Eénig wonen en wat je allemaal kan met een 5 euro ikea tafeltje

Laatst had ik er een nieuwe follower bij op Twitter, namelijk Karin. Normaal let ik daar niet zo op, maar nu een keertje wel. Ik keek op haar woonblog en ik was meteen enthousiast. Op haar blog vond ik bijvoorbeeld dit artikel over de Ikea tafeltjes van 5 euro.

Is dat briljant of niet? Je kunt serieus zo veel met zo’n simpel tafeltje, wij hebben er thuis ook een aantal staan. Die vraagt om een opknapbeurtje, super leuke ideeën zijn dit! Mocht je nu op zoek zijn naar meer manieren voor het ombouwen van Ikea meubels, kijk dan eens op Ikea Hackers. Ontzettend gaaf wat je allemaal met Ikea meubels kunt dan gewoon gebruiken zoals ze bedoeld zijn!

Toegegeven: Ik ken geen enkele andere woonblog, simpelweg omdat het niet mijn ding is. Maar dit is een typisch gevalletje van niet mijn ding, maar wel leuk om te lezen! Dus bij deze roep ik jullie op om gewoon eens een kijkje te nemen op eenigwonen.nl.

Ik ben dus ook geen fan wat betreft woon accessoires, als je naar de inrichting van mijn kamer kijkt (op mijn kledingkast en nagellakcollectie na) zou je denken dat het de kamer van een vent is. Jep, ik houd van zo veel mogelijk rust en overzicht. Lukt niet altijd, maar ik probeer het wel! Maar dat is hetzelfde als met fashion, soms is het leuk om te lezen, gewoon niet om het zelf te doen…

Nu vraag ik me af, lezen jullie eigenlijk woonblogs en kende je de blog van Karin dan al? Of ligt jullie interesse ook ergens anders? Wat voor soort blogs lees je dan wel?

18 reacties

 1. Danielle 8 augustus 2012 / 13:21

  Wauw, leuke ideeen! Zou ik zelf niet opgekomen zijn.

 2. Anne 8 augustus 2012 / 13:31

  Een tijdje terug volgde ik een aantal woonblogs, maar de lol ging er af, omdat ik er niks mee kon. Waarschijnlijk verhuis ik binnenkort naar mijn eigen appartementje, dus nu is het heel leuk en handig!

 3. CaptureBeauty 8 augustus 2012 / 13:37

  Hee ik was een tijdje niet op je site geweest maar wat superleuk je header! Echt een Lisanne header!

 4. Marike - LIVWOW.nl 8 augustus 2012 / 13:43

  Ja, Eenigwonen kende ik al! Gave website! Ik volg een heleboel weblogs, waaronder ook een groot aantal woon weblogs, omdat ik binnenkort uit huis ga.

 5. Joyce 8 augustus 2012 / 14:01

  Ooo waarom heb je die site geplaatst? Nu heb ik weer zoveel ideetjes om dingen te maken voor Aron. Hahah!

 6. Debbie 8 augustus 2012 / 14:22

  Zulke blogs is eigenlijk ook niet echt mijn ding, maar je maakte me nieuwsgierig en ben even wezen kijken… Wow dat ziet er nog eens goed uit, ben hem via bloglovin gaan volgen en zal dus af en toe eens terug kijken op de blog.

  Wat meer mijn ding is van blogs… gewoon de live style blogs, over de dagelijkse dingetjes enz… En fotografie.

 7. Karin (van eenig wonen) 8 augustus 2012 / 16:10

  Ah wat lief Lisanne! Een heel artikel over mijn blog, ik voel me vereerd! Dankjewel 😀 Wat leuk ook om de reacties te lezen, wordt er helemaal blij van!

 8. Eva 8 augustus 2012 / 17:27

  Die Ikea Hackers-website is ook echt zo leuk! En ik heb de Lack-tafeltjes een beetje afgezworen, alhoewel ze met deze tips wel weer erg leuk zijn 🙂

 9. Roxanne 8 augustus 2012 / 20:10

  Dat eerste tafeltje is net een soort kubus, dat is echt wel gaaf! 😀

  Ik lees zelf vooral persoonlijke blogs, life logs, gewoon omdat het leuk is om te lezen wat mensen bezig houdt. Dan lees je eigenlijk van alles wat. Ik volg weinig blogs met één thema.

 10. Ann 8 augustus 2012 / 23:23

  Website ikea hackers kende ik al maar eenigwonen nog niet, meteen toegevoegd aan mn bloglovin staan leuke ideeen op!

 11. Nancy 9 augustus 2012 / 11:00

  Super leuk artikel! Ik lees vooral beauty en fashion blogs, maar als ik op kamers ga zal ik misschien ook wel op woonblogs rondkijken!

 12. Ilse 11 augustus 2012 / 12:57

  Ik kende hem nog niet maar een erg leuk blog.

 13. Anouk 13 augustus 2012 / 10:08

  Creativiteit en simpel gaan ook wel samen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.