Een nieuwe schoolkrant!

Klik hier om de schoolkrant te lezen

Jawel, alweer de tweede schoolkrant is uit! We hebben hem vandaag uitgedeeld en het leek erop alsof iedereen hem leuk vindt. Zelf vind ik hem ook weer beter dan de vorige schoolkrant. Natuurlijk wil ik ook weten wat jullie ervan vinden! Leukste stuk, minst leuke stuk, tips voor de opmaak of voor stukjes of rubrieken? Ik wil alles horen!

14 reacties

 1. Onderwijszaken 11 april 2011 / 12:52

  Als ik jullie schoolkrant zo bekijk, dan besef ik dat er veel veranderd is. Wij moesten nog met schaar en lijm de zaak in elkaar plakken. En ook de onderwerpen zijn veranderd; leuk om te lezen en ziet er professioneel uit!

 2. Danielle 11 april 2011 / 13:01

  Heb niet alles gelezen, maar wel een paar stukken. Layout ziet er fantastisch uit!

  Vooral het stuk over Twitteren is helemaal in de opmaak van twitter gemaakt.
  En je voelt ook zeker interactie in deze schoolkrant.
  Jammer dat ik niet op zo’n school zit 😉
  Creativiteit spat er vanaf!

 3. Koen 11 april 2011 / 13:04

  Echt leuk om door te bladeren en te lezen wat er zo allemaal gebeurt op mijn “old school”. Zeer knap vormgegeven ook:) Goed zo doorgaan!

 4. Nathalie 11 april 2011 / 13:44

  Lay-out ziet er echt goed uit. Je hebt drie leuke stukken geschreven. ‘Ons onderwijssysteem spoort niet’ is mijn favoriet. 🙂
  Lentekriebels daarna en twitter ziet er ook goed uit.
  Je schrijft steeds beter. Keep it up!

 5. Aaf 11 april 2011 / 16:27

  haha, weer een leuke schoolkrant!!;)
  ik wou dat wij dat op school hadden!

 6. Lieke 11 april 2011 / 17:25

  Wauw ziet er zo tof uit!

 7. Ellske 11 april 2011 / 19:49

  Ik vind het wel een leuk ding! Heb vooral om het stukje over ‘Bovenbouw Jongens’ helemaal vlak gelegen! Wel veel spelfouten, (teenlijk, gelijk ‘naar’ de pauze ipv na…)

  • Lisanneleeft 11 april 2011 / 19:55

   Ja, die is niet goed nagekeken helaas!
   Maar goed om te horen dat je hem leuk vindt 😀

 8. Maud 12 april 2011 / 15:35

  Lisanne, jou stukken vind ik inhoudelijk de beste hoor =) Leuke onderwerpen die volgens mij over het algemeen de meeste mensen wel aanspreken. super gedaan!
  het is al eerder gezegd, alleen er moet echt beter gecontroleerd worden op spelfouten 😉 Ik las een stukje (als ik het goed herinner ook door jou geschreven?) over de spelfouten van vorige keer, dan kan je het eigenlijk niet maken om nu weer spelfouten erin te hebben staan… maar ach, dat komt vast wel goed =D

 9. Sylvia 12 april 2011 / 16:18

  Lay-out ziet er mooi uit, jammer dat ik de binnenkant niet kan lezen 😉

 10. Lotte 12 april 2011 / 17:19

  Leuke schoolkrant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.