Een ode aan de Wibra & Zeeman!

Eerder bracht ik een ode aan de C&A, vandaag zijn de Wibra en Zeeman aan de beurt. Twee winkels waar ik vrijwel nooit kom, met een reden (ik heb al zo veel spullen). Maar ik smul altijd van hun folders omdat ze er hele leuke dingen voor een fijn prijsje verkopen. Ik zal je laten zien wat ik bedoel!

Wibra riempjes

Waarom de Wibra en Zeeman in een artikel? Omdat het in mijn ogen twee winkels zijn die vrij veel overeenkomsten hebben. Ze verkopen zeer uiteenlopende artikelen, het zijn echte budgetwinkels en er hangt een taboe rond het shoppen bij deze winkels. Vooral het laatste punt maakt het voor mij extra leuk om erover te schrijven!

De riempjes die je hierboven ziet zijn van de Wibra. In mijn ogen lijken deze bijzonder veel op de sets die je vaak bij de Primark ziet. Ik denk zelfs dat ik een setje van de Primark heb die exact hetzelfde is, alleen in andere kleuren. Dus… als je nog dunne riempjes nodig hebt, ik zou zeker even een kijkje nemen, ik vind ze erg leuk!

wibra outfits

Deze afbeeldingen komen allemaal van de website van Wibra. Kun jij het geloven?

 • Outfit 1: Blouse 11,99 – chino broek 12,99 – sjaal 1,99
 • Outfit 2: Blazer 14,99 – singlet 2,99 – jeans 12,99 – broche 1,49
 • Outfit 3: Blouse 9,99 – broek 14,99
 • Outfit 4: vest 12,99 – legging 6,99 – singlet 4,99
 • Outfit 5: Bolero 9,99 – Top 6,99 – rokje 7,99
 • Outfit 6: Trui 9,99 – broek 12,99 – poncho 12,99

Zoals je ziet zijn het geen hele lage prijzen, maar ik denk dat je al deze items zeker wel budget kunt noemen! Op deze manier kun je voor weinig geld een onwijs leuke outfit samenstellen. Heel leuk!

Zeeman

Bovenstaande items zijn van de Zeeman. De armbandjes vind ik erg leuk! De ‘armcandy’ die op dit moment hip is ben ik nog niet voor zo’n lage prijs tegengekomen. Ik denk dat ik deze winter mijn warme sokken bij de Zeeman ga scoren. En als ik nog geen  handschoenen had gehad dan waren deze exemplaren nu van mij, haha. Ik vind ze heel leuk!

zeeman

En nog een aantal items die mij opvielen op de Website van Zeeman. De sieraden zijn zeker budgetproof!

Alle items uit deze blogpost zijn als het goed is op dit moment te koop bij de Wibra en Zeeman. Alle afbeeldingen zijn afkomstig van de website van de Wibra en de website van de Zeeman.

Ik denk dat ik zelf binnenkort even langs deze winkels ga voor sokken en sloffen. Het is jammer dat ik al zo veel riemen heb, haha. Anders had ik die ook zeker gekocht! Winkel jij weleens bij de Wibra en Zeeman? Wat koop je er dan?

16 reacties

 1. MySuperSweetLife 24 oktober 2012 / 07:44

  Ik vind de Wibra qua kleding dan net iets morderner! Wel allemaal hele leuke dingetjes!
  Liefs

 2. Nadeche 24 oktober 2012 / 08:05

  Mmm. ik vind persoonlijk de kwaliteit van de kleding erg slecht, vooral blousjes. 1 keer dragen en allemaal kreukels er al weer in.
  Dan koop ik liever iets duurders wat beter kwaliteit heeft. Maar sokken of sloffen zijn idd lekker goedkoop

 3. Hester 24 oktober 2012 / 08:48

  De kwaliteit is inderdaad wel iets minder, maar ze hebben wel best leuke dingen als ik het zo zie. Dat vest van outfit vier vind ik het leukst van alles denk ik.

 4. Kimberley 24 oktober 2012 / 09:27

  Ik wist niet dat ze ook leuke kleding bij de Wibra verkochten. De kwaliteit mag dan wel wat minder zijn, maar dat is hetzelfde bij de kleding van Primark.

  Ik koop meestal ondergoed, sokken en panties bij de Wibra of Zeeman.

