Een kijkje op mijn werkplek

Mijn werkplekje. De magische plek waar ik mijn blogjes typ! Mijn werkplek is voor mij belangrijk, ik moet goed kunnen zitten, het moet lekker licht zijn en het moet practisch zijn. Ik geloof dat ik dat nu wel ongeveer gevonden heb! Dus, kijk mee…

Ik weet dat veel van jullie nieuwsgierig zijn naar mijn “echte” werkplek, waar ik ervaring aan het opdoen ben. Daarover kan ik later vast meer vertellen, maar het is nu nog allemaal heel nieuw voor mij. Dus, wie weet komt dat later nog!

Helaas is mijn werkplekje gewoon in mijn slaapkamer. Ik had natuurlijk liever een eigen kantoortje gehad, maar mijn kamer is echt heel erg groot! Dus plek voor mij om te bloggen is er ruimschoots, dit wat op de foto te zien is is maar een klein hoekje van mijn kamer. Alleen ben ik gauw afgeleid, dus duurt het soms allemaal wat langer dan ik zou willen, met al mijn spulletjes om me heen, haha.

Een goede houding is belangrijk, normaal achter een laptop zitten zonder standaard is er niet bij voor mij! Vandaar dat ik altijd deze fijne laptopstandaard gebruik, dit vind ik echt stukken fijner dan typen met het toetsenbord van mijn laptop. Maar typen op het toetsenbord van mijn laptop doe ik vooral als ik op de bank zit, of in bed.

Zoals je ziet ben ik niet zo heel ehh… georganiseerd. Ik moet ook bekennen dat mijn ouders dit systeem bedachten terwijl ik op vakantie was. En daar ben ik ze dankbaar voor, voorheen lag mijn bureau altijd vol met papieren!

Hoe ziet jouw werkplekje eruit? En wat doe je daar zoal? Dingen voor school, voor je blog, voor je werk, gewoon lekker nutteloos internetten of gamen, of ergens anders voor?

28 reacties

 1. Mariette 23 februari 2012 / 07:18

  Wat een leuk werkplekje heb je! Die van mij is achter de gezamelijke computer in de eetkamer (ja I know, weird place) en achter de gezamelijke computer in de woonkamer.

  Liefs, Mariette

 2. De kleine feminist 23 februari 2012 / 07:20

  Ik start mijn laptop gewoon op aan de keukentafel. Niets fancy voor mij. Helaas. Ik schrijf ook wel eens op school of op mijn moeders werk. Jou plek ziet er goed uit trouwens!

 3. Naomi 23 februari 2012 / 08:16

  Leuke werkplek heb je! Mijn werkplek! M’n bed en soms m’n bureau!

 4. Chantal 23 februari 2012 / 08:47

  Leuk om te zien where the magic happends 🙂 Mooi plekje heb je zo bij het raam!

 5. Lisa 23 februari 2012 / 09:32

  Die laptop standaard ziet er fijn uit! 🙂 Leuk om te zien verder 😀

 6. xx_Patries_xx 23 februari 2012 / 09:36

  ik heb niet echt een werkplek 😉 maar het ziet er goed uit bij jouw hoor

 7. Joyce 23 februari 2012 / 09:39

  Leuk!
  Ik heb ook van die postbakjes omdat mijn bureau altijd vol ligt met brieven en papieren 😉
  Moet zeggen dat het zelfs in die postvakjes nu netjes en geordend is 😛

 8. Dina 23 februari 2012 / 09:50

  ‘Zoals je ziet ben ik niet zo heel ehh… georganiseerd.’ Haha, geweldig.

 9. Lyanne 23 februari 2012 / 10:44

  Mooie werkplek! En heel opgeruimd ook! Ik heb zelf ook dat systeem met papieren. Maar het werkt nog niet echt bij mij… Tenminste mijn hele bureau ligt nog steeds vol..;)

 10. Laura 23 februari 2012 / 10:55

  Wat een leuke werk plekje!
  Ik heb niet echt een plek sinds dat ik mijn ‘bureautje’ uit mijn kamer gehaald heb. Mijn kamer is namelijk ook niet super groot en ik wilde graag een lager tafeltje in mijn kamer voor spullentjes er op. Meestal zit ik op bed of aan de woonkamer tafel met mijn laptop.

 11. Stéphanie 23 februari 2012 / 11:25

  Wat mooi en netjes! Dat bakje met verschillende papier is echt handig trouwens. Misschien ook wel een goed idee voor mijn eigen kamer, waar alles door elkaar heen ligt en ik brieven maanden te laat tegenkom ;).

 12. samira 23 februari 2012 / 12:02

  Die raam staat precies op de perfecte plek in jouw kamer!

 13. Ineke 23 februari 2012 / 12:22

  Ziet er heel fijn uit; Mijn werkplek thuis is de zetel :D. Mijn werk hou ik dan ook gewoon op het werk, heel af en toe werk ik een document af voor het werk thuis. Dan connecteer ik vlug even naar het werk netwerk. Maar dit gebeurt niet vaak.

 14. Vivian 23 februari 2012 / 14:06

  Heel leuk om te zien! Ik zit eigenlijk gewoon altijd wel achter mijn bureau in mijn slaapkamer haha, maar soms ook wel eens lekker in bed.

 15. Savine 23 februari 2012 / 15:54

  Echt leuk om te zien! Ben nu ook wel benieuwd naar de rest van je huisje/kamer haha.

 16. josianne 23 februari 2012 / 17:30

  Haha, het ziet er toch best netjes uit zo;) Ik wil ook heel graag zo’n laptopstandaard.. Helaas heb ik daar in mijn studentenkamertje geen plek voor.

 17. Anouk 23 februari 2012 / 18:28

  Waarom gebruik je het toetsenbord van je laptop niet gewoon? 🙂

  • Lisanneleeft 23 februari 2012 / 18:47

   Dat is sowieso minder goed voor je houding, en dat merk ik heel sterk! En ik vind dit persoonlijk gewoon fijner, niet dat het toetsenbord van mijn laptop niet fijn is, maar het beeldscherm dat dan zo laag staat vind ik niet fijn

 18. Ise 23 februari 2012 / 21:27

  Mijn werkplek is een stuk chaotischer hoor 😛
  Ik vind trouwens een gewoon toetsenbord helemaal niet fijn, laptop typt veel ‘lichter’. Een stuk fijner voor m’n vingers!

 19. Vintagirie 23 februari 2012 / 22:59

  Ik vind het er anders best georganiseerd uitzien! Mijn werkplek is in mijn kamer en mijn kamer is tevens mijn enige kamer die ik heb. Dus ik doe er alles.. Soms is het fijner of je werkplek en nutteloos internet plek te scheiden, maar ach.. Student zijn heeft soms zijn nadelen..

 20. kirst 23 februari 2012 / 23:00

  lekker overzichtelijk! zal prima werken zo!

 21. Marc 24 februari 2012 / 13:49

  Mijn werkplek heeft ook een hele mooie MacBook Pro staan, maar is tevens ook een zooitje. Niet het showen waard.

 22. Maaike 27 februari 2012 / 21:28

  Mooi, lekker opgeruimd! Mijn werkplekje lijkt wel wat op dat van jou, ik heb een geïmproviseerde laptopstandaard (een stel dikke boeken :’)) en een los toetsenbord en muis, dit helpt wel echt voor mijn houding. Helaas is het iets minder opgeruimd dan bij jou haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.