Een mooie herfstdag?

Wakker worden door het geluid van de stofzuiger (genieten!) – merken dat het zonnetje schijnt – een jurkje aantrekken – dingen doen die je al veel eerder had moeten doen maar ik gewoon niet deed – weten dat je een afspraak hebt bij de kapper – een kapsel nemen waar mijn mama het totaal niet mee eens is – haren laten knippen en verven – de kapper uit lopen (dat klinkt vreemd?) als een echt dom blondje – en met gratis haarmaskers, de Grazia en lipstick – genieten van het zonnetje – veel te veel eten en daarna op de weegschaal gaan staan en zien dat je na het eten lichter bent dan je normaal ‘s ochtends bent (volg je het nog, het komt erop neer dat ik iets afgevallen ben, denk ik) – wordfeud spelen – Expeditie Robinson en Holland in tha hood kijken, geweldige televisie, haha! – steeds meer wordfeud spelen – zo veel wordfeud spelen dat ik tussendoor geen tijd meer heb om een blogje te tikken – en dan uiteindelijk toch dat blogje tikken – opmerken dat het nog steeds warm is in mijn kamer en de ramen open moeten… in de herfst!

Hopelijk volgen er nog meer fijne herfstdagen. Geniet van het zonnetje!

DELEN:

9 reacties

 1. Anne 30 september 2011 / 06:39

  Vandaag nog zo’n fijn herfstdagje 😀 Hoera!

 2. Nathalie 30 september 2011 / 12:23

  Fijne dag meid. Geniet van het zonnetje!

 3. Illilise 30 september 2011 / 14:19

  Oe, ik ben zo benieuwd naar je haar. Kan je een fullface foto doen?!

  • Anika 30 september 2011 / 15:57

   Ja ik ben ook wel benieuwd nu!

 4. 30 september 2011 / 14:49

  Je haarkleur is echt heel tof!

 5. Marijke 30 september 2011 / 20:15

  Vandaag was echt een heerlijke dag inderdaad!
  Morgen weer <3

 6. Floor 7 oktober 2011 / 22:00

  En dan denk ik aan dat ik uit school fietste vanmiddag en dat het zo hard regende dat mijn (spijker)broek binnen 10 seconden doorweekt was… :$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.