 5. tamara 24 oktober 2012 / 09:28

  Ben best een groot fan van de zeeman en wibra! Wat ik zelf vaak koop: sokken, pyama’s en wol, veel wol. Vooral voor het breien en haken van mutsen en sjaals voor echt één seizoen is die wol ideaal!

 6. Jet 24 oktober 2012 / 10:57

  Haha, super leuk dat je hier een artikel over maakt! Ik kom er eigenlijk ook nooit, terwijl er een Zeeman om de hoek zit. Toen ik klein was kocht ik er wel altijd stickers, want die waren zo lekker goedkoop 😉

 7. Suzanne 24 oktober 2012 / 11:59

  Ik vind de outfits erg leuk! Alleen vind ik meestal de kwaliteit niet echt goed nee.. Ik ben benieuwd.

 8. me 24 oktober 2012 / 12:06

  Altijd dat gezeur dat je je niet kunt vertonen in zaken als Wibra en Zeeman, dat is nou iets waar ik Sc*tziek van word hahaha. Wibra en Zeeman zijn prima zaken en ik kom er regelmatig. Kwaliteit is prima voor de prijs en dan doe je er gewoon wat korter mee, de meeste mensen dragen hun kleding toch niet tot het uit elkaar valt en de Kringloop is daarvoor wel het beste bewijs…gloednieuwe kleding waarvan je niet eens kunt zien dat het gedragen is….mooi, profiteer ik weer van.

 9. Mariska 24 oktober 2012 / 12:46

  Ik kom er ook wel eens hoor, leuke winkels en ze hebben ook leuke artikelen.

 10. Roxanne 24 oktober 2012 / 17:12

  Ik kom bij dat soort winkels eerder voor spulletjes zoals stickers, schriftjes, postpapier en dat soort dingen. Hoewel ik me ook goed kan voorstellen dat ik even verder snuffel tussen de sokken enzo. Voor kinderen hebben ze er ook wel eens leuke dingen, maar die heb ik (nog) niet dus daar hoef ik niet naar op zoek.
  Vroeger kocht ik bij Zeeman altijd pantykousen voor in mijn dansschoenen. Die dingen waren niet stuk te krijgen en dan kon ik het hele jaar doen met 2 pakjes.

 11. Anne 24 oktober 2012 / 17:50

  Hmm, ik heb nu een aantal keren sokken gekocht bij de Zeeman en die zijn van slechte kwaliteit. Maar ik heb dan weer badhanddoeken gekregen die juist van goede kwaliteit lijken te zijn.

 12. Boekboetiek 24 oktober 2012 / 19:54

  Ik koop altijd panty’s en kniekousjes bij de Zeeman en felle sokken bij de Wibra! Superleuke dingen voor weinig geld. Ze hebben vaak ook heel leuke interieurspulletjes!

 13. Nikita 24 oktober 2012 / 21:13

  ik koop er vaak kleine knutselspulletjes en bv. zoals topjes. ook kledij voor paard te rijden koop ik zeker daar omdat ik niet teveel geld wil uitgeven aan kledij die lelijk wordt of vlug stuk zal gaan zoals bv. blousjes of shirts

 14. Ilse 24 oktober 2012 / 23:45

  Ik koop er eigenlijk nooit wat want ik kom er gewoon niet langs. 😉

 15. Petra 25 oktober 2012 / 09:46

  Ik koop bij de Wibra vaak kleding voor mijn zoontje (2). Mooi spul voor een fijne prijs. Zeker omdat hij overal weer zo snel uitgroeit. Voor mezelf koop ik er niet zo vaak, omdat die goedkope kleding (hoe mooi ze ook zijn) vaak van synthetisch materiaal zijn gemaakt. Daar kan ik niet zo goed tegen. Maar: ik heb wel een paar katoenen shirtjes gekocht van de zomer en die staan hardstikke leuk. Het is dus niet zo dat ik er per definitie niet wil shoppen 😉 want ze hebben inderdaad leuke spullen voor fijne prijsjes.

 16. Safannah 26 oktober 2012 / 16:51

  Die riempjes, wat schattig zeg! ik kwam altijd erg vaak bij wibra alleen laatste tijd niet zo veel meer omdat mijn vriend zich ervoor schaamt.. -.- Liefs, xlovelylife.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.