Een nieuw rond vloerkleed voor onze woonkamer

Toen ik een mailtje kreeg van Tapeso of ik een vloerkleed uit wilde kiezen had ik meteen een plaatje in mijn hoofd van de woonkamer. We hadden al wel een vloerkleed in de woonkamer, maar ik wilde toch iets anders. Rond en groot. Het resultaat laat ik je graag zien!

Kijk nou hoe knus!

Dit is hoe het er eerst uitzag. Een kleed met een organische vorm dat eigenlijk net even te klein was. En wit, heel mooi maar dan ben je toch eerder bang dat je het vies maakt, haha. We hebben het kleed wel bewaard voor de afwisseling, want deze vinden we nog steeds ook heel leuk.

Bij het kiezen van een mooi kleed wist ik wel dat ik een rond kleed wilde, ondanks dat ik bij de vloerkleden 200×300 ook prachtige exemplaren zag. Misschien de volgende keer weer een rechthoekig vloerkleed! Maar nu ging ik dus voor rond.

En dit is hem geworden! Het is het viscose vloerkleed Glamour bruin. Nu vind ik hem niet heel bruin, maar ik moet zeggen dat deze kleur ook zeker niet misstaat in onze woonkamer. Het formaat dat we hebben gekozen is een kleed met 250 centimeter doorsnede.

Het is een beetje een glanzende stof, dat zie je op deze foto wel erg goed.

En op deze foto ook. De structuur is heel prettig, het voelt heerlijk comfortabel om erop te lopen, dat vind ik heel prettig.

Qua keuze bij Tapeso is er echt heel veel mogelijk. Wat betreft ronde kleden had ik echt heel veel keuze, dat is vaak maar een kleine categorie. Voor een vrouwelijke kamer zou je ook kunnen kiezen voor een roze vloerkleed, er zitten echt heel stijlvolle exemplaren tussen, ik ben fan van de wollen exemplaren. Er zijn oneindig veel verschillende formaten beschikbaar!

Ik ben heel blij met het nieuwe vloerkleed! Normaal drink ik natuurlijk graag theetjes terwijl ik naast de bank zit, en dat zit nét even lekkerder op dit vloerkleed. Heb jij ook een vloerkleed in jouw woonkamer liggen?

DELEN:

2 reacties

 1. N 8 februari 2024 / 13:25

  Grappig, wij zijn vorige week juist van rond naar vierkant gegaan.. Hetzelfde tapijt, maar dan ivoor. Dat is wat te wit, dus ik wilde hem omruilen voor beige. Maar dit is inderdaad een heel andere kleur dan op foto op de website. Lijkt meer grijs?

  • Lisanne 8 februari 2024 / 15:07

   Ja, hij lijkt zeker meer grijs! Zou niet zeggen dat deze kleur te omschrijven valt als beige, haha.

   Ik zie net dat ik glamour bruin heb besteld, dus misschien is beige proberen toch de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.