Een ode aan de C&A!

Jep, je leest het goed! Een ode aan de C&A. Die winkel voor oude oma’s, tuthola’s en vul het zelf maar in. Maar C&A is voor mij juist helemaal geen minderwaardige winkel! Voor mij is deze winkel juist de perfecte plek om met een klein budget leuke, originele en fashionable te shoppen!

c&A

Budget? Ja, BUDGET!

Omdat ik van budgetshoppen houd, houd ik zo van de C&A. En zeg nou zelf, deze items zijn tof, en helemaal niet duur! Mijn favorieten zijn absoluut de broeken. En je hoeft niet raar op te kijken als je de twee goedkoopste exemplaren (de stoere zwarte en de chillbroek) ooit nog eens terug ziet bij mij. Die wil ik!

En ja, ook het pailletten rokje vind ik geweldig. Waar vind je zo’n rokje voor zo’n fijn prijsje? Ik ben ze nog niet tegen gekomen.

Ik denk dat je, als je bij de C&A wilt slagen, wel een goede speurneus moet hebben. Lang niet altijd alles wat in de rekken hangt is budget-proof, trendy of ook maar iets wat in de buurt komt van leuk.

Zoals ik al zei, je moet goed zoeken. Zo zijn de exemplaren hierboven niet echt budget. Maar wel heel erg leuk, als je het mij vraagt! Bij mij zijn ze allemaal stuk voor stuk welkom in mijn kledingkast. Maar zo veel betalen voor een C&A’tje? Daar begin ik (nog) niet aan.

Wat ik het liefste shop bij C&A? Truien! Maar zeker is dat ik binnenkort ook even de C&A binnenloop voor die broeken (hopen maar dat ze lang genoeg zijn!). Als je nu niet zo’n fan bent van de fysieke C&A winkels, dan kun je altijd nog terecht op hun webshop! Kun je meteen eens zien wat voor moois ze in de winkels hebben hangen. Kom jij weleens bij de C&A?

19 reacties

 1. Mariska 11 oktober 2012 / 07:40

  Oh er zitten eigenlijk wel hele leuke dingen tussen! Ik kom daar eigenlijk nooit moet ik eerlijk zeggen.. ooit eens wat gekocht meer niet!

 2. Hester 11 oktober 2012 / 07:58

  Ik kom er eigenlijk ook nooit. De items zijn wel budget, maar ze zijn wat mij betreft ook niet hélemaal zo fashionable als bij andere wat duurdere winkels. Hier zitten geen lelijke dingen tussen, en als je het leuk combineert staat het ook heel erg leuk, dat weet ik zeker, maar ik zie wel verschil. Ik vind dat truitje/shirtje op de eerste collage, de middelste van die drie meiden het leukst, maar die vind ik dan wel weer een beetje saai. Als je er een vestje overheen doet zie je de versiering op de schouders namelijk niet meer ^^

 3. Tineke 11 oktober 2012 / 08:21

  Jeetje, heel leuk allemaal! Ik moet vaker naar de c&a want ergens anders slaag ik nooit meer tegenwoordig!

 4. Simone 11 oktober 2012 / 11:27

  Ik kom er zelden. Meestal kom ik daar als ik iets zoek en nergens kan vinden. Soms vind ik het daar dan wel. Heb ook zeker daar wel eens leuke dingen gekocht! 🙂

 5. Roseary 11 oktober 2012 / 11:29

  De C&A vind ik al lang niet meer voor oude oma’s en tuthola’s. Ze hebben al heel lang vaak hele leuke dingen in hun rekken hangen! Ik kom er al jaren. Natuurlijk hangen er nog wel dingen waarvan ik denk “ohmygod” maar vooral clockhouse vind ik leuke dingen hebben!

 6. Emma 11 oktober 2012 / 14:04

  Ik ga al tijden eigenlijk gelijk naar de C&A als ik in de stad ben 🙂 heb er van het zomer eigenlijk al mijn kleren gekocht! En ik kreeg net een mailtje: van 11 tot 14 oktober 25% korting op alle winterjassen!

 7. Johanne 11 oktober 2012 / 14:28

  Whoeew dat pailettenrokje, i likeee!!

 8. Karin 11 oktober 2012 / 14:47

  Ik vind het ook wel een leuke winkel, heb er laatst nog twee hele mooie vesten gekocht!

 9. Rosa 11 oktober 2012 / 14:51

  Haha, toevallig shop ik ook vaak bij de C&A! Vooral shirts/blousjes en jurkjes, maar ook allerlei andere dingen. En telkens weer zijn mensen verbaasd als ik een compliment krijg over mijn kleding en ik dan vertel dat ik heb bij de C&A gekocht heb, haha.

 10. Eva 11 oktober 2012 / 15:01

  Ik kom er zeker wel. mijn favoriete broek is van de c&a.
  Xxxx

 11. Ise 11 oktober 2012 / 17:01

  Dit zijn echt hele leuke dingen! Ik kom ze alleen nooit tegen in de winkel..

 12. Roxanne 11 oktober 2012 / 17:32

  Sinds C&A ook kleding verkoopt via Wehkamp, koop ik er wel weer eens wat van. De winkel hier is niet zo groot en best wel rommelig. Dan moet je wel heel goed zoeken. Online kun je wat makkelijker snuffelen. Als je goed zoekt, zitten er leuke dingen tussen voor een fijn prijsje.

 13. Daniëlle 11 oktober 2012 / 18:14

  Ik loop best vaak bij de C&A naar binnen en het is helemaal niet ‘ouderwets’. Je hebt ook een afdeling die iets meer voor oma’s is (haha), maar voor de rest hebben ze er best leuke basics en heerlijke vesten.

 14. Yvette 11 oktober 2012 / 22:29

  Ik werk bij de C&A en had er vroeger ook een heel ander oordeel over, nu vind ik het echt tegek ! En tuurlijk is niet alles altijd leuk , maar dat hou je in elke winkel 🙂

  oh psst : bij elke winterjas die je nu bij c&a koopt krijg je een kortingsbon van 10 euro die je vanaf 1 november weer kan besteden.

  x

 15. Ilse 12 oktober 2012 / 11:58

  Zitten heerlijke truien tussen. 🙂

 16. Bo 12 oktober 2012 / 23:44

  Leuk artikel! Ik shop ook niet vaak bij de C&A, maar soms zie ik wel wat leuks staan. De bovenstaande items zien er ook niet verkeerd uit.

 17. Anouk 13 oktober 2012 / 12:58

  Oh, bij de C&A vind ik altijd leuke kleding als ik ga shoppen. Laatst nog een blouse en een spijkerbroek 🙂

 18. Boekboetiek 24 oktober 2012 / 19:56

  Ik koop tegenwoordig bijna al mijn kleding bij C&A, de winkel ligt vlak naast mijn werk en ik loop er vaak eens even binnen. En ik kom altijd weer met iets leuks buiten…

  Alleen wel een beetje vervelend als ik op mijn werk een oudere dame/oma tegenkom met hetzelfde vestje/rokje/blouseje/… 🙂 Maar dat kan je bij andere winkels ook wel eens overkomen dus dat houd me niet tegen om bij C&A te shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.