Een kussenhoesje maken van een T-Shirt – DIY

Toen ik laatst mijn kledingkast opruimde en dit t-shirt tegen kwam wist ik meteen wat ik ermee wilde doen: er een kussenhoesje van maken! Dit shirt draag ik door de pasvorm nooit, maar de tekst vind ik wel heel leuk. Dat maakt hem de perfecte kandidaat voor deze video, ik laat je namelijk zien hoe je van een t-shirt een kussenhoesje maakt.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

diy-kussen-maken

Eigenlijk is het dus heel simpel. Met een binnehoesje, een lijmpistool en een schaar kom je al een heel eind. En het resultaat is super leuk! Het zal vast niet zo lang mee gaan als wanneer je aan de slag gaat met naald en draad (of nouja, een naaimachine!), maar ook op deze manier gaan de kussens best een tijdje mee. Gelukkig maar!

Heb jij ook nog een t-shirt in de kast hangen die je wel zou willen omtoveren tot kussenhoesje?

DELEN:

12 reacties

  1. Tiffany 7 september 2015 / 07:46

    Wat een origineel idee! Ik vind het kussentje veel leuker als het t-shirt. Leuk om te hebben een blog kussentje 😉

  2. Emily 7 september 2015 / 12:34

    Leuk joh! Die tekst ook. 😀
    Het ziet er inderdaad wel makkelijk uit. Misschien eens proberen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.