadeau gekregen. Hier zijn we superblij mee!

Achter mij, als ik op mijn werkplek zit, zie je dit. Dit rekje kocht ik bij Blokker een tijd geleden. Er staat een poppetje op van Ikea, er hangt een papieren slinger aan van Flow Magazine, en er staat een Postleeft kaartje in lijst op.

Aan de kant van Allard staat een grote cactus, een Opuntia Consolea. Dat maakt de boel net iets gezelliger!

Naast dat we allebei een ruime werkplek hebben, is er ook nog een stabureau. Hierbij hebben we een kruk van Ikea staan, zodat we ook kunnen zitten. De bureaustoelen bij onze computers zijn in dezelfde stijl. De plant die we hier hebben staan is de Fiscus Amstel King, een supergrote hoge plant.

Zoals je ziet hebben we superveel tafelruimte, wat wel heel erg fijn is. Maar ik moet zeggen dat het ook wel een uitdaging is om netjes te houden, haha.

Op deze foto zie je ons bureau goed. We hebben twee werkbladen bij Gamma gekocht en hiervan een groot bureau gemaakt. Eronder staan poten van Ikea en ladeblokken van Ikea. De kleur op de muur is Denim Drift van Flexa.

Op deze foto zie je de Amstel plant mooi! Hij is hoger dan 2 meter, echt heel bijzonder om zo’n onwijs hoge grote plant in het kantoor te hebben. Het staat wel heel mooi.

Dit is mijn plekje! Op deze foto zie je het niet, maar het is er wel wat donker. Misschien dat ik er nog een mooie lamp bij moet zetten. Of iets anders met de indeling, dat weet ik nog niet. De ruimte is zo groot dat er onwijs veel mogelijkheden zijn.

Het is een superfijn plekje en de planten maken het helemaal af, als je het mij vraagt. Heb jij ook een werkplek thuis?

DELEN:

11 reacties

 1. Audrey 20 december 2019 / 19:17

  Echt mooi! Die cactus vind ik ook echt tof.

 2. Naomi 20 december 2019 / 19:20

  Heel mooi en sfeervol. Echt een fijne plek om te werken, kan ik me zo voorstellen!

 3. Darina 20 december 2019 / 19:45

  Een heel fijn kantoor. Ik vind de planten erg mooi.

  • Henrike 21 december 2019 / 00:18

   Wat een mooie plek zo zeg! Lijkt me heerlijk werken!

 4. Patricia 22 december 2019 / 07:29

  Echt zo mooi! Ik heb ook een werkplek thuis, maar niet zo stijlvol als jullie. Wel wat inspiratie opgedaan. Misschien moeten we er dus toch maar eens iets moois van maken.

 5. Jacqueline 24 december 2019 / 19:49

  Echt heel mooi geworden zeg! Krijg meteen zin om mijn naaikamertje/kantoortje aan te pakken.

 6. Mèlodie 2 januari 2020 / 21:48

  De beste wensen voor 2020 en wat een mega leuk kantoor! Hier ga je vast heeeel erg fijn werken!

 7. Mèlodie 2 januari 2020 / 21:53

  De beste wensen voor 2020 en wat een gezellig kantoor! Hier ga je vast heel erg fijn werken!

 8. Lenneke 3 januari 2020 / 21:28

  Lekker stekkie zo! Werken jullie vaak aan het stabureau?

  • Lisanne 4 januari 2020 / 18:08

   Ik werk er wel aan, maar merk dat ik toch vaak ga zitten op de kruk, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.